פורסם 2009 בפברואר 1016 שנים יש לי מחשב שעבד טוב עד לפני 4 חודשים .לפני 4 חודשים ניתקתי אותו וחיברתי את המחשב החדש שקניתי ושמתי את הישן בארון אתמול החלטתי לחבר את המחשב הישן ושאני מחבר אותו אני לא רואה כלום במסך פתחתי לראות אם משהו לא עובד ראיתי שרק המאוורר הקידמי לא עובד ובאותה הזדמנות ניקיתי אבקרציתי לדעת אם יכול להיות סיכוי שהוא התקלקל מזה שלא נגעתי בו 4 חודשיםואם כן יכול להיות בגלל שהמאוורר הקידמי לא מתפקד ?ומה יכולה להיות הבעיה?שאני מדליק אותו האורות של מארז נדלקים המאוורר של הכרטיס מסך פועל וגם של הספק וגם של המעבד תודה מראש חגי.
פורסם 2009 בפברואר 1016 שנים מה מפרט המחשב הישן ?יש כרטיס מסך מובנה ? אם כן תנתק את הכרטיס מסך ותחבר למובנה ? עוזר ?תבדוק חיבורים מחוזקים...
פורסם 2009 בפברואר 1016 שנים מחבר הכרטיס מסך שלי הוא גיפורס 5700הוא ישן יחסיתואין לי מושג אם יש בלוח אם שלי כרטיס מסך מובנההלוח אם שלי הוא <p4v8x-mx<green אתה חושב שיש בו כרטיס מסך מובנה?
פורסם 2009 בפברואר 1116 שנים מחבר אוקי הבעיה הייתה באמת חיבורים פירמטתי אותו הכל הלך חלק התקנתי דרייברים ואז אחרי שעה של עבודה איתו הוא נתן לי מסך כחול של בעית זיכרוןהיה לי אותו 4 שנים בשמימוש יום יומי בחיים לא קרה לי דבר כזה אבל ראיתי שהמאורר הקידמי לא עובד יכול להיות הסיבה למסך הכחול?תודה מראש חגי.
פורסם 2009 בפברואר 1216 שנים המאוורר הקדמי של המארז ? אם כן זה לא משנה במקרה שלך... תנקה אבק ותבדוק שכל שאר המאווררים עובדים בצורה תקינה. תבדוק עם תוכנת MEM TEST ותוודא שהזכרונות תקינים - HDTUNE תוודא איתה שההארדיסק תקין... תריץ בדיקות מאמץ למעבד/כרטיס מסך - PRIME95 ו- FURMARK לכרטיס מסך - אם הכל עובד המחשב תקין
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.