פורסם 2009 בפברואר 1816 שנים אני מנסה להחליף דיסק ישן וקטן (3 ג"ב, FAT16, חלונות 98) שנמצא במחשב ישן (כנראה פנטיום I) בדיסק קצת יותר גדול בגודל 15 ג"ב.עשיתי cloning עם תוכנת אקרוניס של הדיסק הישן לדיסק החדש, שיניתי ל-FAT32 והגדלתי מחיצה למכסימום עם פרטישן מג'יק.הבעיה שאני מקבל הודעת Invalid Systam Disk.בביוס, בזיהוי הדיסק, יש 3 אופציות בגודל הנכון של 15 ג"ב, large ,normal ו-LBA וניסיתי את כולן.ניסיתי כמה אפשרויות ג'ימפור וגם לא עזר.הדיסק עבר בדיקות תקינות בהצלחה.למישהו יש רעיון מה יכולה להיות הבעיה?בתודה מראש.
פורסם 2009 בפברואר 1816 שנים LBA זה הנכוןדיסק מזוהה בביוס ?לא מבין למה עשית ככה. למה PM ולמה FAT . אקרוניס יודע לעתיק לכל הדיסק אם הוא גדול יותר.תפרמט דיסק, תעתיק עם אקרוניס ותנסה בלי שום PM ובלי FAT .
פורסם 2009 בפברואר 1916 שנים מחבר LBA זה הנכוןדיסק מזוהה בביוס ?לא מבין למה עשית ככה. למה PM ולמה FAT . אקרוניס יודע לעתיק לכל הדיסק אם הוא גדול יותר.תפרמט דיסק, תעתיק עם אקרוניס ותנסה בלי שום PM ובלי FAT .הדיסק מזוהה כראוי בביוס (15 ג"ב, LBA).מכיוון שבשכפול של אקרוניס האופצייה היחידה שעבדה היתה 'as is' התקבלו בדיסק המשוכפל שתי מחיצות:אחת של 2 ג"ב (הדיסק המקורי, הגבלת הנפח של FAT16) ואחת ללא הקצאת אות של 13 ג"ב.היה צורך להמיר ל-FAT32 ולהרחיב מחיצה כדי לנצל את הנפח הנוסף.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.