פורסם 2009 בפברואר 2116 שנים שלום מעונין בראוטר לרשת אלחוטית לבית של 100 מ"ר. ראיתי את הראוטר של נטגיר שבמפרט נאמר שהוא MIMO G יש לי אינטרנט של כבלים של הוט. המודם של הוט מוציא יציאת רשתראיתי בכמה מקומות שיש בעיות עם הראוטר הזה בכבלים. למרות שבמפרט נאמר שהוא מתאים גם לכבלים. בחנות נאמר שזה בסדר לכבלים.האם הראוטר הזה יעבוד לי בלי בעיות בכבלים?אשמח גם לחוות דעת על הראוטר הזה ביחס לאדימקס 6204תודה רבה
פורסם 2009 בפברואר 2216 שנים הוא פועל בכבלים, תחת ביצוע הגדרות מיוחדות כמפורט פה -- http://www.netcheif.com/Articles/NetGear_PPTP/NetGear_PPTP.htm -- זה אמנם ה-614 אבל מתאים גם ל-824. אם אתה הולך על MIMO, תשקול גם לקחת נתב בתקן N -- הוא גם צומך ב-MIMO וגם יתן פריסה מעט רחבה יותר של הרשת האלחוטית.
פורסם 2009 בפברואר 2216 שנים מחבר תודה רבה.יש לי מודם שעובד בלי צורך בחיוג לכבלים. שמדליקים את המחשב שמחובר למודם יש מיד אינטרנט. האם זה יעבוד בצורה תקינה גם עם הראוטר הזה 824?באופיס דיפו הוא נמכר ב 199 שח. נראה שיש לו יתרונות של 108MB וגם שהוא MIMO.איני צריך Nהאם בלפ טופ שעובד על G ארגיש אכן שיפור בקצב ובטווח עםהמודם הזה?האם יש חשיבות לזה שאין לו L2PT ?תודה רבה
פורסם 2009 בפברואר 2216 שנים יש לי הרגשה שמדובר בטעות מערכת שלהםמציע לך לבדוק את זההמחיר האמיתי של המוצר מתחיל ב300 שקליםhttp://zap.co.il/model.aspx?modelid=150550וגם לא עם אחריות של יבואן רישמי..
פורסם 2009 בפברואר 2316 שנים ראית את זה בעינייך?שאלת אותם האם זה באמת המחיר?תבדוק מי נותן את האחריותואם זה המחיר הסופי והאחריות מקורית, אז הראוטר משתלם בהחלט.
פורסם 2009 בפברואר 2316 שנים תודה רבה.יש לי מודם שעובד בלי צורך בחיוג לכבלים. שמדליקים את המחשב שמחובר למודם יש מיד אינטרנט. האם זה יעבוד בצורה תקינה גם עם הראוטר הזה 824?באופיס דיפו הוא נמכר ב 199 שח. נראה שיש לו יתרונות של 108MB וגם שהוא MIMO.איני צריך Nהאם בלפ טופ שעובד על G ארגיש אכן שיפור בקצב ובטווח עםהמודם הזה?האם יש חשיבות לזה שאין לו L2PT ?תודה רבהאת היתרון של 108 לא תרגיש כלל אלא אם יש לך כרטיס רשת אלחוטי תואם של NETGEAR. את ה-MIMO אתה תרגיש, אבל שוב, האפקטיביות המלאה שלו באה לידי ביטוי רק עם כרטיס רשת מותאם. ב-199 ש"ח זה נתב זול אבל את רוב הפונקציונאליות המקדמת שלו לא תוכל לנצל. אין בעיה באופן החיבור שתארת לרשת הכבלים -- אין לך חייגן לפי מה שאתה מתאר.
פורסם 2009 בפברואר 2316 שנים את היתרון של 108 לא תרגיש כלל אלא אם יש לך כרטיס רשת אלחוטי תואם של NETGEAR. את ה-MIMO אתה תרגיש, אבל שוב, האפקטיביות המלאה שלו באה לידי ביטוי רק עם כרטיס רשת מותאם. ב-199 ש"ח זה נתב זול אבל את רוב הפונקציונאליות המקדמת שלו לא תוכל לנצל. אין בעיה באופן החיבור שתארת לרשת הכבלים -- אין לך חייגן לפי מה שאתה מתאר.אם היית קורא, היית מבין שהנתב עצמו לא זול, משום מה הוא במחיר מוזל אצל אופיס דיפו.יש לי אישית את הנתב הזה בבית בראשון, והוא עובד בשלושת הקומות + במרתף.איך במרתף העברת קבצים בין המחשבים מאוד איטית.כפי שאמרת, את אפקט הRANGEMAX או את אפקט ה108MB, תוכל להרגיש רק עם כרטיס תואם התומך בתכונות הנ"לאבל גם בלי הכרטיס עצמו, הראוטר חזק מאוד.במקרה שלי הראוטר עובד עם ADSLובמקרה של השותף שלי, הוא עובד עם כבלים, רק חיבר ועבד לו
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.