עבור לתוכן

[שאלה] כרטיס מסך שלי HD?

Featured Replies

פורסם

שלום יש ברשותי את הכרטיס מסך Geforce 8600GT עכשיו השאלה שלי עם הוא HD? כי הסתכלתי בהגדרות של הכרטיס מסך והופיע לי קטגוריה שלא ראיתי בחיים אני חושב שבגלל שחברתי את החיבור הלבן שאני חושב שהוא נקרא RGB

עכשיו זה מה שמופיע שם

http://tinypic.com/view.php?pic=2rh9p8w&s=5

תודה מראש לעוזרים וסליחה עם זה לא מתאים לפה

פורסם
  • מחבר

20 צפיות ואין תגובות?

בבקשה תעזרו לי !!!!!!

סליחה אם אסור לעשות את מה שעשיתי כרגע

פורסם

נראה ככה.

נסה להריץ עליו סרטוני HD ותדע.

חשוב לציין שני לא בטוח בזה

פורסם

ברוב הכרטיסי מסך החדשים יש HD אבל השאלה אם המסך שלך תומך בזה..

אפשר לבדוק את ע"י שאלה בפורום תמיכה

וגם ע"י התקשרות עם היצקן של המסך

פורסם

הכרטיס יכול להריץ תכני HD אם זה מה שאתה שואל. גם כרטיסים הרבה יותר פשוטים ממנו יכולים. (זה לא משימה קשה במיוחד..)

מה שכן, בכרטיסי ה 8600 יש גם האצת חומרה של תכני HD, אבל זה קורה אני חושב רק בנגנים מסויימים ובתכנים מקוריים אם אני לא טועה (לא חושב שיש האצת חומרה נניח לתכנים שמקודדים ב X264 בקבצי MKV נניח.. תקנו אותי אם אני טועה..)

גם אם אין לכרטיס יציאת HDMI קבועה, זה לא דבר שאי אפשר לעשות עם מתאם.

מה שכן, לא בטוח שיש לכרטיס HDCP שזה יכולת פענוח קידוד שקיים בתכנים מקוריים שנמצא שם כדי למנוע פיראטיות או משהו בסגנון (כאילו שזה עוזר למישהו..)

זה משהו שאתה צריך לבדוק באתר היצרן - פשוט כנס לאתר יצרן הכרטיס ותקרא שם פרטים טכניים עליו.. לוקח בדיוק שתי דקות.

פורסם

תשנה את הכותרת ליותר אינפורמטיבית.

פורסם
  • מחבר

יש לי חיבור RGB DVI וS-Video השאלה עם אחד מהם הוא חיבור HD

ואני חושב שהיצרן של הכרטיס מסך שלי הוא inno3D אז עם תוכלו לבדוק עם הדגם הזה הוא HD כי אני לא מצאתי

פורסם

פותח דיון יקר,

לא ברור לי מה אתה מתכוון ב HD. בתור סטודנט להנדסה אני צריך שיגדירו לי דברים. רק ככה אנחנו מבינים. (כן, אנחנו עם מוזר כזה..)

חיבור DVI-D יכול להעביר כל תוכן HD שיש בפלנטה. הוא למעשה שווה ברמתו לחיבור HDMI למעט כך שאין לו יכולת להעביר סאונד.

איזה סרטים אתה רוצה לנגן ? קבצים ? דיסקים של BLU-RAY ? MKV ? פרט. נמק.

פורסם

מה שכן, בכרטיסי ה 8600 יש גם האצת חומרה של תכני HD, אבל זה קורה אני חושב רק בנגנים מסויימים ובתכנים מקוריים אם אני לא טועה (לא חושב שיש האצת חומרה נניח לתכנים שמקודדים ב X264 בקבצי MKV נניח.. תקנו אותי אם אני טועה..)

האמת שיש האצת חומרה גם לתכני x264 בקבצי MKV, בעזרת DXVA (למשל MPC-HC או CoreAVC 1.9 ל-CUDA)

פורסם

או קיי תודה על התיקון..

אני אגיד לך את האמת אבל, אני צופה בסרטים ב 720P ב X264 MKV כבר שנים. עוד כשהיה לי 7900GT לפני איזה 3 שנים. עברתי מאז דרך 8600GTS וכיום עם HD4850. אני לא יכול להעיד על שום הבדל שאני רואה בינהם.

מנגן את כולם ב BSPLAYER PRO..

פורסם

כי BSplayer לא תומך בהאצת DXVA... אבל לא שעם DXVA היית שם לב להבדל מלבד ניצול מעבד נמוך (זה כל המטרה בהאצת GPU)

פורסם

כי BSplayer לא תומך בהאצת DXVA... אבל לא שעם DXVA היית שם לב להבדל מלבד ניצול מעבד נמוך (זה כל המטרה בהאצת GPU)

או קיי הבנתי, תודה..

פורסם
  • מחבר

שלום אני רוצה לחבר את הטלווזיה שלי שהיא HDTV READY למחשב שיהיה רק מסך אחד בלי המסך של המחשב שיש לי בחדר

עכשיו אני רוצה לראות שם סרטים השאלה שלי [אם אפשר בכלל].. זה איזה סרטים 720p או 1080p אני יכול להריץ ?

ועם כן אם איזה תוכנות אני צריך להוריד...

וגם שמעתי שהמשחק F.E.A.R 2 אפשר לשחק בו בHD אם כן [כמובן עם מסך HD ועם בכלל הכרטיס מסך שלי HD] מה אני צריך לעשות צריך לשנות ריזולוציה ? או הגדרות נוספות ?

ועוד שאלה קטנה עם הכרטיס תומך בDirectx 10 ואם כן אם אפשר קישור להורדה כי חיפשתי לא מצאתי

תודה לעוזריםם זה דחוף !!! דור

פורסם

פשוט תחבר את המסך עם חיבור VGA או HDMI, מה שבא לך. אצלי, אני אישית מעדיף את ה VGA בגלל זיהו המסך בדרייברים כצג לכל דבר ולא כטלויזית HDTV.

לגבי המשחק -

כל משחק אפשר לשחק ברזולוצייה של HD. במשחקים, רזולוציית HD היא עניין שגרתי והיא לא ביג דיל בכלל.. כולה 1280X720.

FULL HD שזה 1920X1080 זה כבר סיפור אחר. בשביל זה אתה צריך כרטיס מסך הרבה יותר חזק. (טכנית המשחקים ייעלו, אבל בקושי יזוזו אצלך)

לגבי DIRCTX10 = אי אפשר להוריד. זה פיצ'ר שמובנה רק במערכות הפעלה ויסטה. אבל אין לך מה לחשוב על זה בכלל - זה לא שום ייתרון על DX9 בפועל.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים