עבור לתוכן

עזרה בקניית GTX 295

Featured Replies

פורסם

היי, הפנו אותי לפה מאתר אחר עם מספר שאלות:

1) אני מעוניין לקנות את הGTX 295 ואמרו לי שאני צריך לברר אם יש לי ספק כוח של 600W לפחות...

אז בדקתי ולתדהמתי גיליתי שיש לי רק 350W..

עכשיו, הספק שיש לי מצוין ואני לא רוצה להחליפו, אז מה לעשות, לקנות אחד חדש עם 600W ולמכור את הישן או שאני יכול לקנות ספק נוסף של 300W וזהו??

ואם אני יכול להוסיף עוד ספק, אז זה ידרוש לי עוד שקע חשמלי או שאני יכול את שתי הספקים בשקע אחד?

2) אמרו לי שהGTX 295 לוקח כמות עצומה של מקום (פיזי) אז עם אני ישים תמונה מישהו פה יכול לתת לי תשובה?

3) יש לי לוח אם מדגם MSI P965 NFO-F 7.1 1GLAN האם הוא מספיק חזק כדי שאוכל להלביש עליו את הGTX 295?

המון תודה לעוזרים... :)

פורסם

הלוח אם שלך תומך בכרטיס (PCIE 2.0 X16)

אם תתן תמונה זה יעזור

אתה תצטרך לקנות ספק חדש בשווי של כ600 - 700 ש"ח

ותצטרך ללהפטר מהספק שלך .

אםם לפי הלוח אם אפשר להגיד שיש לך מחשב יחסית ישן ויעזור אם תתן את כל המפרט שלך

פורסם
  • מחבר

כן המחשב שלי ישן.. ;). אבל כשקניתי אותו כל החומרה היתה אז חדשה ומובילה..

הינה כל המפרט:

4.jpg

הינה התמונות של המחשב:

3.jpg

2.jpg

1.jpg

תודה

פורסם

המחשב שלך 'קצת' יגביל אותו . אני אישית הייתי ממליץ לשדרג את המחשב כולו עם כרטיס יותר חלש ממה שבחרת ועם 'קצת' יותר כסף . אבל עם תרצה רק הכרטיס אז תצתרך להחליף ספק .

פורסם
  • מחבר

מאיזה בחינה יגביל אותו? (חוץ מספק)..

וכמה זה 'קצת' יותר כסף?

פורסם

במשחקים כמו קרייסיס וGTA IV המעבד יגביל אותו . הכרטיס עולה 2000-2500 ספק עוד 700 . אז עוד 'קצת' זה מערכת בסביבות 3500-4000

פורסם

אחי כרטיס כזה וספק יחד עולים 3XXX שקל שזה מחשב לא רע (ללא מסך וציוד היקפי)

פורסם

יש לו 512MB ראם!

הוא לא יריץ כלום עם כמות כזאת של זיכרון.

אני מציע לחסוך ולקנות חדש

פורסם
  • מחבר

למען האמת יש לי 1.5 G זיכרון כי קניתי 2 כאלו כמו שכתוב במארז אבל זה לא נכנס בסריקה.. וגם הוספתי עוד חצי G מהמחשב הקודם..

אבל לא ענו לי.. הכרטיס בכלל יכנס למחשב??

אגב,

אני קונה את הכרטיס מארה"ב אז יוצ לי פחות מה 3000 ש"ח..

פורסם

אם אתה קונה שם אז תקנה חלקים נוספים בהזדמנות

פורסם

למען האמת יש לי 1.5 G זיכרון כי קניתי 2 כאלו כמו שכתוב במארז אבל זה לא נכנס בסריקה.. וגם הוספתי עוד חצי G מהמחשב הקודם..

אבל לא ענו לי.. הכרטיס בכלל יכנס למחשב??

אגב,

אני קונה את הכרטיס מארה"ב אז יוצ לי פחות מה 3000 ש"ח..

ככל הנראה יש לך מארז ג'נרי, ושם הוא לא יכנס.

מאוד לא מומלץ לקנות את הכרטיס הזה ולשלב אותו במערכת הזאת, לא מאוזן בצורה לא נורמלית.

חוץ מזה, אם אין לך מסך סופר ענקי ברזולוציה מטורפת אין לך שום צורך בכרטיס מסך כזה...

אם תפתח דיון בפורום המתאים לגבי מפרט של מחשב שיתאים לך יוכלו לעזור לך בצורה הטובה ביותר.

פורסם
  • מחבר

מה עם hd 4870?

אגב אני צריך להריץ עליו יישומים כבדים מאוד כמו DCS על ההגדרות הכי גבוהות אז אני צריך משהו חזק מאוד..

הוא יעבוד טוב?

אגב, חבל לפתוח דיון חדש על הנושא הזה אז אם מישהו מהמנהלים ייוכל להעביר לשם, אשמח מאוד.

תודה.

פורסם

הכרטיס גם בארץ עולה פחות מ3000 אבל אם ספק שיחזיק זה יעלה 3000+

בקיצור לגבי מקום אני לא בטוח אבל אני די בטוח ששאר החלקים שלך יגרמו לצוואר בקבוק (יאטו את המערכת בגלל הכרטיס , אם הוא יעבוד בכלל)

הייתי קונה מחשב חדש , לשיקולך

פורסם
  • מחבר

הבנתי שזה לא יעבוד כמו שצריך בגלל המערכת אבל חשוב שתדעו שחוץ מהכרטיס מסך המערכת שלי עונה על הדרישות שלי..

ומה עם הHD4870? כמו שכתבתי למעלה?

פורסם

בשביל המלצות לכרטיסי מסך יש את פורום כרטיסי מסך.

לגבי המארז - אני די בטוח שהוא לא נכנס שם.

לגבי ספק - תצטרך להחליף... 450 ואט של קורסאיר יספיק, וגם 425 של אנרמקס.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים