עבור לתוכן

הכוונה לספק המתאים - עד 550 ש"ח

Featured Replies

פורסם

היי :)

בסופת הברקים של יום שישי בלילה - הספק שלי, עליו השלום, הלך לעולמו (ThermalTake 500W)...

ולצערי, פגה תקופת האחריות עליו.. פספסתי בחודשיים.

מצד שני, בלאו הכי הרגשתי שהוא לא חזק מספיק בשביל המערכת שלי.. וחשבתי גם ככה לקנות ספק חדש של 600W...

שאלתי היא - ביחס עלות-תועלת, איזה ספק מומלץ?

(כמובן - לא מאלה הגנריים)...

חשוב לי שהכבלים יהיו sleeved, שיהיה איוורור נכון, ומודולריות הכיבול מהווה בונוס, אך ממש לא must...

אני ממש לא מבין בתחום - כל הכוונה, עזרה או הפניה תתקבל בהמון תודה!

דודי

פורסם

מה המפרט שלך ומה התקציב (תוסיף אותו לכותרת בבקשה)

פורסם
  • מחבר

תודה על התגובה!

להלן המפרט:

לוח אם - Asus P5B Deluxe

מעבד: Core 2 Duo E6400

כרטיס מסך: Leadtek Pci-Express 7600GS, 256MB

RAM: 2GB

כוננים קשיחים: 500GB + 320GB + 250GB + 160GB

ציוד נוסף: מקלדת Reclusa (שעשתה בעיות עם הספק הקודם, כנראה בגלל שלא סיפק לה מספיק מתח), ווב-קאם של Logitech, עכבר Razer

לגבי התקציב - בכוונה ביקשתי את הספק המתאים ביותר ביחס-עלות תועלת....

בגדול אני לא מתכנן לחרוג מעבר ל550 ש"ח, אבל אם קיים ספק מתאים בפחות - מה טוב!

אני לא יודע אם זה משנה או לא - אבל אני ממש לא גיימר/אוברקלוקר...

ושוב תודה!

פורסם

המערכת שלך לא לוקחת הרבה ולכן מבחינת הספק אין צורך בספק חזק.

זה יהיה אוברקיל אבל נותן יחס עלות תועלת ממש טוב, ואם אתה ממש רוצה ספק איכותי מאוד ושקט מאוד אז אפשר לקחת את זה שיהיה עוד יותר אוברקיל. עקרונית גם ספקים זולים יותר יחזיקו את המערכת שלך אבל לא הייתי לוקח פחות מה ET400 במחיר המדובר שלו.

פורסם

פותח הת'רד, אתה מחפש דגש על משהו? (חשוב לך לדוגמה ספק שקט במיוחד או משהו בסגנון?)

בעיקרון, ה SS-ET400 הוא אופציה מצוינת, עם יחס עלות/תועלת נדיר, אבל קיימות עוד אופציות משתלמות גם כן.

פורסם
  • מחבר

תודה רבה על התגובות!

אם שמתם לב או לא - אני עם 4 דיסקים קשיחים (ושכחתי לציין בהודעה הקודמת - גם 2 כונני DVDRW)...

וכמו שציינתי - מקלדת הReclusa (שרכשתי לאחרונה) - שכנראה גם צורכת לא מעט חשמל - כל המקשים בה מוארים, משום מה "מגמגמת"... הבעיה בטוח לא במקלדת, היא נבדקה על מחשב אחר, ובטוח לא בעיית תוכנה, כי התקנתי את מערכת ההפעלה מחדש... מה שהיה נראה לי מאז שרכשתי אותה כבעיית חוסר במתח...

זו הסיבה העיקרית שאני רוצה "לעלות" מ500W, ולא "לרדת"...

אני מניח שיחסית לגיימרים עם כרטיסי מסך מפלצתיים, הדרישות שלי נמוכות - אבל נסיון העבר מלמד אותי שיש בהחלט צורך לשדרג את הספק...

לכן, וכדי לא לקנות ולהצטער - אני מעדיף ללכת על 600W... ושאלתי המרכזית היא - לצרכים שלי - מה הספק 600W המשתלם ביותר?

פורסם

אני מניח שה 500W שהיה לך קודם היה גנרי. לכן חישובי הוואטים שלך לא רלוונטים וכן, שמנו לב ל 4 דיסקים שלא ממש לוקחים יותר מדי.

[br]פורסם בתאריך: 22.02.2009 בשעה 14:22:42

המקלדת כמובן גם לא דורשת יותר מדי שכן היא מחוברת ב USB. אולי בכלל יש לך בעיה עם חיבורי ה USB על הלוח או שאולי הספק הגנרי לא מספק מתח יציב ללוח.

בכל מקרה, אם הספק שלך גנרי בהחלט יועיל להחליף אותו למשהו נורמלי (בלי קשר לפתרון הבעיה).

פורסם
  • מחבר

כמו שציינתי בתחילת הthread - הספק הקודם לא היה גנרי - Thermaltake TR2-500W...[br]פורסם בתאריך: 22.02.2009 בשעה 14:27:31

פותח הת'רד, אתה מחפש דגש על משהו? (חשוב לך לדוגמה ספק שקט במיוחד או משהו בסגנון?)

בעיקרון, ה SS-ET400 הוא אופציה מצוינת, עם יחס עלות/תועלת נדיר, אבל קיימות עוד אופציות משתלמות גם כן.

scorn, מצטער שלא עניתי על השאלה...

לשאלתך - לא חשוב לי שקט מופתי, הוא רק יהווה בונוס... כל עוד ה"רעש" הוא בגדר הסביר - זה יספיק לי...

תודה!

פורסם

סליחה, לא גנרי אבל עדיין ספק לא מדהים.

אבל, בשביל המערכת שלך הוא אמור להספיק בלי בעיה ככה שיכול להיות שהבעיה בכלל לא נבעה מהספק אלא אם כן היה תקול עוד קודם.

פורסם
  • מחבר

מודה על חוות הדעת!

אך בכל זאת, רק מהפחד של להצטער אחרי הקניה במידה ואקנה פחות מ500W ועדיין "להיתקע" עם הבעיות, אני אשמח להכוונה לספק המשתלם ביותר (ואם לא 600W, אז אולי 550W)...

פורסם

אני בכל זאת הייתי מנסה להשיג ספק ממחשב אחר שעליו המקלדת עובדת ולוודא שזו לא בעיה בלוח.

ספקי 500+ טובים? אנרמקס פרו 525, קורסאייר VX 550, קולר מסטר SILENT PRO 500 רק ששוב, אתה ממש לא צריך אותם.

פורסם
  • מחבר

תודה רבה על התגובות!

מצטער שאם זה נשמע שאני מתעקש... אבל לצערי אין לי זמן להתעסק עם פירוק PSU אחר והרכבתו על המחשב,... רק למטרות הבדיקה...

ואם זה אומר שאני אשלם עוד כמה שקלים, לצערי אני אקח את הסיכון...

בכל זאת מודה לכם מאד על התשובות הענייניות!

מקצת חיפוש ברשת, נתקלתי בספק "‏Hec Cougar 550W 12 CM Ultra Quiet Fan Modular" ב460 ש"ח...

הוא גם מודולרי (שמהווה מבחינתי בונוס), גם מעל 500W,... וגם הבנתי שHec נחשבים טובים בספקים...

האם אפשר לקבל את ברכתכם לפני שאזמין?

תודה!

דודי

פורסם

מדובר על רמה אחרת של ספק מהספקים שהצעתי לך. אתה מסתכל על ה W הכללי שזו טעות.

תוסיף עוד כמה שקלים וקח את זה שיהיה גם מודולרי, הרבה יותר טוב וגם יתן לך אחריות ארוכה.

פורסם

הקוגר לא שווה את המחיר שלו, וקיימים ספקים טובים יותר מבחינת מחיר/תמורה.

בנוסף, אנרמקס/הסדרות האיכותיות של קולרמאסטר זו רמה אחרת לגמרי מ HEC.

אני ממליץ לך על הפרו 425 של אנרמקס, או הסיילנט פרו 500W של קולרמאסטר.

זו ליגה אחרת לגמרי מה TR2 שהיה לך ומה HEC שאתה מעוניין בו, שניהם גם מציעים אחריות של 5 שנים.

גם האנרמקס בעל פחות הוואטים יספיק אם תרצה גם לשדרג את המחשב למשהו בסגנון מעבד QUAD כלשהו עם 4850/9800GTX או כרטיס ביניים חזק אחר, מיותר להגיד שזה יותר מתקף בשביל הקולרמאסטר....

פורסם
  • מחבר

תודה רבה לכולכם!

integral - לא היה להם את הקולרמאסטר המדובר במלאי... ולא רציתי לחכות עד שיגיע...

בסופו של דבר - בהמלצתכם החלטתי ללכת על ה-Enermax MODU82+ 525Watt... יש לי הרגשה שממנו אני לא אתאכזב.

מה גם שהמחיר לא כזה בשמיים (500 ש"ח)...

תודה!

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים