עבור לתוכן

קנייה קבוצתית של HP LP2475W

Featured Replies

פורסם

מי שרוצה, עד שהוא ייתן את ההצעת מחיר, דיברתי עם יאיר מפנדה.

והתגובה שלו הייתה

"אפשר להביא את הדגם הזה בהזמנה מחו"ל תוך שבועיים - שלוש

יעלה ללקוח באיזור 3400 וקצת שקל

יש את ה DELL באותו מחיר אני לא רואה סיבה לקחת"

אם תרצו עוד מידע תגידו לי, למרות שאני לא רואה בעצמי את היתרונות שלו במחיר הזה.

dennis תסתכל בטבלה שם.

+ על גיימינג חלקי

+/- על גיימר מטורף.

• תגובות 35
  • צפיות 6.2k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה

משתתפים בולטים בדיון

פורסם

HP לא מייבא, ולא תייבא את המסך הזה.

קבלו זאת כעובדה, ככה שאין שום אחריות רישמית, אל תצפו לניסים ויבואן אפור שמביא מלאי מוגבל.

דיברתי עם השירות העסקי של HP לגבי המסך הזה (ומסכי LPXXXX בכלל) לפני כמה שבועות. נאמר לי שהם כן נותנים שירות ואחריות למסכים אלה.

פורסם

מי שרוצה, עד שהוא ייתן את ההצעת מחיר, דיברתי עם יאיר מפנדה.

והתגובה שלו הייתה

"אפשר להביא את הדגם הזה בהזמנה מחו"ל תוך שבועיים - שלוש

יעלה ללקוח באיזור 3400 וקצת שקל

יש את ה DELL באותו מחיר אני לא רואה סיבה לקחת"

אם תרצו עוד מידע תגידו לי, למרות שאני לא רואה בעצמי את היתרונות שלו במחיר הזה.

dennis תסתכל בטבלה שם.

+ על גיימינג חלקי

+/- על גיימר מטורף.

למסך יש זמן תגובה טוב ואינפוט לאג נמוך, ככה שסיכום שלהם לא ממש מעניין אותי אלא הנתונים בשטח.

ויאיר כנראה לא מבין יותר מדי במסכים אם הוא אומר את זה כי ה - HP עדיף על הדל מכל בחינה (מלבד אולי דיוק צבעים מהקופסא מה שמעניין רק גרפיקאים גם ככה).

פורסם

יאיר לא צריך להבין יותר מידי במסכים...

הוא עו"ד שבמקביל מנכ"ל של רשת מחשבים...

אי אפשר לצפות ממנו להכיר כל דבר אפשרי.

אבל אם אתם באמת מעוניינים במסך תגידו, והוא יוכל להזמין.

פורסם

דיברתי עם השירות העסקי של HP לגבי המסך הזה (ומסכי LPXXXX בכלל) לפני כמה שבועות. נאמר לי שהם כן נותנים שירות ואחריות למסכים אלה.

אח שלי עובד החברה.

הוא בירר לי לגבי רכישה של המסך גם לעצמו, וכן רכישה מוזלת, או פנימית של המסך, או יבוא פנימי של החברה... זה פשוט לא עובד.

לא תינתן אחריות למסכים שלא נרכשו במסגרת יבואן רישמי.

אין אחריות עולמית על המסכים האלו, יתכן ואמרו לך באופן כללי שיש אחריות על טווח דגמים, כאמור באותו טווח רק הדגמים שיש בארץ באופן רישמי.

HP חברה שמוכרת להמונים, וזה לא מסך להמונים מכיוון שהוא יקר. בארץ נראה אך ורק את דגמי ה TN הזולים, וחבל שכך. :([br]פורסם בתאריך: 2.03.2009 בשעה 12:03:09

נראה לך הגיוני שעדיין לא פתחת דיון של רשמים+ביקורת+תמונות+עוד תמונות? :P

לצערי עדיין לא הייתה לי ההזמדנות לעשות את זה בגלל העבודה האינטנסיבית,

מבטיח דיון מלא עם ביקורת מקצועית! אם יש לך שאלות לגבי המסך, ואגב גם הבאתי אותו במחיר טוב יחסית ל 5000 שקל שהוא עולה בכל מקום אחרי עליית היאן.

אסכם יתרונות וחסרונות, ואביא תמונות להתרשמות.

מוזמן גם לשאול אותי בפרטי כל דבר שרק תרצה לדעת אודות המסך.

פורסם

אחיך עובד בHP...

לא יודע בדיוק איפה הוא עובד שם.

אבל יאיר מקושר עם CMS, ובמיוחד עם מחלקת הרכש שלהם.

ואין להם בעיה להזמין בשבילנו כל מה שנרצה, כל עוד יהיה מי שישלם חח

"מפיצי HP בישראל הם CMS , CDATA בעיקר

CMS בדיוק כמו במקרה של דל יכול להזמין עבורנו במיוחד את המסכים ובעצם כל דבר של HP העיקר שנשלם :)

אחריות 3 שנים רגיל במעבדת HP

תודה

יאיר"

כרגע אני מחכה לנושא האחריות, פיקסלים וכו'. אעדכן בהמשך.

לאן פותח הדיון נעלם?

לא רציתי לגנוב לו שום דבר, רק שתהיה תחרות בשבילנו ומחירים טובים יותר :xyxthumbs:

פורסם

יוזמה טובה.

ולפותח הדיון, תוכל לחשוף על איזו חנות מדובר ?

פורסם

אחיך עובד בHP...

CMS בדיוק כמו במקרה של דל יכול להזמין עבורנו במיוחד את המסכים ובעצם כל דבר של HP העיקר שנשלם :)

תודה

יאיר"

לאן פותח הדיון נעלם?

לא רציתי לגנוב לו שום דבר, רק שתהיה תחרות בשבילנו ומחירים טובים יותר :xyxthumbs:

אם היבואן שלכם מוכן לקחת אחריות מלאה על המסך והוא יבואן רישמי, צרפו אותי לרכישה.

פורסם

יבואן שלנו?

לא ידעתי שיש לי יבואן פרטי :)

מעניין מה הוא יביא לי :silly:

בעקרון בחירה שלכם. (אני התחדשתי לי ב2209WA, בסיבוב הראשון)

כשפותח הדיון יתעורר וייתן את התגובה שלו, יהיה אפשר לקרוא ליאיר שיבצע את ההזמנה במידת הצורך.

פורסם

אחיך עובד בHP...

תודה

יאיר"

לאן פותח הדיון נעלם?

נראה שיש לך קומבינה רצינית בפנדה מה אתה מרוויח על זה שאתה שולח אנשים לשם? כל הזמן אתה ממליץ עלייהם ודואג לציין שיאיר הוא עורך דין את מי זה מענין שהוא עורך דין שאתה דואג להזכיר לנו שוב ושוב מיצידי הוא יכול גם להיות ראש השב"כ אז מה ואני אומר לך שCMS לא סופרים את יאיר ממטר רבוע איך אני בשבילך :)

מבלי לפגוע בך הסיפור שלך הזוי קצת

פורסם

נראה שיש לך קומבינה רצינית בפנדה מה אתה מרוויח על זה שאתה שולך אנשים לשם? כל הזמן אתה ממליץ עלייהם מציין שיאיר הוא עורך דין את מי זה מענין שהוא עורך דין

ואני אומר לך שCMS לא סופרים את יאיר ממטר רבוע איך אני בשבילך :)

מבלי לפגוע בך הסיפור שלך הזוי קצת

אגיב לך רק פעם אחת, כי אני לא רוצה להספים, כפי שאתה עושה כרגע.

אם היית קורא את הדיון, היית מבין למה ציינתי שהוא עו"ד...

ראינו איך CMS לא סופרים את יאיר ממטר, עובדה שהוא כרגע היבואן היחיד של ה2209WA, ואיך זה נשמע לך? שתלמד עברית ותהיה אדם בוגר נתייחס אליך בהתאם.

אני עדיין לא עובד שם, אבל אני לא שולל שאולי אעבוד שם בעתיד, וברגע שזה יקרה אתה תדע כי יהיה כתוב לי בצד.

אני לא מקבל שום רווח על הנושא הזה, ובסופו של דבר ההצעה הזאת באה לחברי האתר.

אם יש לך בעיה עם זה שמשתמשי האתר יכולים לארגן מוצרים שלא מגיעים לארץ באופן כללי אתה מוזמן לעזוב את האתר, כי אתה יותר מציק מאשר מועיל.

ושוב פעם, אם היית יודע לקרוא, היית רואה שאני אומר לפותח הדיון שייתן את ההצעה שהוא יכול להשיג, שהיא יכולה להיות פחות טובה או יותר טובה ממה שפנדה הציעה לנו...

בסופו של דבר זה רק לטובתנו, ככל שהמחירים יהיו נמוכים יותר, אנחנו נרוויח יותר.

פורסם

אגיב לך רק פעם אחת, כי אני לא רוצה להספים, כפי שאתה עושה כרגע.

אם היית קורא את הדיון, היית מבין למה ציינתי שהוא עו"ד...

ראינו איך CMS לא סופרים את יאיר ממטר, עובדה שהוא כרגע היבואן היחיד של ה2209WA, ואיך זה נשמע לך? שתלמד עברית ותהיה אדם בוגר נתייחס אליך בהתאם.

אני עדיין לא עובד שם, אבל אני לא שולל שאולי אעבוד שם בעתיד, וברגע שזה יקרה אתה תדע כי יהיה כתוב לי בצד.

אני לא מקבל שום רווח על הנושא הזה, ובסופו של דבר ההצעה הזאת באה לחברי האתר.

אם יש לך בעיה עם זה שמשתמשי האתר יכולים לארגן מוצרים שלא מגיעים לארץ באופן כללי אתה מוזמן לעזוב את האתר, כי אתה יותר מציק מאשר מועיל.

ושוב פעם, אם היית יודע לקרוא, היית רואה שאני אומר לפותח הדיון שייתן את ההצעה שהוא יכול להשיג, שהיא יכולה להיות פחות טובה או יותר טובה ממה שפנדה הציעה לנו...

בסופו של דבר זה רק לטובתנו, ככל שהמחירים יהיו נמוכים יותר, אנחנו נרוויח יותר.

למה אתה כועס? בצורה שאתה מציג את הדברים ככה זה נראה ונראה שקוף מאוד וכבר אמרתי לך והערתי לך שפנדה לא יכולה לעשות דברים שמנוגדים ליבואן

ותאמין לי שאני יודע טוב מאוד מה אני מדבר

אין לי בעיה בכלל ואני בעד הנחות לחברי האתר וובעד הצעות טובות וזולות נהפוך הוא אני מאוד מכבד אנשים שטורחים על מנת שחברי האתר יוכלו להנות מהנחות ותנאים טובים על מוצרים טובים אבל עיסקאות אמיתיות ולא עסקאות שטומנות בחובן מלכודות כגון מסך דל אתה עושה את הדברים שקוף מידי ומחשיד מידי לטעמי

ואם לא מוצא חן בעינך תגובותי אתה בבעיה

פורסם

אתה ממשיך להספים פה וחבל...

אני הכי שקוף שאפשר, כי אני לא שקרן, וכפי שציינתי אני לא עובד שם ולא מקבל הטבות מהם...

וכפי שראית ממספיק תגובות ולא רק ממני, פנדה לא עושה דברים שמנוגדים ליבואן, זה שאתה לא יכול לקבל את זה וממשיך להשמיץ אותם, זו בעיה שלך.

תחשוד כמה שבא לך, מצידי אפילו תתערב איתי על 10000 שקל, אני אשמח להוסיף את הסכום הזה לחשבון שלי, אחרי הכל סטודנט להנדסת חשמל לא יכול לעבוד במקביל...

ואם היו מלכודות בעסקאות האלה, אז למה לי להכנס לעסקה ולרכוש דברים בעצמי?

כל הקניות שאני ארגנתי, היו שקופות, וכפי שציינתי אז, היו בשבילי לראש ולראשונה, אחרי הכל למה לקנות מוצר במחיר מלא כשאפשר לסדר קנייה קבוצתית ולקנות את המוצר בזול יותר? (אם תרצה תמונות מה4GB OCZ 800MHZ שיש לי בלפטופ, או מהSANDISK CONTOUR, או מה2209WA אתה מוזמן לקבל, והכי חשוב חשבוניות...)

ובסופו של דבר, כשאתה רואה שחנות מתאמצת ובאמת באה לקראתך הרבה פעמים, ולא מרמה אותך, אז אין סיבה לא להמשיך לשאול אותם ולהשיג עוד דברים לאתר.

נכון שהם לא באים כמו TMS ונותנים מוצרים חינמים בהגרלות, אבל כמות ההנחות שהם עשו בשבילנו, היא כמות יפה מאוד.

פורסם

דנדן ו-bronco

תשתדלו לנהל את הדיון בצורה מתורבתת ולא מתלהמת, ולשמור על לשון ותרבות דיבור נאותות.

ערכתי את ההודעות ומחקתי את הדברים הגסים. אני מבקש לא לראות דברים כאלה שוב, אחרת יעופו פה אזהרות.

תודה.

פורסם

אתה ממשיך להספים פה וחבל...

אני הכי שקוף שאפשר, כי אני לא שקרן, וכפי שציינתי אני לא עובד שם ולא מקבל הטבות מהם...

וכפי שראית ממספיק תגובות ולא רק ממני, פנדה לא עושה דברים שמנוגדים ליבואן, זה שאתה לא יכול לקבל את זה וממשיך להשמיץ אותם, זו בעיה שלך.

תחשוד כמה שבא לך, מצידי אפילו תתערב איתי על 10000 שקל, אני אשמח להוסיף את הסכום הזה לחשבון שלי, אחרי הכל סטודנט להנדסת חשמל לא יכול לעבוד במקביל...

ואם היו מלכודות בעסקאות האלה, אז למה לי להכנס לעסקה ולרכוש דברים בעצמי?

כל הקניות שאני ארגנתי, היו שקופות, וכפי שציינתי אז, היו בשבילי לראש ולראשונה, אחרי הכל למה לקנות מוצר במחיר מלא כשאפשר לסדר קנייה קבוצתית ולקנות את המוצר בזול יותר? (אם תרצה תמונות מה4GB OCZ 800MHZ שיש לי בלפטופ, או מהSANDISK CONTOUR, או מה2209WA אתה מוזמן לקבל, והכי חשוב חשבוניות...)

ובסופו של דבר, כשאתה רואה שחנות מתאמצת ובאמת באה לקראתך הרבה פעמים, ולא מרמה אותך, אז אין סיבה לא להמשיך לשאול אותם ולהשיג עוד דברים לאתר.

נכון שהם לא באים כמו TMS ונותנים מוצרים חינמים בהגרלות, אבל כמות ההנחות שהם עשו בשבילנו, היא כמות יפה מאוד.

לא טענתי לרגע שהם רמאים! אבל עוד לא הצלחת להסביר לי איך חברת פנדה יכולה להחליף מסך שלא במסגרת אחריות יצרן לאן המסך הזה הולך ומי מקבל אותו

אין מצב בעולם שCMS יקבלו בחזרה מסכים פתוחים אשר אינם פגומים במסגרת אחריות ולא משנה עם מנכ"ל פנדה הוא עורך דין או שופט על תשכח שפנדה היא לא גדולה כל כך ישנם דילרים גדולים ממנה פי כמה והם לא יכולים לעשות את מה שאתה טוען

נהפוך הוא בתור עורך דין כפי שאתה טוען הייתי מצפה ממנו ליותר שקיפות

כפי שאמרתי קודם אני בעד שחנות תיתן הנחות ותתאמץ עבור חברי האתר למחירים טובים בסה"כ זה מזכה אותה בנקודות זכות והיא המרוויחה כל עוד שיש שקיפות

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים