עבור לתוכן

Tom Clancy's H.A.W.X - הכל כאן

Featured Replies

פורסם

אמורים לשגר עליה טילים ואתה צריך ליירט אותם

• תגובות 352
  • צפיות 37.4k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה

משתתפים בולטים בדיון

פורסם

כיף מאוד לשחק עם גיימפאד אבל מה שיש לי הוא ג'נרי וכנראה שהלחצנים שלו הם כמו לחיצה על מקש במקלדת, פנייה ימינה זה פניה עד הסוף....אי אפשר לעשות פניה חלשה או לפי רצוני עם הג'וייסטיק שלו, איזה מעצבן זה :-\

פורסם

כיף מאוד לשחק עם גיימפאד אבל מה שיש לי הוא ג'נרי וכנראה שהלחצנים שלו הם כמו לחיצה על מקש במקלדת, פנייה ימינה זה פניה עד הסוף....אי אפשר לעשות פניה חלשה או לפי רצוני עם הג'וייסטיק שלו, איזה מעצבן זה :-\

כשמשחקים עם מקלדת , המטוס לא פונה עד הסוף בלחיצת מקש , זה תלוי בכמה זמן אתה משאיר אותו לחוץ...

אפשר לעשות פנייה חלשה או כל פנייה אחרת שתרצה.

פורסם

אני יודע שאם אתה לוחץ לחיצה קטנה ומהירה אז המטוס מסתובב ככה גם, אבל אני מתכוון שבמקום ללחוץ עד הסוף עם הג'ויסטיק של הגיים פאד, זה עדיין פונה עד הסוף ומהר. כנראה שמדובר על בעיה בג'ויסטיק עצמו שבטח בגלל שזה ג'נרי..

אני בטוח שבגיימפאד של האקסבוקס זה עובד יותר טוב.

פורסם

אני יודע שאם אתה לוחץ לחיצה קטנה ומהירה אז המטוס מסתובב ככה גם, אבל אני מתכוון שבמקום ללחוץ עד הסוף עם הג'ויסטיק של הגיים פאד, זה עדיין פונה עד הסוף ומהר. כנראה שמדובר על בעיה בג'ויסטיק עצמו שבטח בגלל שזה ג'נרי..

אני בטוח שבגיימפאד של האקסבוקס זה עובד יותר טוב.

כנראה בגלל שנים שאני משחק עם מקלדת ועכבר , קשה לי נורא לחשוב איך יהיה לשחק את המשחק עם גיימפאד , זה נראה לי חסר רגש לחלוטין.

פורסם

זה אדיר עם גיימפאד, אנלוגי כמובן. דרך אגב, השילוב של הפקודות הקוליות מאוד עוזר במשחק, ממליץ להשתמש בזה.

פורסם

מה זה גימפאד אנאלוגי, ג'וייסטיק בצד שמאל לא? כמו של הפלייסטישן 2-3 וכו'?

אגב מה הכוונה פקודות קוליות? על DEFAULT זה כבר פועל לא נגעתי בזה, הוא פשוט אומר לך מה לעשות

פורסם

מה זה גימפאד אנאלוגי, ג'וייסטיק בצד שמאל לא? כמו של הפלייסטישן 2-3 וכו'?

אגב מה הכוונה פקודות קוליות? על DEFAULT זה כבר פועל לא נגעתי בזה, הוא פשוט אומר לך מה לעשות

אם אני לא טועה ,הפקודות הקוליות זה שאתה בעזרת מיקרופון אומר פקודות כמו "FIRE" ואז הוא יורה ,זה אמור לחסוך לך לחיצות במקלדת או בגיימפאד ולהתרכז בהטסת המטוסים.

אם אני אשב בבית עם אוזניות ומיקרופון ואצעק על המסך FIRE ,FLARES או כל משהו אחר , יאשפזו אותי בבית משוגעים , אני נשאר עם המקלדת... :)

פורסם

גם אני לא מדמיין איך זה לשחק אם גימפאד , אני נורא רגיל למקלדת , כבר זוכר אותה בעל פה ><

אני אישית נוראה נהנה לשחק , אבל חבר שלי מגרה אותי אם ג'ויסטיק שהוא קנה

http://www.pompa.co.il/Product.asp?Pid=CYBORG_EVO_FORC&Cat2Cat1ID=128&Cat2ID=629&aff=Zap〈=HE

זה טוב הקקי הזה?

פורסם

אם אני לא טועה ,הפקודות הקוליות זה שאתה בעזרת מיקרופון אומר פקודות כמו "FIRE" ואז הוא יורה ,זה אמור לחסוך לך לחיצות במקלדת או בגיימפאד ולהתרכז בהטסת המטוסים.

אם אני אשב בבית עם אוזניות ומיקרופון ואצעק על המסך FIRE ,FLARES או כל משהו אחר , יאשפזו אותי בבית משוגעים , אני נשאר עם המקלדת... :)

חוץ מFIRE וFLARES, אתה יכול לתת פקודות, להפעיל ולכבות את הASSISTANCE ואת הERS. ולא צריך לצעוק, פשוט שים את המיקרופון קרוב לפה.

פורסם

גם אני לא מדמיין איך זה לשחק אם גימפאד , אני נורא רגיל למקלדת , כבר זוכר אותה בעל פה ><

אני אישית נוראה נהנה לשחק , אבל חבר שלי מגרה אותי אם ג'ויסטיק שהוא קנה

http://www.pompa.co.il/Product.asp?Pid=CYBORG_EVO_FORC&Cat2Cat1ID=128&Cat2ID=629&aff=Zap〈=HE

זה טוב הקקי הזה?

קנה גיימפאד של 360 למחשב, מותאם כמעט לכל משחק שאתה יכול להעלות על הדעת, ועובד ישירות מהקופסא עם דרייבר מוטמע בתוך חלונות. :xyxthumbs:

פורסם

קנה גיימפאד של 360 למחשב, מותאם כמעט לכל משחק שאתה יכול להעלות על הדעת, ועובד ישירות מהקופסא עם דרייבר מוטמע בתוך חלונות. :xyxthumbs:

אני חושב שהוא בכוונה לא רצה גיימפאד אלא סטיק למשחקים מהסוג הזה למרות שלגיימפאד יש יותר ורסטיליות במספר גדול יותר של ז'אנרים

פורסם

אני משחק גם במקלדת אבל השאלתי מדוד שלי את ה HOTAS Cougar Flight שלו שהוא קנה מחו"ל וזה חוויה אחרת ממש כיף למרות שהוא יותר מתאים לסימולטורים... אבל מי שמכיר את הסטיק הזה יודע שהוא מצויין !!.. ;D

זה מדמה את של הF16... אני חושב..

http://images.doba.com/products/1/2960534.jpg

פורסם

משחק טוב

קצת קצר אבל עדיין מהנה ובחלק מהמקרים גם מאתגר.

פעם ראשונה שאני משחק במשחק שמוקדש לטיסה ונהנתי

פורסם

אני משחק עם גיימפד לוג'יטק רמבל פד 2 אלחוטי

עובד מצויין

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים