עבור לתוכן

ביקורת מעניינת על Silent Pro M600 של CoolerMaster

Featured Replies

פורסם

תזכור חוק ברזל בכל הנוגע לחלוקה בין מסילות-

מסילת ה 12 וולט (או מסילות בזרם משולב, לפי מה שיש בספק) תמיד תוכל לתת בין 80 ל 150 וואט פחות מההספק הכולל של הספק ב MAX. (המשפט מתייחס לספקים איכותיים ולא ג'נריים, כמובן)

כמה בדיוק, זה משתנה מספק לספק. האנרמקסים באמת מצטיינים בנקודה הזו עם זרם משולב גבוה מאוד על ה 12 וולט ביחס להספק הכולל של הספק- אבל מ 600W שהם מצהירים על ה 12 וולט בלבד לדוגמה בדגם ה 625W, אתה יכול לשכוח לחלוטין.

אני לא שמעתי אף פעם על חוק הברזל הזה. אני שמעתי שיצרנים מכובדים עומדים במה שכתוב על הספקים שלהם וב MAX, לא ב PEAK.

תסתכל פה על השורה הירוקה בטבלה. 49 אמפר על ה 12 וולט על ה CROSSLOAD TEST

http://www.silentpcreview.com/article806-page5.html

פורסם

לאחרון לא הייתי קורא Crossload test, רק ה 12 וולט מאומץ, ה 3.3 וה 5 וולט על צריכה של אמפר אחד.

מצב כזה יתן לך למשוך מה 12 וולט את ה PEAK שלו להרבה יותר זמן.

תנסה מצב כזה במערכת מתפקדת רגילה..... זה לא יגמר בטוב. אלא אם המערכת שלך פועלת בלי זכרונות, כוננים קשיחים, גשר דרומי/צפוני או לוח אם בכלליות, ושאר ירקות)

פורסם

שוב, זה לא ה PEAK על ה 12V. תסתכל על הביקורת באנאנדטק ותראה שמעמיסים בלי בעיה את ה 12V על הספק הזה ב 110% בתוך הספסיפיקציות. כמובן שאם לא תרצה למשוך יותר מה 625 המוצהר תצטרך לוותר על חלק מהאמפרז' על ה 12 וולט, אבל לא על כ"כ הרבה.

קיצר, כל מה שאני מנסה להגיד פה, שה CM600 לא בר השוואה לפרו 625 או TX650 וכדו'... הוא איפושהוא באמצע מבחינת מה שהוא יכול לתת בין ה 525 ל 625 ויותר קרוב למיטב הבנתי ל 525. בדיוק כמו שה 500 קרוב יותר ל VX450 למשל מאשר ל VX550.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים