פורסם 2009 בפברואר 1816 שנים חבר'ה שלום, ותודה מראש על העוניםאז ככה יש לי לאפטופ hp pavilion dv6126eaאני הורדתי באתר שלהם את 2 הדרייברים של הכרטיס קול אבל שניהם לא טובים ולא עובד לי הכרטיס קולמה אני עושה אני כבר אבוד רעיונות ואין לי מושג מה לעשות בענייןאני מחפש דריבר לווינדוס אקס פי דרך אגבתודה לעונים עוד פעם
פורסם 2009 בפברואר 1816 שנים מה מראה לך מנהל ההתקנים?אם זה לא הדרייבר היחידי שחסר לך תתקין את מה שחסר ואז תתקין את הקול.תעלה צילום של מנהל ההתקנים וצילום של הדרייבר שהורדת.
פורסם 2009 בפברואר 1916 שנים מחבר הנה צרפתי תמונה של הדריבר החסרולמעלה תוכל לראות את הדריברים שאני הורדתי[attachment deleted by admin]
פורסם 2009 בפברואר 1916 שנים איך התקנת אותו ? פתחת את הראר וזהו ?יש שמה בתוך התקיה שיוצאת מהראר גם סטאפ , לחצת עלייה?הוא ביקש ממך לאתחל את המחשב אחרי זה?
פורסם 2009 בפברואר 1916 שנים מחבר כן אחי.עוד פרט קטן אני טכנאי מחשבים בעצמאי עם mcse and ccna יש לי קצת ידע במחשבים חח
פורסם 2009 בפברואר 1916 שנים דבר ראשון אני מאוד ממליץ על כך להתקין מהדיסק שקיבלתה עם המחשבלא עוזר..תנעשה לפרמט בדרך כלל זה מסתדר..
פורסם 2009 בפברואר 1916 שנים לפי אתר הסדר הנכון זהקודם השני - הגדול (בתמונה שלך)אחרי כך הראשון - הקטן.ככה עשיתה ?
פורסם 2009 בפברואר 1916 שנים מחבר חבר'ה אני חושד בגלל שיש לי service pack 3 ובגלל זה יש עם זה בעיותhttp://boredsysadm.blogspot.com/2008/03/windows-xp-sp3-and-microsoft-hd-audio.htmlאבל עשיתי את המדריך שם ועדיין לא עובד אני מתחרפן אני מפרמט אותו עוד פעם עכשיו
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.