עבור לתוכן

נייד לסטודנט פלוס (לא מוצא רגליים וידיים בעסק) בין 3K ל 4K

Featured Replies

פורסם

ד"א יש אופציה לבחור Mobile Broadband

לא ממש הבנתי עד הסוף מה זה, אני בחרתי באופציה הזולה יותר, זה משנה?

בחר בזולה ביותר, האופציה שהם מציעים זו חבילת שירות של AT&T שבכל מקרה לא רלוונטית בארץ.

עוד משהו קטן, יש אופציה לבחור 3 סוגי מסך, במה כדאי לבחור מבין השלושה?

14.1" WXGA AntiGlare [Lenovo recommended]

14.1" WXGA VibrantView [$0.00]

14.1" WXGA+ AntiGlare [add $50.00

אישית הייתי בוחרת באופציה השלישית עם הרזולוציה הגבוהה יותר ומסך מאט אבל היא כמובן יותר יקרה. אם אתה לא רוצה להשקיע ברזולוציה גבוהה או שאתה מעדיף רזולוציה נמוכה בחר באחת מהשתיים העליונות, הראשונה זה מסך מאט והשניה מסך מבריק. אני מעדיפה מאט באופן חד משמעי אבל זו בחירה שלך.

• תגובות 47
  • צפיות 3.5k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם
  • מחבר

אישית הייתי בוחרת באופציה השלישית עם הרזולוציה הגבוהה יותר ומסך מאט אבל היא כמובן יותר יקרה. אם אתה לא רוצה להשקיע ברזולוציה גבוהה או שאתה מעדיף רזולוציה נמוכה בחר באחת מהשתיים העליונות, הראשונה זה מסך מבריק והשניה מסך מאט. אני מעדיפה מאט באופן חד משמעי אבל זו בחירה שלך.

אני לא מבין איך האופציה השלישית קשורה לרזלוציה גבוהה? זה לא מצויין שם בשום מקום.

כבר דיברתי עם נציגי לנובו בארץ ואומרים שלא אמורה להיות בעיה עם האחריות בארץ אבל נאמר לוודא בוודאות עם הספק. הבנתי שהמספר שצריכים לברר איתו אם יש אחריות בארץ זה המק"ט P/N והוא מופיע בעת הקניה, ולפי הלינק שנתת, ישראל נכללת באחריות :cool2:

עכשיו רק נשאר לחכות לתשובה בקשר למיסים שאמורים להיות של ארה"ב. :silly:

פורסם

אני לא מבין איך האופציה השלישית קשורה לרזלוציה גבוהה? זה לא מצויין שם בשום מקום.

כתוב בפירוש WXGA+ לעומת WXGA

פורסם
  • מחבר

כתוב בפירוש WXGA+ לעומת WXGA

עד כמה הרזלוציה יותר גבוהה?

פורסם

1280x800 לעומת 1440x900.

פורסם
  • מחבר

1280x800 לעומת 1440x900.

השאלה היא איך זה נראה על מסך קטן?

והאם ההבדל שווה את ה200 שקל האלה?

פורסם

אני אישית לא הייתי הולך על 1280X800 על מסך 14". הייתי הולך על 1440X900 בלי לחשוב בכלל. אבל אנשים שהתרגלו למסכים ענקיים ברזולוציות נמוכות עשויים לחשוב שזה קטן נורא וקשה לקרוא (למרות שברוב המקרים מדובר בעניין של שוק ראשוני שמתגברים עליו).

לדעתי ההבדל שווה הרבה יותר מ-200 שקל. בשבילי זה ההבדל בין מסך שאפשר להשתמש בו כמסך העיקרי לכל סוג של עבודה (מסמכים, תרשימים, גליונות אלקטרוניים, פיתוח תוכנה) לבין כזה שאפשר לגלוש איתו בכיף ולבצע עיבוד תמלילים בסיסי, וזהו בערך.

פורסם
  • מחבר

במחשב הביתי שלי אני משתמש ב17 אינץ' ברזלוציית 1024*768, מה תמליץ לי על מסך של 14 אינץ'?

פורסם

אני אישית לא הייתי הולך על 1280X800 על מסך 14". הייתי הולך על 1440X900 בלי לחשוב בכלל. אבל אנשים שהתרגלו למסכים ענקיים ברזולוציות נמוכות עשויים לחשוב שזה קטן נורא וקשה לקרוא (למרות שברוב המקרים מדובר בעניין של שוק ראשוני שמתגברים עליו).

לדעתי ההבדל שווה הרבה יותר מ-200 שקל. בשבילי זה ההבדל בין מסך שאפשר להשתמש בו כמסך העיקרי לכל סוג של עבודה (מסמכים, תרשימים, גליונות אלקטרוניים, פיתוח תוכנה) לבין כזה שאפשר לגלוש איתו בכיף ולבצע עיבוד תמלילים בסיסי, וזהו בערך.

אני מאלה שחושבים שזה יהיה קטן מדי. הוא יצתרך לעבוד ברזולוציה מקסימלית ולא בטוח שזה יהיה לו מספיק גדול ל WORD וכו'.

פורסם

אני מסכימה עם Qttp. כפי שאמרתי, בהחלט הייתי מעדיפה 1440X900. ללא ספק שווה 200 ש"ח. אין לי שום בעיה עם הגודל של הטקסט ברזולוציה כזו על מסך 14.1" ואני חושבת שלרוב האנשים עם ראיה תקינה זו לא תהיה בעיה.

עם זאת, אתה עובד כרגע ברזולוציה ממש נמוכה על מסך גדול יותר אז תהיה תקופת הסתגלות. אני ממליצה שתלך לראות את ההבדלים ברזולוציה לפני הקניה.

פורסם
  • מחבר

טוב, לחבר שלי יש מחשב עם 12 אינץ', נבדוק באיזו רזלוציה הוא משתמש ואנסה לראות איפה אני עומד. :-*

פורסם

בהנחה שמדובר במסך 12" רחב, סביר מאוד שהרזולוציה הטבעית שלו היא 1280X800. ברזולוציה זו טקסט יהיה קצת יותר קטן מאשר ב-14" עם 1440X900. כך שאם לא תהיינה לך בעיות עם המחשב של חברך ברזולוציה בטבעית, הייתי אומר שאתה יכול ללכת בבטחה על הרזולוציה הגבוהה.

פורסם

אני בכל זאת חושב שכדאי לו לראות פיזית בחנות.

פורסם

אני בכל זאת חושב שכדאי לו לראות פיזית בחנות.

בהצלחה למצוא חנות שתחזיק מחשב 14" עם 1440X900 בתצוגה. :)

פורסם
  • מחבר

בהחלט עניין בעייתי, אבל אני יכול לבוא לראות את הרזלוציה הטבעית של הרזלוציה הנמוכה ולראות איך זה...

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים