עבור לתוכן

משפטי "חוכמה" מ-FXP

Featured Replies

פורסם

אפשר לחשוב כאילו זה מכונה שצריכה הוראות הפעלה. יש לך חברה, פאקינג דבר איתה, תגיד לה "ככה טוב" או "ככה אני לא אוהב"

ואותו דבר הפוך.

ותאמת שאני לא מדבר עם חברים שלי על זה שירדו לי.

זה כאילו אתה מתייחס לחברה שלך כמו שרמוטה והיא פה רק כדי לזיין.

אני מדמיין מישהו עם מישהי במיטה, פתאום עוצר וחושב: "ואי איך זה היה כתוב במדריך? אהה אוקי, ניגע לה פה, ניגע לה שם והופ היא צריכה לגמור" :s07:

:lol: :lol: :lol:

ל Judas Iscariot ראית מה כתוב שם?!?!

זה מחריד הם פירטו שם על כל דבר קטנטן שאפילו אתה לא חושב עליהם...

• תגובות 116
  • צפיות 28.7k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

רק שלא יהיו חלקים ספייר...

פורסם

לקח לי 5 דקות לקרוא את הדיון הזה ויומיים להפסיק לצחוק.

תודה חברים :) ולתודה למפגרים בFXP

אז כמו שאומרים בשפה שלהם :

עודאט מאכב

(הודעת מעקב)

פורסם

חחח הרג אותי שמסבירים לגברים ונשים כאחד איך למצוץ פין... ממתי פורופ FXP תומך במקלפי אבוקדו בחושך? (יענו הומואים)

פורסם

שמישהו יפרסם לינק לנושא הזה ב-FXP ותראו איך הם יגיבו (אולי יהיה מצחיק). ::)

פורסם

^^

הייתי מסכים איתך, אבל אני פוחד שהם עוד יישארו כאן בפורום

פורסם

חבל להסתכן.

פורסם

אפשר לחשוב כאילו זה מכונה שצריכה הוראות הפעלה. יש לך חברה, פאקינג דבר איתה, תגיד לה "ככה טוב" או "ככה אני לא אוהב"

ואותו דבר הפוך.

אני מדמיין מישהו עם מישהי במיטה, פתאום עוצר וחושב: "ואי איך זה היה כתוב במדריך? אהה אוקי, ניגע לה פה, ניגע לה שם והופ היא צריכה לגמור" :s07:

שמע, התקשרו מהמאה ה-19(בעצם, שלחו טלגרף) - שאלו אם אתה נותן את רשותך לנשים להצביע.

אתה אומר כ"כ הרבה בולשיט שאני מניח שאו שאתה בן 13-14 או שאתה סתם שוביניסט.

בטח שלחברה שלך אתה תגיד מה יותר טוב ומה לא! ג'יזס, המדריך הזה(וכל מיני דברים שדומים לו) לא נועדו לכך שבאמצע האקט אתה תגיד לה "חכי שנייה", דוחף לה תמדריך לפנים ואומר לה "תקראי, שנני, מחר מבחן!".

הוא נועד בשביל בחורות(ובנים) שרוצים לענג את הפרטנר שלהם כמה שיותר, אני רואה בכך דבר מבורך מאוד - יש אנשים שטובים באופן טבעי בדברים כאלו, יש אנשים שפחות - והאנשים האלה רוצים לגרום לפרטנר שלהם כמה שיותר אושר, אז הם יקראו את המדריך הזה.

המדריך הזה הוא בדיוק כמו מתכון לסטייק טוב או עצה לקחת את החברה למסאז' בספא, כי מי שרוצה להכין לחבר שלה סטייק טוב רוצה לפנק אותו. זה בדיוק, בדיוק אותו דבר.

"

"

איזה שטויות.

מה אתה חושב, שבנות לא מדברות בינן לבין עצמן על האקס ההוא שהיה הנשיקה הכי טובה שלה? על האקס השני שהיה מביא לה ביד באופן שגרם לה לגמור כמו אף אחד אחר? על האקס ההוא שהיה פשוט מלך במיטה?

אני סמוך ובטוח שאחרי הנשיקה הראשונה שלך או מה שזה לא יהיה אתה וחברים שלך דיברתם על זה, אבל נשיקה זה בסדר ואוראלי זה לא? איזה שטויות, שני האקטים הם מיניים לחלוטין ולשניהם מטרה אחת - לענג אחד את השני.

בקשר לעניין השרמוטה - זה ההפך הגמור מזה.

אני רוצה לגרום לחברה שלי כמה שיותר אושר, "הכבוד" שלי מאפשר לי לחלוטין להסתכל על איזה "מדריך" על איך לרדת לבחורה או משהו כזה - זה לא כזה טריוויאלי, זה לא פשוט לדחוף את הלשון - בגלל אנשים כמוך שחושבים שזה שטויות, אז בחורות יוצאות לא מסופקות מינית ובנים מרגישים שהם לא מספיק "תותחים" - תשקיע 5 שניות מהחיים שלך בלקרוא משהו שמישהו/מישהי עם קצת יותר ניסיון ממך כתב/כתבה ותראה איך תחכים.

ובקשר ל"היא פה רק כדי לזיין", אתה יכול לסובב את זה איך שבא לך, אבל מגע ככלל ואקט מיני בפרט זה חלק בלתי נפרד מיחסים, וזה ראוי בדיוק לאותה רצינות ואפילו יותר כמו "איזו מתנה לקנות לה לשנה שאנחנו ביחד?" ושאר דברים.

מבחינתי, יחסים רומנטיים זה ידידות+מגע מיני - חברה שלך ממש לא שם רק בשביל לזיין, אבל אם המגע המיני ביניכם לא טוב(וזה לא משנה עכשיו אם זה סקס או משהו "פחות ברמתו" כמו נשיקה), גם אתה וגם היא בסופו של דבר תהיו מבואסים וזה ישפיע על כל היחסים.

בדיוק כמו שאם היה ביניכם איזשהו תאקל ברמה המנטלית בוא נקרא לזה, ואתם לא מדברים הרבה - גם זה ישפיע על כל היחסים ולא תוכל "להסתיר" את זה עם סקס טוב(למרות ששמעתי על הרבה יותר זוגות שהחזיקו מעמד על טהרת הסקס מאשר כאלו על טהרת השיחה, אבל ניחא).

"

"

זה לא כזה פשוט כמובן, ולכן זה מדריכים יחסית ארוכים.

וכן, אם היה לי מדריך שאומר לי "תיגע בה בנקודה X, ואז בנקודה Y ואז בנקודה Z ויהיה לה את האורגזמה של החיים", הייתי קורא אותו ומשנן אותו בשקיקה.

אבל זה לא ככה, כי כל בחורה היא שונה - עדיף להגיע לאקט מסויים שאתה יודע בערך מה לעשות ולא שהכל חדש לך.

זוגות נשואים וסתם זוגות משלמים מאות שקלים בשעה רק בשביל שסקסולוג/סקסולוגית יגיד להם בדיוק מה שכתוב במדריך הזה, בשביל לשפר את חיי המין.

אני עדיין חושב שהבסיס הכי טוב לכל מגע מיני מוצלח זה תקשורת בין בני הזוג, אבל אם זאת הפעם הראשונה שיורדים לך ואתה לא כ"כ יודע עדיין מה אתה אוהב? בדיוק בשביל זה יש את הדברים האלה. וחברה שלך זו פעם ראשונה שמביאים לה ביד? בדיוק בשביל זה יש את הדברים האלה - כדי לעשות את החדש ליותר כיפי ופחות "ניסיוני" ולפעמים אפילו כואב/טראומטי וכדי לקחת את הקיים ולעשות אותו אפילו יותר טוב.

נ.ב

ואוו, "סטינו" מהנושא, תרתי משמע.

פורסם

מחזק את Judas Iscariot המון.

הייתי כותב את זה בעצמי אם היה לי כח, או כשרון ניסוח כמו של הבחור.

פורסם

טוב, נתחיל מזה שאין לי יכולת ניסוח מי יודע מה אז...

דבר ראשון, כדי לענג כמה שיותר צריך להכיר את הבחורה, לפי דעתי אין שום מדריך שיכול ללמד את זה.

דבר שני, אני לא מבין למה אתה חושב שזה שאני לא מדבר עם חברים על זה שירדו לי זה שטויות.

אני תופס את זה כחוסר כבוד לבחורה שאני איתה.

יש דברים שלא צריכים לספר.

כן, אני יודע שאני מדבר כמו איזה אולד סקול, אבל בתכלס - ככה אני חושב ומרגיש.

גם תודה שאתה דואג לי וממליץ לקרוא מדריכים, אני מסתדר גם ככה. תאמין לי שאין לי בעיות בקטע הזה ובוא נגיד שחברה שלי לא יוצאת "לא מסופקת מינית".

אגב, לפי דעתי, אחת הסיבות שהפעם הראשונה היא כל כך כיפית היא שאין נסיון ופשוט זורמים עם זה, זה מה שמיוחד פה. לא צריך שום נסיון ושום מדריך. פשוט לזרום ולעשות מה שנראה לך.

עוד דבר שמתקשר לזה - לפחות אצלי, הצורה שבה הכי נהנים זה פשוט לזרום. אתה יכול להשוות את זה לריקוד במועדון. אתה יכול ללמוד לרקוד עם מדריכים וכאלה. אבל בתכלס, אתה תיהנה הכי הרבה אם פשוט תזרום, וכנראה שגם תרקוד יותר יפה.

אני מקווה שהבנת אותי למרות שאני כותב כמו עילג.

בכל מקרה - כנראה שכל בנדאם תופס את זה אחרת, ואין פה צודק ולא צודק.

פורסם

אתם שמים לב שFXP מתחילים להשפיע אלינו?

אוי לא! יצאה לי שגיאת כתיב! נדבקתי!

פורסם

טוב, נתחיל מזה שאין לי יכולת ניסוח מי יודע מה אז...

דבר ראשון, כדי לענג כמה שיותר צריך להכיר את הבחורה, לפי דעתי אין שום מדריך שיכול ללמד את זה.

דבר שני, אני לא מבין למה אתה חושב שזה שאני לא מדבר עם חברים על זה שירדו לי זה שטויות.

יש דברים שלא צריכים לספר.

כן, אני יודע שאני מדבר כמו איזה אולד סקול, אבל בתכלס - ככה אני חושב ומרגיש.

גם תודה שאתה דואג לי וממליץ לקרוא מדריכים, אני מסתדר גם ככה. תאמין לי שאין לי בעיות בקטע הזה ובוא נגיד שחברה שלי לא יוצאת "לא מסופקת מינית".

אגב, לפי דעתי, אחת הסיבות שהפעם הראשונה היא כל כך כיפית היא שאין נסיון ופשוט זורמים עם זה, זה מה שמיוחד פה. לא צריך שום נסיון ושום מדריך. פשוט לזרום ולעשות מה שנראה לך.

עוד דבר שמתקשר לזה - לפחות אצלי, הצורה שבה הכי נהנים זה פשוט לזרום. אתה יכול להשוות את זה לריקוד במועדון. אתה יכול ללמוד לרקוד עם מדריכים וכאלה. אבל בתכלס, אתה תיהנה הכי הרבה אם פשוט תזרום, וכנראה שגם תרקוד יותר יפה.

אני מקווה שהבנת אותי למרות שאני כותב כמו עילג.

בכל מקרה - כנראה שכל בנדאם תופס את זה אחרת, ואין פה צודק ולא צודק.

יש לך אחלה יכולת ניסוח, לא יודע מאיפה הקרצת את זה שאין לך.

כיוון שאני אוהב להיות מסודר, אני אענה לך בסעיפים(זאק מרעש געש אוהב לקרוא לזה "המספור המפורסם" גם אם זה בכלל באותיות!):

א.

"דבר ראשון, כדי לענג כמה שיותר צריך להכיר את הבחורה, לפי דעתי אין שום מדריך שיכול ללמד את זה."

אני לגמרי מסכים, כדי לענג כמה שיותר ולהתענג כמה שיותר הכי חשוב זה להכיר אחד את השני, בחיים לא אמרתי אחרת, בחיים לא טענית ולא אטען שאיזה סקסולוג בשקל או מדריך במגזין או מדריך בפורום של ילדים מוכים ילמד אותך יותר טוב מניסיון והיכרות עמוקה - דעתי בעניין ברורה, כל הדברים האלו הם תוספים שיכולים לעשות את הכל יותר טוב.

ב.

"דבר שני, אני לא מבין למה אתה חושב שזה שאני לא מדבר עם חברים על זה שירדו לי זה שטויות.

יש דברים שלא צריכים לספר."

לא אמרתי שטויות על זה שאתה לא מדבר עם חברים על זה שיורדים לך, אמרתי שטויות על זה שאתה תופס את זה כחוסר כבוד או כהתייחסות לא נכונה לבחורה או משהו כזה.

לא יודע עם כמה בחורות היית, אבל ברגע שיהיו לך כמה אתה לבד כבר תעשה את ההשוואה בין ההיא להיא, איך הנשיקה עם ההיא הייתה אדירה, אבל הסקס היה יחסית לא משהו - וההיא הייתה יורדת מעולה וכו' וכו'.

אתה יכול לחלוק את המחשבות האלה עם חברים, אתה יכול שלא - זו בחירה שלך, אני אוהב לדבר עם חברים שלי על הנושא, כמו שאני אוהב שחברים שלי מדברים איתי על הנושא, בתכל'ס - זה מעניין.

ג.

"גם תודה שאתה דואג לי וממליץ לקרוא מדריכים, אני מסתדר גם ככה. תאמין לי שאין לי בעיות בקטע הזה ובוא נגיד שחברה שלי לא יוצאת "לא מסופקת מינית". "

אה, יש דברים שלא צריך לספר אבל העיקר שהיית צריך להבהיר שחברה שלך "מסופקת מינית", סחטיין על העקביות :smile1:

אני לא ממליץ לך לקרוא מדריכים, אבל תחשוב על זה ככה - נאמר ועכשיו חברה שלך נותנת לך ציון 8 מתוך 10 במיטה, אם תקרא משהו במשך 5 דקות, היא תיתן לך ציון 10 ואתה תעשה אותה יותר מאושרת, לא שווה לך? החלטה שלך.

ד.

"אגב, לפי דעתי, אחת הסיבות שהפעם הראשונה היא כל כך כיפית היא שאין נסיון ופשוט זורמים עם זה, זה מה שמיוחד פה. לא צריך שום נסיון ושום מדריך. פשוט לזרום ולעשות מה שנראה לך."

הפעם הראשונה כיפית כי היא ראשונית וחדשה, היא לא באמת כיפית במובן האבסלוטי, אלא במובן החדשני.

אם עכשיו יהיה לך סקס ב"איכות" של הפעם הראשונה אתה תתבאס ברמות קשות.

זה כמו שאתה תזכור לנצח את המשחק מחשב הראשון ששיחקת אבל היום - המשחק הזה די מיושן, ואתה היית בו די מעפן - עכשיו המשחקים הרבה יותר טובים וכיפיים ואתה הרבה יותר מנוסה ולכן נהנה יותר.

ה.

"עוד דבר שמתקשר לזה - לפחות אצלי, הצורה שבה הכי נהנים זה פשוט לזרום. אתה יכול להשוות את זה לריקוד במועדון. אתה יכול ללמוד לרקוד עם מדריכים וכאלה. אבל בתכלס, אתה תיהנה הכי הרבה אם פשוט תזרום, וכנראה שגם תרקוד יותר יפה."

כל אדם זורם אחרת, כל אדם טוב במשהו אחר - אני בטוח שיש לך חבר שהיה צריך לדבר איתו שעות על גבי שעות עד שהוא הסכים להציע לבחורה שהוא רוצה לצאת, והיה לך חבר שהוא "זיין אש מגיל שש" או משהו בסגנון.

אז מה תגיד לביישן, שהיה צריך הרבה עידוד בשביל להציע לבחורה לצאת? "פשוט זרום"? לא אצל כולם זה עובד ככה.

כן, גם אני זורם, תהיה בטוח שכשאני עם מישהי אני לא חושב "אוקיי, עכשיו הלשון בתנועה מעגלית...", אבל אני כן "יודע" את זה.. ב"תת מודע" אם תרצה.

בקשר לדוגמא שנתת - נכון, כיף לרקוד בלי לחשוב פעמיים אבל עדיין אנשים שרוקדים הרבה יותר טוב ממך(לא בקטע של העלבה כן? לצורך הדוגמא בלבד) לומדים שנים על גבי שנים בבתי ספר לריקוד ולמחול, יהיה זה בלט או ג'אז או ברייקדאנס או "סתם להתפרע".

ו.

הנקודה שלי הייתה ש"מדריך לירידה לגבר" זה דבר מבורך, לצחוק על משהו כזה מראה על צרות עין מסויימת ועל מחשבה ש"מה הבעיה? פשוט עושים את זה." - אז זהו שזה לא המצב, וכמו שכבר אמרתי - כמו שיש בחורות שטובות יותר ופחות במתמטיקה, יש בחורות שיורדת יותר טוב ופחות טוב - ואם תסביר לבחורה שלא טובה במתמטיקה כמה כללי יסוד וזה יעזור לה, העיקרון תקף גם בירידות ובאקטים מיניים אחרים גם כן.

ז.

בולבול.

פורסם

איפו HWZONE הכרתי לפני חצי שנה?

שם לא היו מדברים על ירידות לגבר..

בתאכלס - נראה לי 99% מהפורום בתולים, אבל מרגישים גברים מאחורי המקלדת ומץחילים להמציא סיפורים על איך שהם עשו את זה..

נראה לי הילדי FXP השפיעו עליכם.

צאו מזה, קל מאו להפוך לאחד מהם, וקשה מאוד לצאת.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים