עבור לתוכן

netgear 824 - האם עובד על כבלים של הוט

Featured Replies

פורסם

שלום

מעונין בראוטר לרשת אלחוטית לבית של 100 מ"ר. ראיתי את הראוטר של נטגיר שבמפרט נאמר שהוא MIMO G

יש לי אינטרנט של כבלים של הוט. המודם של הוט מוציא יציאת רשת

ראיתי בכמה מקומות שיש בעיות עם הראוטר הזה בכבלים. למרות שבמפרט נאמר שהוא מתאים גם לכבלים. בחנות נאמר שזה בסדר לכבלים.

האם הראוטר הזה יעבוד לי בלי בעיות בכבלים?

אשמח גם לחוות דעת על הראוטר הזה ביחס לאדימקס 6204

תודה רבה

פורסם

הוא פועל בכבלים, תחת ביצוע הגדרות מיוחדות כמפורט פה -- http://www.netcheif.com/Articles/NetGear_PPTP/NetGear_PPTP.htm -- זה אמנם ה-614 אבל מתאים גם ל-824. אם אתה הולך על MIMO, תשקול גם לקחת נתב בתקן N -- הוא גם צומך ב-MIMO וגם יתן פריסה מעט רחבה יותר של הרשת האלחוטית.

פורסם
  • מחבר

תודה רבה.

יש לי מודם שעובד בלי צורך בחיוג לכבלים. שמדליקים את המחשב שמחובר למודם יש מיד אינטרנט. האם זה יעבוד בצורה תקינה גם עם הראוטר הזה 824?

באופיס דיפו הוא נמכר ב 199 שח. נראה שיש לו יתרונות של 108MB וגם שהוא MIMO.

איני צריך N

האם בלפ טופ שעובד על G ארגיש אכן שיפור בקצב ובטווח עםהמודם הזה?

האם יש חשיבות לזה שאין לו L2PT ?

תודה רבה

פורסם

יש לי הרגשה שמדובר בטעות מערכת שלהם

מציע לך לבדוק את זה

המחיר האמיתי של המוצר מתחיל ב300 שקלים

http://zap.co.il/model.aspx?modelid=150550

וגם לא עם אחריות של יבואן רישמי..

פורסם
  • מחבר

זה המחיר בחנויות שלהם

פורסם

ראית את זה בעינייך?

שאלת אותם האם זה באמת המחיר?

תבדוק מי נותן את האחריות

ואם זה המחיר הסופי והאחריות מקורית, אז הראוטר משתלם בהחלט.

פורסם

תודה רבה.

יש לי מודם שעובד בלי צורך בחיוג לכבלים. שמדליקים את המחשב שמחובר למודם יש מיד אינטרנט. האם זה יעבוד בצורה תקינה גם עם הראוטר הזה 824?

באופיס דיפו הוא נמכר ב 199 שח. נראה שיש לו יתרונות של 108MB וגם שהוא MIMO.

איני צריך N

האם בלפ טופ שעובד על G ארגיש אכן שיפור בקצב ובטווח עםהמודם הזה?

האם יש חשיבות לזה שאין לו L2PT ?

תודה רבה

את היתרון של 108 לא תרגיש כלל אלא אם יש לך כרטיס רשת אלחוטי תואם של NETGEAR. את ה-MIMO אתה תרגיש, אבל שוב, האפקטיביות המלאה שלו באה לידי ביטוי רק עם כרטיס רשת מותאם. ב-199 ש"ח זה נתב זול אבל את רוב הפונקציונאליות המקדמת שלו לא תוכל לנצל. אין בעיה באופן החיבור שתארת לרשת הכבלים -- אין לך חייגן לפי מה שאתה מתאר.

פורסם

את היתרון של 108 לא תרגיש כלל אלא אם יש לך כרטיס רשת אלחוטי תואם של NETGEAR. את ה-MIMO אתה תרגיש, אבל שוב, האפקטיביות המלאה שלו באה לידי ביטוי רק עם כרטיס רשת מותאם. ב-199 ש"ח זה נתב זול אבל את רוב הפונקציונאליות המקדמת שלו לא תוכל לנצל. אין בעיה באופן החיבור שתארת לרשת הכבלים -- אין לך חייגן לפי מה שאתה מתאר.

אם היית קורא, היית מבין שהנתב עצמו לא זול, משום מה הוא במחיר מוזל אצל אופיס דיפו.

יש לי אישית את הנתב הזה בבית בראשון, והוא עובד בשלושת הקומות + במרתף.

איך במרתף העברת קבצים בין המחשבים מאוד איטית.

כפי שאמרת, את אפקט הRANGEMAX או את אפקט ה108MB, תוכל להרגיש רק עם כרטיס תואם התומך בתכונות הנ"ל

אבל גם בלי הכרטיס עצמו, הראוטר חזק מאוד.

במקרה שלי הראוטר עובד עם ADSL

ובמקרה של השותף שלי, הוא עובד עם כבלים, רק חיבר ועבד לו

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים