עבור לתוכן

עזרה בבחירת ספק כוח חדש

Featured Replies

פורסם

שלום לכולם.

המערכת כתובה בצד ימין פה, לפיכך תוכלו לדעת להקדיש ספק לא חלש/חזק מידי..

בבקשה, מסגרת התקציב נמוכה עד גג 400 ש"ח, עדיף כמה שפחות, אבל נדרש ספק טוב ויציב... (נהרס לי Enermax Noisetaker 420W עקב טמטום מוחלט).

הצצתי פה על 2 דגמים, תגידו לי חוות דעת, אם הם יוכלו להחזיק לי את ה8800GT עם שאר המערכת:

1) Enermax Liberty 400W Active PFC

2) ‏Tomahawk 450W Active PFC 12cm‎

תודה

פורסם

אני לא רואה שום סיבה שהם לא יתאימו, שניהם חזקים מספיק. אגב, יש לך גם את הVX 450W של CORSAIR שנכנס לתקציב.

פורסם

קח את הVX450 של Crosair ;)

פורסם
  • מחבר

ברור לי שהם נכנסים לתקציב.

השאלה היא אם אם הספקים שהצעתי אני עלול להיכנס לבעיה שהוא לא יספיק... ולכן עדיף לקחת את אחד מאלה שעולים 400..

השאיפה שלי היא לנמוך יותר כמו שהצעתי - 340 ש"ח..

פורסם

ההבדל בין איכות הספקים ב 340 והספק ב 390 מהותי. אל תחסוך פה.

פורסם
  • מחבר

אוקיי..

עכשיו אני צריך לשאול משהו דחוף.

החלטתי ללכת על האנרמקס אחרי שימוש בקודם ושביעות רצון..

זה:

http://ivory.co.il/product.asp?productid=1527&CatCode=409

בסדר?

אמא שלי רוצה לקנות מחנות ואין את זה בKSP בירושלים... (אני ירושלמי). הבנתי שכל עוד זה מוצרים סגורים באריזה אין בעיה עם אייבורי..

זה בסדר?

פורסם

א. בחירה מצויינת לפי דעתי הספקים הטובים בשוק!

ב. תמיד קיימת אחריות, אם ותקבל מוצר פגום אייבורי יחליפו לך אותו ללא שאלות מיותרות.

(אייבורי עובדים לפי שיטת הכמות ולא האיכות לכן הסיכוי שתקבל מוצר פגום גבוה יותר, עם זאת אופן שיטת החלפת המוצרים אצלהם טובה יותר כיוון שהם מרשים לעצמם להחליף מוצרים ללקוחות על בסיס אחריות מכל הבא ליד בגלל כמות המוצרים הקיימת)

פורסם

למה יש סיכוי גבוה למוצר פגום ?

אם המוצר סגור אורגינל הסיכוי לפגום יהיה זהה אצל כולם.

פורסם

KSP קונים את הספקים של אנרמקס מהיבואן הרשמי רוזטק. מה הבעיה ל KSP להביא לך לסניף ירושלים?

פורסם

א. בחירה מצויינת לפי דעתי הספקים הטובים בשוק!

ב. תמיד קיימת אחריות, אם ותקבל מוצר פגום אייבורי יחליפו לך אותו ללא שאלות מיותרות.

(אייבורי עובדים לפי שיטת הכמות ולא האיכות לכן הסיכוי שתקבל מוצר פגום גבוה יותר, עם זאת אופן שיטת החלפת המוצרים אצלהם טובה יותר כיוון שהם מרשים לעצמם להחליף מוצרים ללקוחות על בסיס אחריות מכל הבא ליד בגלל כמות המוצרים הקיימת)

איזה קישקוש גדול

מה זה השטויות האלה עובדים על כמות ולא על איכות למה זה עגבניות????

גם אם הם לא קונים את זה מיבואן רישמי של אנרמקס בארץ אז הם קונים אותו פרללי איפה שהוא נושא האחריות זה משהו אחר ולא נכנס לזה אבל להגיד שהם קונים כמות של פגומים זה שטויות במיץ גזר

פורסם

א. אם קיימת אצלכם האשלייה שמוצר ארוז אינו פגום, אז חבל.

ב. אתה צודק, הסבירות שמוצר יגיע פגום מהיצרנית הוא נמוך, כל עוד זוהי חברה עם שם עולמי שדוגלת באיכות המוצרים. עם זאת תמיד קיים האחוז המזערי של המוצרים שאכן מגיעים פגומים, וסלח לי אם קשה לך להאמין לכך אבל שים לב שבאייבורי שירות הלקוחות פעיל נונסטופ מסיבה פשוטה - מוצרים פגומים. לכן אייבורי, חברה גדולה שמזמינה מאות-אלפי מוצרים, גם מרשים לעצמם להחליף לך מוצר ללא שאלות, כמו שאמרתי.

• 2 שבועות מאוחר יותר...
פורסם
  • מחבר

עדכון:

קיבלתי את הספק החדש של אנרמקס, ספק מעולה, עובד נהדר, והמחשב כולו בסדר :)

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים