עבור לתוכן

חסימת האינטרנט ע"י קוד

Featured Replies

פורסם

שלום,

יש לי מחשב נייד אם מתאם אלחוטי מובנה ולרגל נסיעה לחו"ל אני לא רוצה שהילדים שלי יגלשו תמיד אנחנו גולשים ע"י אנטנה שממוקמת לא הרחק

עכשיו לנתק אותו לגמרי אני לא רוצה כי אשתי צריכה את זה , רציתי לשאול אם יש תוכנה שחוסמת עם קוד? שזה נראה לי הכי נוח

מי שיכול לעזור לי . . . לפני שאסע!

ממש תודה

פורסם

שים סיסמא על הפרופיל בוינדוס שאישתך משתמשת בו וכך לא תהיה גישה לילדים.

אתה יכול בנוסף לשים הצפנה עם סיסמא בנתב ולהגדיר פרופיל מוגבל לילדים , כך הם לא יוכלו לשנות את הגדרות הרשת ולהגדיר את סוג ההצפנה.

פורסם
  • מחבר

אין לי נתב או ראוטר ! אני גולש ברשת ציבורית

ואם אפשר בבקשה הסבר

פורסם

מה הכוונה רשת ציבורית? אתה גר בקמפוס או משהו?

פורסם

ואם אפשר בבקשה הסבר

אתה יכול למנוע גישה למחשב לחלוטין עבור הילדים ?

תוכנות שמגבילות את האינטרנט יש בלי סוף.

ניסית לעשות חיפוש בגוגל ? :)

http://www.google.co.il/search?hl=iw&client=firefox-a&rls=org.mozilla%3Aen-US%3Aofficial&q=password+on+internet+access&btnG=%D7%97%D7%99%D7%A4%D7%95%D7%A9&meta=

פורסם
  • מחבר

אני לא רוצה למנוע את המחשב לחלוטין, רק את האינטרנט אני רוצה למנוע, אני רוצה שה wireless יעבוד רק על ידי קוד!

אם אין תוכנה כזאת אז אפשר גם תוכנה שחוסמת את הדפדפן ע"י קוד,

יש כאלו תוכנות???

[br]פורסם בתאריך: 16.02.2009 בשעה 14:59:13

אני גר ליד yellow אז אני קולט אותם בנייד שלי, ואם לא אותם אז יש שכנים שזה לא יפה!

אבל הבנתם את הקטע? שאני רוצה לחסום אצלי בנייד את האלחוטי שלא יקלוט אותם אלא רק ע"י קוד!

תודה רבה רבה

פורסם

עד כמה שאני יודע אתה יכול לשים סיסמא על ה ROUTER שלך בשביל לאפשר גלישה רק לאילו שיודעים את הסיסמא

שים סיסמא למחשב (כמו שהציעו כאן) וכשהילדים רוצים לגלוש הם יבקשו מאמלה שתפתח להם את המחשב

פורסם

kinduv - לא טרחת להכנס ללינק שהוספתי.

Tasuooooo - לא קראת את מה שהוא כותב , חבל.

אין לו אינטרנט או נתב ,הוא מתחבר לשכנים.

פורסם

אני לא רוצה למנוע את המחשב לחלוטין, רק את האינטרנט אני רוצה למנוע, אני רוצה שה wireless יעבוד רק על ידי קוד!

אם אין תוכנה כזאת אז אפשר גם תוכנה שחוסמת את הדפדפן ע"י קוד,

יש כאלו תוכנות???

[br]פורסם בתאריך: 16.02.2009 בשעה 14:59:13

אני גר ליד yellow אז אני קולט אותם בנייד שלי, ואם לא אותם אז יש שכנים שזה לא יפה!

אבל הבנתם את הקטע? שאני רוצה לחסום אצלי בנייד את האלחוטי שלא יקלוט אותם אלא רק ע"י קוד!

תודה רבה רבה

כמה מתוחכמים הילדים שלך?

באופן הכי בסיסי ניתן לבצע DISABLE לכרטיס הרשת האלחוטי אבל מי שמבין קצת יכול להפעיל אותו מחדש ללא בעיה.

ברמה מתוחכמת קצת יותר ניתן ליצר פרופיל משתמש שבו כרטיס הרשת אינו פעיל ולהגן על הפרופיל הזה עם סיסמא.

וההגנה הכי טובה במקרה שלך -- לשלוף את הכרטיס האלחוטי מהמחשב...

אבל שוב -- אם הילדיםן מתוחכמים ויש להם 100 שקל פנויים -- הם ירכשו מתאם USB אלחוטי, יתקינו אותו ושלום על ישראל.

פורסם
  • מחבר

Tasuooooo אתה גדול!!!

אתמול ניסיתי את הקישור והוא לא עבד לי ועכשיו הצליח!!!

מצויין תודה לכולם!

פורסם

Tasuooooo אתה גדול!!!

לא אמרתי כלום והקישור לא שלי... אבל תודה. חיזוקים חיוביים תמיד השפיעו עלי לטובה

kinduv - לא טרחת להכנס ללינק שהוספתי.

Tasuooooo - לא קראת את מה שהוא כותב , חבל.

אין לו אינטרנט או נתב ,הוא מתחבר לשכנים.

אז אולי לא הסברתי את עצמי טוב, התכוונתי בזה שהוא לא יכול לשים סיסמא על האימנטרנט שלו אלא רק לשים סיסמא על ה ROUTER שאין לו, לכן הכי טוב לשים סיסמא על המחשב

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים