פורסם 2009 בפברואר 2116 שנים שלום,יש לי בעיה מאוד לא מובנת (לפחות לא לי) עם ה-IP במחשב שלייש לי ראוטר קודם כל חשוב לצייןכשאני נכנס ל-cmd ורושם ipconfig ה-ip שרשום לי ב-ipv4 זה 192.168.1.2שזה בכלל האייפי של הרשת הפנימית ולא IP של WANבאתרים "שאומרים" לי את ה-ip שלי אני רואה IP אמיתי כמו שצריך להיותאני צריך לעשות משהו עם המחשב ואמרו לי שכדי לעשות את זה השלב הראשון שאני אמור לתקןזה את הבעיה הזאת שהוא מראה לי ב-cmd את האייפי הפנימי ולא את האייפי של ה-WANאיך אני אמור לתקן את זה?זה בכלל אפשרי?מה שאני צריך זה אייפי סטטי (כמו שכבר יש לי) ושב-cmd אני אראה את האייפי של ה-WAN ולא של ה-LANאני מאוד אודה לכל תגובה שתאיר אור על הנושא...
פורסם 2009 בפברואר 2116 שנים ה-IP שאתה רואה ב-CMD זה IP שהראוטר נותן לך. ראוטר תמיד נותן IP פנימי כי זו הדרך היחידה שאתה יכול לחבר מספר מחשבים לאינטרנט כאשר ספק אינטרנט נותן לך רק IP חיצוני אחד.אתה יכול לחבר את המחשב ישירות לאינטרנט ללא ראוטר ואז תקבל IP חיצוני. או אתה יכול להגדיר בראוטר address translation שכל דבר שמגיע לראוטר יועבר למחשב שלך.אם תוכל לתת יותר מידע מה אתה צריך לעשות במחשב ולאיזו מטרה אתה צריך IP חיצוני, אפשר יהיה לעזור יותר אני מניח.
פורסם 2009 בפברואר 2216 שנים מחבר בעיקרון אני צריך שאנשים יוכלו להתחבר למחשב שלי באופן קבוע..אז מה שעשיתי זה DNS דינמי אבל הוא לא עובד ואני חושד שזה בגלל שהוא מסתנכרן עם האייפי הפנימי 192.168ולא עם האייפי החיצונינ.באני לא רוצה IP קבועאני רוצה שאנשים יוכלו להתחבר אליי דרך כתובת ה-DNS שלי
פורסם 2009 בפברואר 2216 שנים מחבר כתובת DNS מ-no-ip אין ממש הגדרותהורדתי את התוכנה שלהם והוא כביכול מסתנכרן כראויוגם ברואטר הגדרתי את הכתובתאבל שאנשים מנסים להתחבר הם לא מצליחים
פורסם 2009 בפברואר 2216 שנים פשוט מאוד. ה DNS בסדר, בראוטר, אם אתה קובע כתובת למחשב שלך, תדאג שהיא תהיה פנימית (כמו מקודם, אבל סטטית), אחרי זה בראוטר או שתעשה DMZ לכתובת הפנימית שלך, ואז כל התעבורה הנכנסת מהאינטרנט תגיע למחשב שלך, או שתפנה פורטים ספציפים שאתה רוצה לשירותים מסויימים לכתובת הפנימית למחשב שלך במקום.
פורסם 2009 בפברואר 2216 שנים שיטה פשוטה יותר תהיה פשוט להשתמש בשירות "no-ip" נורמלי עם תוכנת סינכרון שיודעת לזהות את האייפי החיצוני שלך ע"י שימוש בשרת חיצוני שלהם (בדיוק כמו האתרים שמראים לך אייפי חיצוני) במקום להתבסס על החיבור רשת שכמובן מראה לך אייפי פנימי כשאתה מחובר לראוטר.אני משתמש בזה באופן קבוע:https://www.dyndns.com/services/dns/dyndns/
פורסם 2009 בפברואר 2216 שנים מחבר yousux אני לא יכול לעשות את זה כי אח שלי גם מחובר לראוטר הזה (אלחוטית)ואני גם צריך IP פנימי קבוע כדי שכל הפורטים הפתוחים ישאר פתוחים ולא יסגרו בגלל שהאייפי הפנימי ישתנה כל ניתוק וחיבורMilford Cubicle זה אותו דבר גם בשירות של no-ipהתוכנה שלהם מזהה את האייפי החיצוני (הוא רושם לי אותו וזה נכון) והוא מסתנכרן בלי בעיות
פורסם 2009 בפברואר 2216 שנים מחבר אפילו כשאני נותן לאנשים את כתובת האייפי החיצונית שלי הם לא מצליחים להתחברזה כבר לא בעיה עם ה-DNSהבעיה היא עוד לפני זה
פורסם 2009 בפברואר 2216 שנים אין קשר בזה שאח שלך מחובר לראוטר למה שאמרתי. האם הגדרת בראוטר שהכתובת הפנימית שלך היא DMZ ו/או הפנת פורטים אליה (port forwarding) ?
פורסם 2009 בפברואר 2216 שנים מחבר הפנתי את הפורט של התוכנת סינכרון של NO-IP ואת פורט 80 אם זה קשור..עשיתי גם את הדבר הזה עם DMZהפנתי אותו ל-192.168.1.2 שזה האייפי הפנימי שלי בוודאותיש אולי תוכנה שאני יכול לבדוק איתה את כל זה במקום לשגע את הבן-אדם?אולי תוכנה ששולחת איזה משהו קטן ובודקת "אם זה הגיע אליי"או משהו כזה...?
פורסם 2009 בפברואר 2216 שנים כל אתר של בדיקת פורטים (למשל זה), אבל עדיין לא הסברת מה בעצם אתה מנסה לעשות..
פורסם 2009 בפברואר 2216 שנים מחבר אני רוצה לשלוח לכמה אנשים כתובת DNS (שלי)כדי שהם יוכלו להתחבר למחשב שלי מתי שירצו(בתנאי כמובן שאני מחובר לאינטרנט)הקטע שזה לא עובדואנשים לא מצליחים להתחבר אליייש כאן חסימה מסוג כלשהוכנראה ברואטרוזה מה שאני מנסה להביןלכן באתי לכאן
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.