פורסם 2009 בפברואר 2316 שנים נרשמתי ל- astraweb, מקסימום מהירות אין שום בעיה.הייתה לי בעיה עם newshosting.בזק+הוט.
פורסם 2009 בפברואר 2416 שנים היי,מאוד מעניין אותי כל הנושא הזה שאתם מדברים עליו.הייתי שמח אם מישהו היה מוכן להסביר \ לתת לינק להסבר כדי שאני ועוד אחרים יוכלו להבין.אני גם מוריד (ואני חושב שגם דיי כבד) והייתי רוצה לבחון אפשרויות נוספות מלבד TL.תודה מראש.
פורסם 2009 בפברואר 2416 שנים תעשו את זה בפרטי בבקשה, או שתפתח דיון משל עצמך בפורום כללי ותבקש הסברים.בכל מקרה נא לא לסטות מנושא הדיון הנוכחי.
פורסם 2009 בפברואר 2416 שנים בASTRAWEB עצמה. תיכנס דרך NEWZLEECH ותלחץ על הבאנר של ASTRAWEB עצמה. 11 דולר לחיבור בלתי מוגבל +SSL והםמתחייבים שלא להעלות את המחיר כל עוד אתה מחובר אליהם.
פורסם 2009 בפברואר 2516 שנים דיברתי עם בזק בינלאומי, הם מודעים לבעיה ואוספים פרטים כרגעastraweb נותן לי 160 ב GN יש לי פחות מ 10, חיבור 2.5 מגהד"א יש בעיה גם בטורנט ?
פורסם 2009 בפברואר 2516 שנים מחבר 160K בחיבור 2.5 מגה זה על הפנים אגב, הנה הסטטיסטיקת רוחב פס מהראוטר שלי ב24 שעות האחרונות עם Giganews (בב"ל בלי חייגן בכבלים)
פורסם 2009 בפברואר 2616 שנים ^^חד משמעית כן.אני לא מצליח לעבור את ה-20-30 KB בשום טורנט משום אתר ויש לי כמה וכמה אתרים סגורים מהירים מאוד.דיברתי גם עם התמיכה של הוט וגם עם בזק בינלאומי והם פאקינג לא פותרים לי את הבעייה אלא מעבירים את האחריות מאחד לשני.זה נמאס, מילא לא להוריד על המקסימום אבל ב-5 מגה להוריד על 20 KB?!!??!
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.