פורסם 2009 במרץ 116 שנים אלהן חברה יש לי בעיה רצינית.אוקיי דבר ראשון שאני מנסה להעלות את המחשב רגיל (מותקנת WIN XP) מופיע לי הודעת שגיאה שהמערכת פיספסה קובץ וזה מה שמפורט \WINDOWS\SYSTEM32\CONFIG\SYSTEM רשום לי שאפשר לתקן את זה דרך ה RECOVRY CONSOLEאני מעלה דיסק של XP עם SP3 מובנה בהתקנה , ההתקנה עוברת את השלב שהיא טוענת קבצים והיא מגיעה לשלב שהיא אומרת לי SETUP IS STARTING WINDOWS ולאחר מכן יש עוד כמה דברים קטנים שרצים ואז מופיע מסך כחול.חיפשתי בגוגל לא מצאתי משהו בכל מקרה מה שרשום לי במסך הכחול זה דבר כזה:0X00000051 (0X00000003,0X00000001,0X000FF000,0XE1220FF0)חברה אני צריך ממש עזרה אז תודה מראש לכל העוזרים
פורסם 2009 במרץ 216 שנים מחבר 1. אני רוצה לעשות התקנת REPAIR אבל אני לא מצליח להגיע לחלק הזה יש לי מסך כחול לפני2. אין מצב שהגירסה שברשותי דפוקה בגלל שאני עובד איתה על הרבה מחשבים ובשום מחשב זה לא עשה בעיותיש למישהו עוד רעיוןנ.ב נסיתי כמה גירסאות וכולם קורסות
פורסם 2009 במרץ 216 שנים כצת קשה לעשות תיקון אם אין רגיסטרי............תנסה מהקישור לעשות תיקון כשקונן שלך מחובר למחשב אחרhttp://support.microsoft.com/kb/307545
פורסם 2009 במרץ 216 שנים מחבר אוקיי חלק מתיקון ה REG אני מכיר אותו.אבל יש לי פה בעיה אחרת כשאני מעלה את דיסק ההתקנה אני מקבל מסך כחול עוד לפני שאני יכול ללחוץ על Rזה בזמן בדיקת החומרה.הרצתי MEMTEST ולא נימצא בעיות.עלה לי איזה רעיון אולי לנסות לעלות עם ERD COMMANDER ולעשות SYSTEM RESTOREמה דעתכם זה יעזור?
פורסם 2009 במרץ 216 שנים תבטל בביוס את האופציה של AHCI.אם זה על enable אתה יכול להתקין רק ויסטה במחשב.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.