עבור לתוכן

כמה שאלות על גאמא

Featured Replies

פורסם

טוב מי שמעוניין בזימון לגאמא בתחום של מערכות הפעלה לינוקס\ווינדוס\יוניקס שלחו לי הודעה פרטית עם רקע ו ידע ואני אברר שיזמנו אותכם לראיון

• תגובות 41
  • צפיות 16.6k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

טוב מי שמעוניין בזימון לגאמא בתחום של מערכות הפעלה לינוקס\ווינדוס\יוניקס שלחו לי הודעה פרטית עם רקע ו ידע ואני אברר שיזמנו אותכם לראיון

חחחחחחחחח ענק אתה !!!

פורסם

מה בדיוק מצחיק פה

אני רציני לגמריי

פורסם

נו, זה כמו האתר של מודיעין - מסבירים מה זה גאמא בלי להסביר כלום

מישהו אמר לך שיש כזה דבר "גאמא גאונים"?

אני בספק אם יש מסלול כזה

אתה סתם דביל או שאתה עושה את עצמך? זו בדיוק הייתה השאלה שלי כמה תגובות קודם לכן

מישהו יודע אם קיים דבר כזה "גאמא גאונים"? באחד המיונים לאר"מ פגשתי מישהו שאמר שהוא היה בראיון שלהם ולא עבר, אבל הוא לא היה נראה הטיפוס הכל-כך חכם. מה שכן, אם קיים מסלול כזה, אנשים שמתמיינים אליו בטח הצליחו לפתור את זה במיונים הראשוניים

אגב, יש סיכוי שהכוונה היא לגע"ש שדיברו עליו פה?

נ.ב.

לא שמתי לב לתגובה כי רק עכשיו הקפיצו את הנושא שוב

פורסם

דוגרי, אולי יש לו קשרים? מה מצחיק?

לא צריך קשרים. לאחרונה גאמא שינו את אופן האיתור וכעת גם מי שמשרת שם יכול להעביר שמות של אנשים שלדעתו יהיו מוצלחים בתפקיד.

פורסם

<*> ובין היתר אם הוא היה בגיל המתאים הייתי לוקח פרטים כדי שיתחיל להתמיין

<Nimiel> לי לא עזרת

<*> כי אני לא יכלתי אז

<*> חוץ מזה חוץ מלהעביר שם אני לא יכול לעשות כלום

<*> כי רק בזמן האחרון עשו שינויים באיתור אצלינו

• 5 שבועות מאוחר יותר...
פורסם

מה בדיוק מצחיק פה

אני רציני לגמריי

ניסיתי לשלוח לך אי מייל אבל ההודעה לא נשלחה :S

פורסם

לממס יש רק ראיון אחד (לפני שנה וחצי היה לפחות)

פורסם

חחחחחחחחח ענק אתה !!!

גאמא באמת עובדים חזק מאד בשיטת חבר מביא חבר.

פורסם
  • מחבר

אם כבר הוקפץ השרשור שוב, אעדכן ואומר שהיום הייתי במיונים אישיותיים בבית השריון (חפירה רצינית של 6 שעות רצופות).

לפני שבועיים בערך שאלתי בטלפון מה מצבי בכל המסלולים ואמרו לי שנמצאו מועמדים מתאימים יותר לממ"ס, מה שמאוד תמוהה בעייני, כי הראיון שלהם היה הכי קל ופשוט בשבילי, וגם נאמר לי שעברתי אותו, ומאז לא הייתי בעוד זימונים שלהם..

חוץ מזה הייתי בראיון ל"מסלול חדש שעוד אין לו שם", ששאלו אותי בו שאלות דומות למה ששאלו אותי בממ"ס וגע"ש לפניכן, אבל כשהתקשרתי אמרו לי שלא עברתי את הראיון.

אז מצבי עכשיו הוא שהמסלול היחיד שאני ממויין אליו במודיעין הוא גע"ש, וכבר עשיתי בו את הראיון האישיותי המורחב, ותחקיר בטחוני (ואת מה שהיה לי היום). לפי מה שאני מבין חסר לי רק פסיכולוג, ותשובה סופית בסביבות חודש מאי.

אעדכן פה שוב כשתהיה לי תשובה סופית, בתקווה שתהיה חיובית.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים