פורסם 2009 במרץ 1716 שנים אף אחד עוד לא מצא איך לשחק עם SSAO וכל הדברים שנעולים ל DX9 עם DX9 ?ואל תגידו שאי אפשר כי זה רק לDX10 כי אתם סתם יוצאים טמבלים.
פורסם 2009 במרץ 1716 שנים לא יודע מה איתכם אבל אני מריץ על הגדרות מקסימליות עם DX10 עם Vsync ולא יורד מ60FPS משחק מדהים!
פורסם 2009 במרץ 1816 שנים תגידו המשחק כבר הגיע לארץ וניתן לקנות אותו? אם כן כמה הוא עולה ובאיזה חנות הוא הכי זול?
פורסם 2009 במרץ 1816 שנים אני שיחקתי עם השלט של הבוקס. חוץ מזה שכשאני מתמרן אני פולט בטעות flares, זה אחלה.
פורסם 2009 במרץ 1816 שנים תגידו מה זה בידיוק FLARES? מה זה עושה ולמה זה עוזר?ועוד שאלה,איך משנים זווית ראייה תוך כדי טיסה (בלי ללכת לתפריט...)?תודה.
פורסם 2009 במרץ 1816 שנים FLARES זה מה שהמטוס פולט כשיש איזשהו טיל המגיע אליו..זה משוגע מהמטוס כדי לבלבל את הטיל..בגלל שזה חם זה מבלבל את הרדאר של הטיל וגורם לו לחשוב כאילו המטוס זה בעצם ה FLARES..ואז הוא מתפוצץ עליהם במקום על המטוס.
פורסם 2009 במרץ 1816 שנים איפה המשחק הזה היה לפני חודש? מזה הם החליטו לרושש אותנו! הייתה תקופה של חודשיים בה לא יצא משחק אחד לפחות שהיה שווה קנייה ופה פתאום הפגזה של משחקים....
פורסם 2009 במרץ 1816 שנים אני חייב לומר שהמשחק הזה האו אחד החזקים שיצא לי לשחק ב4 שנים האחרונות גרפיקה משגעת משחקיות נהדרת סאונד מצוין שליטה מעולה עם השלט של הBOX בפעם האחרונה שנהנתי ממשחק FLIGHT ARCADE היה מSECRET WEAPONS OVER NORMANDY מומלץ מאוד! יש פאץ 1.01 שמתקן המון באגים במשחק. יש משו מוזר אבל :\ ישנו שינוי בגרפיקה כשאני שם אפקטים של DX10 אבל משומה אין הבדל בביצועים...26FPS על ההגדרות הגבוהות ביותר ללא AA,עם VSYNC ברזולוציה 1920X1200,ALL HIGH & DX 10 VERY HIGH. מישהו יכול להעלות תמונות מDX10.1 שנראה את ההבדלים? יעני לעשות באנץ של DX9 & 10 & 10.1 ולצלם משם SCREENSHOTS שנראה במה מדובר.
פורסם 2009 במרץ 1816 שנים להזכירך אסור לדבר על הורדות וWAREZ!אני מקווה שאתה צוחק =|בסך הכל הודעתי שזה זמין להורדה
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.