עבור לתוכן

עזרה עם FIREFOX 3

Featured Replies

פורסם

הורדתי את הדפדפן כי נמאס לי מהתקלות של IE, עכשיו זה דיי מסובך לי ודי חדש לי

1. הורדתי את תוספת IE TAB והבנתי איך משתמשים בה, הורדתי Add to search bar וניסיתי להוסיף את YOUTUBE וזה עשה שגיאת JAVASCRIPT

ניסיתי גם להוסיף בלי תוסף הזה את יוטיוב אבל אני לוחץ הוסף את " YouTube Video Search " ולא קורה כלום, אז איך אני עושה את זה?

2. האם יש דרך או תוסף שתהיה הצגת מועדפים כמו ב IE 7? שפשוט רואים את המועדפים בצד בחלון?

3. כל הזמן שאני לוחץ על החץ ליד שורת הכתובות מופיעים לי הדפים שיש לי במועדפים ברשימה מתחת לשורת הכתובת, אני לא רוצה שזה יופיע מה אפשר לעשות?

פורסם
  • מחבר

תודה רבהה :yelclap:

3. מממ לא יודע צודק גם ב IE7 זה היה ככה פשוט פה זה נראה שונה והיה לי מוזר אז לא משנה.

תודה על הכול, אם יהיו לי עוד סיבוכים אני אעדכן פה.

פורסם

ב-FF3 יש שורת כתובות חכמה. כשאתה לוחץ על החץ הזה, אז הוא לא בהכרח יציג לך את רשימת המועדפים שלך, אלא יציג את רשימת האתרים הפופלריים שלך (כל אתר שנכנסת אליו מקבל "ציון" לפי כמה פעמים נכנסת אליו, האם הוא במועדפים שלך וכו', והרשימה מציגה את האתרים עם הציון הכי גבוה). כיוון שלא נכנסת להרבה אתרים עדיין, אז אלה שמקבלים את הציון הכי גבוה הם המועדפים שלך.

פורסם
  • מחבר

עוד שאלה, איך אני עושה שאני פותח דף בכרטיסייה חדשה הוא יפתח ליד הכרטיסייה הנוכחית ולא בסוף כל הכרטיסיות?

• 2 שבועות מאוחר יותר...
פורסם
  • מחבר

UP :jump:

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים