עבור לתוכן

CM690 VS NZXT TEMPEST אם הם באותו מחיר

Featured Replies

פורסם

הזמנתי מחשב, והיה מתוכנן CM690 +2 מאווררים

אז המוכר הציע לי את הTEMPEST באותו מחיר, והסכמתי

אחרי זה הסתכלתי קצת באינטרנט והגעתי למסקנה שהCM690 פחות רועש ויותר סולידי כזה.. אז החלטתי לקחת אותו בראש שקט ואמרתי למוכר לשנות..

בקיצור, אם אני מקבל את שניהם באותו מחיר, מה עדיף לקחת?

אם לקחת בחשבון רעש (למרות שהמוכר אמר שהNZXT לא מרעיש בכלל) וגם האור הכחול יכול להפריע בלילה

ולא נראה לי שיש כל כך חשיבות בין ה5 מאווררים של CM690 ל6 של NZXT

בקיצור כבר דיי שיגעתי את המוכר.. ועכשיו אני עם ההזמנה של CM690.. להשאר?

נ.ב למי שיש CM690.. הוא נראה ממש לא משהו? כי לפי מה שראיתי הוא נראה פשוט רצח..

פורסם

רק קח בחשבון, שאם אתה מתכוון לקחת את הCM690, תחליף את הפאנל צד שלו[לזה עם החלון], שכן המאורר שעליו יזמזם[כל מאורר שתשים] ותצטרך לאלתר או לעשות מוד כדי לפתור את הבעיה הזו.

הCM690 סולידי ונחמד, אבל דוגרי, בתמונת הוא נראה טוב יותר ;)

פורסם
  • מחבר

אז אתה ממליץ עליו?

פורסם

אני בהחלט ממליץ על ה-CM690.

אחרי בדיקות מאד מעמיקות בנושא,

קניתי את המארז הנ"ל.

אין ל-CM690 יתרונות כל כך גדולים על הטמפסט שניהם בערך באותה רמה,

ה-CM690 מגיע בצבע שחור אלגנטי ומעוצב בצורה סולידית.

הטמפסט מעט "מצועצע" יותר אורות לדים וכו', זה עיניין של טעם אישי.

אני יכול גם להוסיף של-CM690 יש פוטנציאל קירור טוב יותר, ושקט יותר מהטמפסט.

רק קח בחשבון, שאם אתה מתכוון לקחת את הCM690, תחליף את הפאנל צד שלו[לזה עם החלון], שכן המאורר שעליו יזמזם[כל מאורר שתשים] ותצטרך לאלתר או לעשות מוד כדי לפתור את הבעיה הזו.

הCM690 סולידי ונחמד, אבל דוגרי, בתמונת הוא נראה טוב יותר ;)

קישקוש מוחלט.

המאורר לא יזמזם ולא שום דבר.

פורסם

מחזק, ה690 גם סולידי יותר בעיצוב, והוא גם בנוי בצורה שנורא נוח לעבוד איתו (מבפנים) מרווח והחלוקה הפנימית שלו מאד נוחה לביצוע של שינויים.

פורסם
  • מחבר

עד כמה הCM690 "סולידי"? זה נשמע תחליף למילה מכוער שנשמע טוב

ראיתי אותו ברגיל שהוא לא פועל, והוא נראה ממוצע מינוס כזה.. לא יצא לי לראות אותו פועל..

בכל מקרה נראה לי שאני ילך עליו

פורסם

גם אני קניתי את ה-CM690 ואני מאוד מרוצה, וגם כמוך התלבטתי לפני הקניה בינו לבין הטמפסט, אני חושב שעשיתי דווקא את הבחירה הנכונה :xyxthumbs:

פורסם

אני הייתי לוקח את הטמפסט כי אני יותר אוהב אותו מ690 אבל זאת דעתי האישית..

פורסם

אני בהחלט ממליץ על ה-CM690.

אחרי בדיקות מאד מעמיקות בנושא,

קניתי את המארז הנ"ל.

אין ל-CM690 יתרונות כל כך גדולים על הטמפסט שניהם בערך באותה רמה,

ה-CM690 מגיע בצבע שחור אלגנטי ומעוצב בצורה סולידית.

הטמפסט מעט "מצועצע" יותר אורות לדים וכו', זה עיניין של טעם אישי.

אני יכול גם להוסיף של-CM690 יש פוטנציאל קירור טוב יותר, ושקט יותר מהטמפסט.

קישקוש מוחלט.

המאורר לא יזמזם ולא שום דבר.

היה לי ניסיון עם שניהם ואני מסכים עם כולם הCM690 עדיף גם מבחינת יופי חיצוני וגם מבחינת שקט.

ולגבי המאורר שמזמזם - זה נכון, כל מאורר שתשים בדלת הצד על מנת להכניס אוויר יזמזם עקב תכנון שגוי של החורים בדלת...

הדבר שאני עשיתי זה להפוך את כיוון הזרימה ולגרום למאורר להוציא אוויר ובכך פתרתי את הבעיה... כמובן שזה כרוך בתכנון מעט שונה לגבי הסרקולציה במארז אבל זה ממש לא נורא.

פורסם

הטמפסט יפה יותר לטעמי, מקרר טוב יותר, בקשר לאורות בלילה, זה לא מפריע כ"כ, ורעש יש כפתורים לשליטה על עוצמת המאווררים, בלילה שהמחשב במנוחה אתה יכול להחליש אותם.

הייתי לוקח טמפסט.

פורסם

אנשים, אני ברצינות לא יודע מה לעזאזל נסגר איתכם, "האור של הלדים יפריע בלילה"....

זה לא כאילו יש בטמפסט 5 קתודות שפולטות אור כמו אולם אירועים בחתונה ממוצעת, יש סה"כ 3 מאווררים עם לדים, אחד בדלת ו 2 מקדימה. זה בקושי מספיק להאיר את פנים המארז.

יודעים איפה יש לדים חזקים? ה power leds במארזים של קולרמאסטר (כמעט כולם), הדברים האלו יכולים להאיר על קיר ממרחק מטר וחצי בתאורה רגילה, או 3-4 מטר בחושך. זה מבהיל.

אישית, אני מעדיף את הטמפסט, מרווח יותר מבפנים, אוורור טוב בהרבה לכוננים הקשיחים, ופשוט יפה יותר לדעתי.

פורסם

יודעים איפה יש לדים חזקים? ה power leds במארזים של קולרמאסטר (כמעט כולם), הדברים האלו יכולים להאיר על קיר ממרחק מטר וחצי בתאורה רגילה, או 3-4 מטר בחושך. זה מבהיל.

זה ממש מפחיד לפעמים לחזור הביתה כשהכול חשוך ולראות קיר כחול (באור הקושי רואים) - וגם הכחול מתערבב אצלי עם הכתום מהספק של האקסבוקס אז בהתחלה חשבתי שדפקו לי איזה LSD בתור השתיה או משהו.

אבל עכשיו כשהתרגלתי ככה אני יודע אם המחשב דלוק או לא בלילה (וגם ברגיל) כי אני בקושי שומע אותו ושבוע הבא אני כמעט ולא אשמע אותו.

פורסם

לדעתי הטמפסט יהיה עדיף על ה 690 (אם כבר אז 590 ).

במגיע עם יותר מאוררים שזה יתרון ולא צריך להוסיף כלום ,ומאוד מאורר :xyxthumbs:

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים