פורסם 2009 במרץ 316 שנים הורדתי מפההורדה ממש מהירה למי שרוצה.http://www.bigdownload.com/games/tom-clancys-hawx/pc/tom-clancys-hawx-demoמשומה אבל כל פעם כשאני מנסה להיכנס ליצור פרופיל.. זה יוצר לי אותו ואז אני לא יכול לעשות apply ולהיכנס אליו.. כשאני לוחץ על זה ישר המשחק נתקע..גם לכם זה קורה? להוריד מהאתר הרשמי שלהם מחדש? אולי זה יפתור את הבעיה?זה עשה לי וי בהכל לגבי הדרישות המינימליות ככה שהמחשב שלי זה לא הבעיה..
פורסם 2009 במרץ 316 שנים יש לי בעייה עם המשחק עצו שאני צריך עזר דחופההתחלתי את המשחק והגעתי למשימה שצריך להרוס BONES משהו כזה,זה ממש מאחוריי הדבר שצריך להרוס,אבל הם אומרים לי ללחוץ על BRAKE ותוך כדי האטה לפנותאיך אני לוחץ על BRAKE בגו'יסטיק SAITEK X52?תודה
פורסם 2009 במרץ 316 שנים איזה כיוף המשחק הזה . למרות שהוא לא ראיליסטי בשיט זה פשוט כיף זה נותן לך הרגשה של סרט .אני מחכה ל full .ולזה שמעליי , brake זה מהלך שבו אתה מאט ועושה סיבוב , פשוט תילחץ אחורה בגויסטיק שאחראי על המהירות ותלחץ אחורה על הזה שאחראי על הגובה .
פורסם 2009 במרץ 316 שנים אוקיי תודהקטע נוסף שאני מתקשה בו הוא קטע שבו יש טילים מונחים שנוחתים עליי,ואני גם צריך לירות טילים על מטוס אחר ולהשתמש בטכניקת הDRIFT.איך עושים את זה?
פורסם 2009 במרץ 316 שנים אפשרי לשחק עם המקלדת או שחייבים ג'ויסטיק?אם יש מישהו שמשחק אם המקלדת אשמח אם הוא יגיד אם השליטה סבירה.
פורסם 2009 במרץ 316 שנים עם המקלדת השליטה טובה(למרות שאין לי גייםפאד אז אין לי איך להשוות).אבל השליטה "זורמת"
פורסם 2009 במרץ 316 שנים סימולטור טיסה ראשון בחיים שלי שהצליח להלהיב אותי.הקרבות עשויים בצורה טובה, זה אפילו מצליח למתוח.הDRIFT עם המטוס, זה פשוט גאוני כמה שזה כיף.
פורסם 2009 במרץ 316 שנים צריך להרוג אנשים כמוכם, בגלל אנשים כמוכם המשחקים היום נבנים כאילו הם מיועדים לילדים בני 8 עם הפרעת קשב, אתם המקבילה הגיימרית לאנשים שצופים בתוכניות ראליטי.
פורסם 2009 במרץ 316 שנים אני היחיד שממש לא רואה מה טוב במשחק הזה?זה אותו דבר כמו כל שאר המשחקי יריות באוויר/חלל רק שהפעם הם היו כל כך מחוקים שאני יכול לעשות דריפט עם המטוס שלי....
פורסם 2009 במרץ 316 שנים לדעתי המשחק ממוצע, לא יותר מדיי ולא ממש פחותציון שלי לדמו - 6.5 מתוך 10בהחלט שיש הרבה מקום לשיפור מבחינת סאונד\גרפיקה\חווית משחק\עלילה
פורסם 2009 במרץ 316 שנים אני היחיד שממש לא רואה מה טוב במשחק הזה?זה אותו דבר כמו כל שאר המשחקי יריות באוויר/חלל רק שהפעם הם היו כל כך מחוקים שאני יכול לעשות דריפט עם המטוס שלי....לא יודע על איזה מטוס מדובר ספציפית אבל אתה יכול לעשות את זה עם רוב המטוסים עם הנעה ווקטורית.
פורסם 2009 במרץ 416 שנים אני היחיד שממש לא רואה מה טוב במשחק הזה?זה אותו דבר כמו כל שאר המשחקי יריות באוויר/חלל רק שהפעם הם היו כל כך מחוקים שאני יכול לעשות דריפט עם המטוס שלי....כי יש כל כך הרבה משחקים כאלה !על סדרת NFS לא התלוננתם כל כך, אז פה אותו הרעיון. משחק כיפי ולא ריאליסטי.תגובות כאלה ממש מיותרות:צריך להרוג אנשים כמוכם, בגלל אנשים כמוכם המשחקים היום נבנים כאילו הם מיועדים לילדים בני 8 עם הפרעת קשב, אתם המקבילה הגיימרית לאנשים שצופים בתוכניות ראליטי.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.