עבור לתוכן

VPU RECOVERY

Featured Replies

פורסם

שלום, יש לי כרטיס ATI HD4870 OVERCLOCK EDITION עם 512 זיכרון.

כמה שהכרטיס הזה חזק, בכל המשחקים שיש לי הוא עושה כל כמה דקות הודעת VPU RECOVERY וממזהר את המשחק.

בכל המשחקים אני סובל מהבעיה הזאת, לאחרונה במיוחד במשחקים F.E.A.R 2 וBURNOUT PARADISE.

פירמטתי את המחשב לפני יומים (הבעיה הייתה קיימת גם לפני זה) וישר התקנתי את הדייבר הזה:

http://game.amd.com/us-en/drivers_catalyst.aspx?p=xp/radeonx-xp

ככה שאין שום קונפליקטים בן דרייברים חדשים לישנים.

הבעיה קורה גם שהATI OVERDRIVE מופעל וגם שהוא כבוי.

בנוסף נסיתי גם לבטל את ההודעה של הVPU RECOVERY לגמרי ובסופו של דבר המשחק פשוט קפא והשבית את המחשב.

המפרט שלי הוא:

כרטיס גרפי PALIT ATI Radeon HD4870 Sonic 512MB DDR5 PCIe

ספק כח Corsair CMPSU-450VXEU 450W

זיכרון G.Skill DDR2 4096MB (2048MBx2) 800Mhz CL 4-4-4-12 PK

מעבד Intel Core 2 Duo E7200 Box

לוח אם GIGABYTE GA-EP43-DS3L

+ עוד כמה רכיבים לא חשובים

אני משתמש בוינדוס XP.

לאחרונה היו לי המון בעיות במחשב, הבעיה של הכרטיס בניהם, ופתחתי פוסט על זה כאן:

http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=392067.msg3367698;topicseen#msg3367698

מאז הפורמט פחות או יותר הרוב הסתדר, הדבר היחיד שבאמת נשאר ומפריע זה העניין של הVPU RECOVERY.

כל עזרה תתקבל בברכה.

תודה. :)

פורסם

1. לא בוצע לכרטיס אוברלוק נוסף מעבר למה שהגיע מהמפעל?

2. איך הטמפ' של הכרטיס?

3. תנסה להתקין דריברים חדשים / ישנים ותראה אם יש שינוי

פורסם
  • מחבר

1- לא לפי מה שידוע לי, את המחשב אנחנו חיברנו והרכבנו ישר מהקופסא.

2 - הטמפרטורה בדרך כלל באזור ה55, לא עובד אף פעם את 60, גם מתי שהוא מציג את הההודעה.

3 - כרגע הכרטיס עם הדרייבר הכי חדש, מה שהראתי בהודעה הראשונה, ומתי שקניתי אותו, לפני כמה שלושה חודשים בערך, הייתי עם הדרייבר שהיה אז, ועדיין היו בעיות.

פורסם

ה VPU נובע בדרך מחימום יתר מניסיון עם כרטיסי ATI או מדריבר כושל.

לכן תנסה לעבוד עם תוכנה אשר מקליטה את הטמפ' בזמן מאמץ כגון RivaTuner או ATI Tool.

פורסם
  • מחבר

אוקיי, ראיתי שהטמפרטורה קפצה ל-68 מעלות מתי שזה הראה לי את ההודעה.

מה אני יכול לעשות עכשיו?

פורסם

לנסות ולראות האם זרימת האוויר תקינה במארז והקירור של הכרטיס מסך תקין ואין אבק אשר חוסם את זרימת האוויר התקינה.

אם זה לא עוזר תצטרך להחליף את הכרטיס

פורסם
  • מחבר

טוב, פתחתי את המחשב, הוצאתי את הכרטיס, נקיתי אותו עם תרסיס אבק (למרות שהוא היה די נקי גם לפני) והחזרתי למקום, השכבתי והשארתי את המחשב פתוח בלי הכיסוי ונכנסתי למשחק.

לקח קצת יותר זמן עד שהשגיאה קפצה אבל היא בכל זאת הופיעה, גם נגעתי בכרטיס עצמו ובהחלט הרגשתי שהוא חם, לא רותח ברמה שאי אפשר לגעת בו, אבל חם בהחלט.

המאוורר שלו והכל פועלים בסדר, אין לי מושג מה הבעיה.

פורסם

יכול להיות שהספק לא מספיק למערכת ?

פורסם
  • מחבר

הספק הוא Corsair CMPSU-450VXEU 450W, האם יש דרך מסוימת לבדוק אם הוא מספיק או לא?

פורסם

זאת לא בעיה של ספק. בעיית VPU recovery נובעת מחימום יתר של כרטיס המסך או מדרייבר כושל (כמו שנאמר כאן למעלה), אתה פשוט צריך להוסיף קירור לכרטיס וזה יסדר לך את הבעיה...

תעשה ניסוי, תיקח מאוורר גדול (אם יש לך בבית) ותשים אותו מול כרטיס המסך על עוצמה גבוהה כשהמחשב שלך פתוח ותיכנס למשחק על רזולוציה גבוהה ותראה אם יש לך VPU recovery...

אני שם על זה כסף :) בהצלחה.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים