עבור לתוכן

קירור לגשר הדרומי

Featured Replies

פורסם

יש לי לוח אם של GA מדגם 8ST800

כמו שרואים התמונה המצורפת אין קירור על הגשר הדרומי ואני מרגיש שהוא ממש חם, לפחות 50 מעלות בלי מאמץ ולפעמים אני לא יכול לגוע בו.

יש לי סינק ומאוורר של P3 שלא בשימוש, איך אני יכול להדביק אותם על הצ'יפ בלי חשש להוריד אותם אחר כך?

פורסם

יש לך חורי עגינה בצ'יפסט הדרומי!?

פורסם

זה קצת OVERKILL... קח את זה של הצפוני העבר אותו לדרומי ועל הצפוני שים את זה של ה-P3

פורסם
  • מחבר

זה קצת OVERKILL... קח את זה של הצפוני העבר אותו לדרומי ועל הצפוני שים את זה של ה-P3

האמת שאני קצת חושש להוריד את הגוף של הגשר הצפוני... בעית אחריות וכאלה... כבר קיבלתי אזהרה מהחנות שאם אני אמשיך עם פעולות המודינג, האחריות שלי תבוטל.

בכל מקרה אני גם לא יודע איך להוריד את הסינק משם.

נחזור לנושא. מה אני צריך לעשות ובאיזה חומרים להשתמש בשביל שאני אוכל להדביק את הסינק על הצ'יפ ולהוריד אותו בלי בעיות מיוחדות? (אין לי חורי עגינה ליד הצ'יפ)

נ.ב. האם התחממות הגשר הצפוני הרבה יותר גרועה מהתחממות הגשר הדרומי?

פורסם

You can't glue it and then be able to remove it, the only glue that will both connect the heatsink to the SB and conduct heat properly is thermal epoxy and if you try to remove something glued with that you are more likely to rip the SB from the board.

I suggest you try finding a more creative solution. In any case SB heat isn't a real major issue and you shouldn't be worrid unless you're doing this for overclocking purposes.

פורסם
  • מחבר

עם מעבד כמו שלי (ראה מפרט) אוברקלוקינג הוא לא בדיוק אפשרות אלא יותר כמו חלום.

האמת היא שהגשר הדרומי פשוט ניראה לי הרבה יותר חם מהצפוני וחשבתי שאולי ההשקעה תהיה שווה את תוספת הביצועים שאני אקבל...

אבל כבר הבנתי שזה לא נכון.

עכשיו, האם כדאי לי לנסות לחבר את הסינק לגשר הצפוני? (יהיה קשה לחבר את המאוורר בגלל המרחק בינו לבין ליציאת החשמל למאוורר).

פורסם

No need at all, leave the southbridge as it is, it's not too hot and cooling it won't give you a performance improvement or anything of the sort.

פורסם
  • מחבר

No need at all, leave the southbridge as it is, it's not too hot and cooling it won't give you a performance improvement or anything of the sort.

ומה עם הגשר הצפוני?

האם קירורו יתן תוספת ביצועים ששווה השקעה כזאת?

אל תשכחו שאני מסתכן באיבוד אחריות

פורסם

גם לא יוסיף לביצועים, אם אתה לא עושה OC כמו שציינתה מקודם אז אל תגע בגשרים בכלל.

פורסם
  • מחבר

טוב, תודה.

עזרתם מאוד ;)

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים