עבור לתוכן

איזה כרטיס מסך יכנס למארז?

Featured Replies

פורסם

שלום

יש לי את המארז ANTEC SONATA FAMILY 3

הבנתי שהוא מארז קטן.הכרטיס שלי הוא 8800GT מה שיש עכשיו,ואני רוצה להחליף אותו,וכמובן שלא יהיה בפנים כור גרעיני

איזה כרטיס מסך הוא טוב ויכנס למארז הזה?

תודה

לילה טוב

פורסם

אני חושב שתציין מה המערכת הכוללת, מה חשוב לך כעט מהמחשב בביצועים ואז לפי זה יוכלו להתאים לך כרטיס.

מה שאני יכול לומר לך שה=4850X2 לא יכנס כי הוא פשוט ענק!! הוא הכרטיס הארוך ביותר בשוק לדעתי.

פורסם
  • מחבר

אז ככה

המערכת הכוללת:

QX9770

2 ג'יגה זיכרון ראם

320 ג'יגה HDD

8800GT

וויסטא הום פרימיום 32 ביט

ספק:ANTEC 500W

חשוב לי שהמחשב יתן ביצועים טובים במשחקים מבחינה גראפית,הכוונה שאני אקנה כרטיס שיהיה לי אותו לאורך זמן רב(4-5 שנים)

ושמשחקים ירוצו על הגדרות הגבוהות ביותר אם אפשר

פורסם

נו..ומה התקציב ?

פורסם
  • מחבר

משהו כמו 1500 שח

פורסם

יש לי ANTEC SONATA III וה-4870 נכנס אצלי בול אבל בלי אפשרות להתקין את המאוורר הקידמי.

אז אני אגיד לך שה-4870 זה כנראה הכרטיס הכי גדול שתוכל לשים.

פורסם
  • מחבר

מה הכוונה בלי אפשרות להתקין את המאוורר הקידמי?

אם אני שם 4870,אני לא אצטרך למשך די הרבה זמן החלפת כרטיס מסך?

פורסם

תלוי מה אתה מתכוון. הכרטיס יכול להחזיק עוד הרבה זמן, אבל ההגדרות במשחק ירדו עם הזמן, לא תוכל להמשיך לשחק בהגדרות גבוהות בעוד שנתיים. מה שכן חשוב זה מה גודל המסך שלך, כדי לדעת איזו רזולוציה אתה משחק, ולפי זה כדאי לקבוע עם כמה זכרון לקחת את הכרטיס.

פורסם
  • מחבר

המסך שלי הוא 19 אינץ',אני משחק על רזולוציה של 1280 על 1024

פורסם

4850 יספיק לך מעל ומעבר. והוא יותר קטן מה4870 ככה שלא תיהיה בעיה להכניס אותו.

פורסם
  • מחבר

4850 אני יודע שיכנס.אני מעדיף להכניס 4870 ולכן באתי לפה לשאול אם זה יכנס כמו שצריך?

פורסם

אני לא מכיר את המארז, אבל לפי מה שהבנתי ה4870 יכנס לך רק תצטרך אולי "לדחוס" אותו בגלל המאוורר בצד.

פורסם
  • מחבר

מה זה לדחוס אותו?איך עושים זאת?

פורסם

הכוונה היא שהוא נכנס כמעט בדיוק.

ולגבי העתיד, ההבדל בין ה4850 לבין ה4870 כעת גדול יחסית, אך בעתיד הוא יהיה הרבה פחות משמעותי, וההפרש הכספי ביניהם לא שווה את זה.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים