עבור לתוכן

גם אני קיבלתי צעצוע חדש.

Featured Replies

פורסם

טוב אז אתמול קיבלתי חבילה בדואר ובתוכה היה:

dsc0589.jpg

ילד חדש למשפחה.

וזאת התמונה המשפחתית החדשה:

dsc0594cb5.jpg

המשך יבוא...

פורסם

מה אתה עושה עם 3 אוזניות?

ולמה רשמת צעצוע עם ה' ?

ולמטרת התראד:

יפה מאוד , תתחדש

נ.ב

תחליף מסך כבר!

פורסם

אין כמו CRT כרגע - איכות התמונה של LCD לא ברת השוואה כלל וכלל

גם לי יש מפלצת על השולחן - עד שלא תתאבד לא אחליף אותה

פורסם

יפה, אני מבין שההחלפה על ה-ET1000 עברה חלק? :)

Anatoli.

פורסם

קודם כל תתחדש!!! :yelclap:

אבל מה עם איזה היכרות קצרה, ביקורת קטנה...?

פורסם
  • מחבר

אז ככה מה קיבלתי.

האוזניות הן Beyerynamic DT250 בעיקרון אלו אוזניות סטודיו סגורות, לצערי לא הזדמן לי עדיין לבחון אותן לעומק בגלל שכרגע אין לי זמן אך אני בהחלט מתכוון לעשות את זה.

דברים שהתגלו עד עתה:

1. הדגם הזה הרבה יותר קטן ממה שהוא נראה בתמונות, הן מאוד קומפקטיות.

2. איכות הבנייה שלהן מצויינת לדעתי הן בנויות יותר טוב מכל הליין 880 למינהם.

3. אני קיבלתי את דגם ה250 אוהם ומההתרשמות הראשונה שלי, מגבר הוא חובה. לדעתי הן פחות נצילות מה 770 ומה 880 שלי. יש גם גירסת 80 אוהם שיכול להיות והיא פחות דרשנית.

4. הכבל שלהן מתפרק מה שטוב לשני דברים א. אפשר לשפר ביותר קלות מבלי לפרק את האוזניות. ב. איחסון יותר נוח (לדעתי).

5. מבחינת המחיר הן עולות כ200 דולר בחול ולדעתי כ950 שקל בארץ מה שאומר שאפשר לרכוש אתן גם בארץ במחיר שפוי.

6. לינק לאתר היבואן לכל המעונינים במפרט שלהם :http://www.marom-music.com/product.asp?itemID=591025

פורסם

אין כמו CRT כרגע - איכות התמונה של LCD לא ברת השוואה כלל וכלל

גם לי יש מפלצת על השולחן - עד שלא תתאבד לא אחליף אותה

בהחלט! במקרה, אני גם מכיר היטב את המסך של פותח הת'ראד, מבוסס שפופרת הטריניטרון האגדית של סוני; לא יהיה קל למצוא LCD שיתעלה עליו בטבעיות הצבעים. ה-LCD כנראה יעלה עליו בחדות, בעיקר בפינות (אי האחידות בחדות היא נקודת תורפה של כל CRT) אבל זה לא מספיק כדי לשקול החלפה לטעמי.

מצטער על ה-OT, אבל ההערה ההיא על מסכי CRT ודגם המסך המסוים הזה פשוט חייבו אותי להגיב. :P

פורסם

ידוע שאזניות הסטודיו של בייר בנויות כמו טנק, אבל רפי אני מסוקרן לדעת אם זה פוגע בנוחות?

כמו כן אני מצפה לרשמים והשוואה :xyxthumbs:

פורסם
  • מחבר

יוסי, לדעתי ה250 פחות נוחות מה880 ומה770 שלי, וזה נובע מ-2 סיבות עיקריות:

1. כפי שאמרתי האוזניות הן בגודל קומפקטי מה שאומר שגודל האפרכסת עצמה קטן יותר.

2. דבר שני זה כוח הלחיצה שלהן אם ב-880 הלחץ הממוצע על האוזן הוא 2.8 ניוטון ב-770 הוא 3.5 ניוטון אז ב250- הוא 4.5 ניוטון כמעט פי 2 מה880-.

מה שאומר שהן גם קטנות יותר וגם לוחצות יותר. אבל עדיין הן נורא מהנות. בתקווה שעד יום שבת יהיה לי זמן אני אפרסם גם רשמים על הצליל שלהן.

וסליחה על הדיליי.

פורסם

תתחדש !!!

:xyxthumbs:

שמעתי דברים טובים על אוזניות סגורות של בייר.

אבל מצד שני, אני לא אוהב סגורות בכלל, אפילו אוזניות שטיפה סגורות לא הכי נעימות לי.

כמובן שלא נסיתי את כולן, ואומרים שהדנון (כמו ה7000 שעולות כ 1000 דולר בארה"ב) מעולות ונוחות מאוד.

תתחדש ותהנה :)

ומי שאומר למה צריך כמה אוזניות, אז ברור שצריך כי כל אוזניה עושה דברים שונים ומפיקה צלילים שונים ואיכויות שונות ומתאימה יותר או פחות לסגנונות שונים של מוסיקה.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים