פורסם 2009 בפברואר 2616 שנים שלום אני רוצה לרכוש את הכרטיס הזה רק על מנת שאני אוכל לצפות מהמחשב לטלויזיה (יש לי 6800 gt לאיי גי פי)משום מה רואים שחוןר לבן.השאלה יש לו יציאת s video?ראיתי שיש hd/האם אפשר לחבר s vedio ל s vedio ולראות? תודה לעונים
פורסם 2009 בפברואר 2616 שנים מחבר אני יודע שכך אמור להיות,אבל האמן ניסיתי הכל, החלפתי 4 כבלים שונים- התקנתי דרייברים מחדש,הגדרתי את היציאה בלוח בקרה של נבידיה,שיניתי ל pal-bהכל עשיתי מה לא...חיברתי את הדיוידי לכבל ואורים צבעוני.העניין שנראה לי שקרה שלפני כמה ימים היו ברקים- וכנראה מכת ברק פגעה בקטע של הכרטיס או הטרנזיזטור שאחריאי על עיבוד הצבעים לטלויזיה אני יודע שזה סיכוי נמוך אבל זה מה שנראה לי לצערי קרה הכי מרגיז שיש@ועכשיו אני צריך לקנות סתם כרטיס מסך ולהחליף בינהם כל הזמן- אז לשאלתי החיבור יתאים?
פורסם 2009 בפברואר 2616 שנים אני לא מכיר שום כרטיס שאין לו יציאת SVIDEO. לא בימינו, לפחות. אולי אם תחפש כרטיס מלפני 4 שנים.
פורסם 2009 בפברואר 2616 שנים לא PAL B תנסה PAL N , או G.שחור לבן זה הגדרות ! חוץ מזה שיש בEBAY שפע של ממירים מVGA לבננה וSVIDEO אז למה לקנות חדש ?
פורסם 2009 בפברואר 2616 שנים אני לא מכיר שום כרטיס שאין לו יציאת SVIDEO. לא בימינו, לפחות. אולי אם תחפש כרטיס מלפני 4 שנים.msi מוכרת HD4670 עם שני פורטים של DVI הם ויתרו על HDMI או לפחות SVIDIEO
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.