עבור לתוכן

הצעות לספקים טובים.500 ש"ח פחות או יותר..בערך

Featured Replies

פורסם

שלום לכולם...

רציתי לדעת אם מישהו יכול להציע לי איזה ספק כח טוב של יותר מ500W במחיר נורמאלי...לא בשמיים..

לא ג'נרי כמובן!

פורסם

אין דבר כזה 'מחיר לא בשמיים' - הוסף את התקציב שלך לכותרת אם אתה לא רוצה שהדיון ינעל.

מעבר לזה - צריכים לדעת מה המערכת שברשותך.

לאדון עמית - הראשון ספק טוב אבל לא כדאי לקנות אותו.

השני ספק שמזמן מזמן עבר זמנו ואין מה לקנות אותו. אנא בדוק שאתה באמת מבין על מה אתה ממליץ לפני שאתה ממליץ - מדובר פה בכסף של אנשים ובאותה המידה אם היה לחוץ היה יכול לקחת את ההמלצה שלך וללכת לקנות.

פורסם

פותח הת'רד, האם מדובר על ספק למפרט הנוכחי שלך?

אם כן, אם כן, אז הדרישה שלך מוגזמת, 450W של HEC יחזיק אותו בלי בעיה.

400W של SEASOINC או של FSP.

אם אתה מתכנן שדרוג, תגיד של מה.

• 4 שבועות מאוחר יותר...
פורסם
  • מחבר

אני מתכנן שידרוג ל HD4870

וOC רציני למעבד..ככה שאני צריך לפחות 550W.

פורסם

הספק הטוב בתקציב שלך הוא ה - ENERMAX PRO82+ 525W.

יש גם ספק חזק יותר אבל פחות איכותי בזול יותר כמו זה - http://www.noacomp.co.il/Product.aspx?productid=4369

אבל הייתי לוקח את האנרמקס בכל זאת.

בחריגה קטנה של 40 ש"ח יש את ה - SILENCER 610W של PCP&C.

פורסם

2 ספקים שלפי דעתי עדיפים:

אם שקט מעניין אותך - Cooler Master 500W Silent Pro נחשב הספק האקטיבי (עם מאוורר) אולי הכי שקט בשוק. מגיע עם 5 שנים אחריות!

האופציה השנייה הוא ה-Tagan PIPEROCK TG500-BZ 500W Gold Plated Noiseless שקיבל ביקורת מצויינת בבדיקת ספקי כוח לפני חודש וחצי בערך ב-anandtech. מגיע עם 3 שנים אחריות.

ה-Tagan 500 יחסית יותר זול מהאחרים ועולה רק 400 שח. אם יש לך לחרוג ב-15 שקל, יש את גרסת ה-700w שלו ב-515 שח[br]פורסם בתאריך: 29.03.2009 בשעה 12:36:58

אני מתכנן שידרוג ל HD4870

וOC רציני למעבד..ככה שאני צריך לפחות 550W.

לא מחייב.. להחזיק 4870 אפשר גם על 450 ואט. 500 יהיה מצויין עבורך!

ואם כבר מדברים, למה שדרוג ל4870 כשאפשר למצוא היום gtx260 216sp 55nm בפחות מ-1000 שח?

פורסם

ה - CM חלש, האנרמקס לא פחות שקט, חזק בהרבה ולא מתחמם בצורה מטורפת כמוהו.

ה - TAGAN 500W נחמד מאד אבל יש TOPOWER SILENTEZ 600W באותו מחיר (והסדרה הזאת של TAGAN מבוססת על הספקים האלה של TOPOWER).

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים