עבור לתוכן

כיצד להגדיר חייגן בראוטר של לינקסיס WRT54G

Featured Replies

פורסם

האם יש אפשרות להגדיר חייגן (שיהיה לי חיבור אוטומאטי) בראוטר הזה?

יש לי אינטרנט בכבלים וספק הוא בזק (אני לא מוריד חייגן מבזק כי הם רוצים עוד כסף הזבלים האלו!)

אם מישהו יודע כיצד להגדיר אשמח להשתמש בעזרתך

תודה

פורסם
  • מחבר

תודה!

אני משתמש בחייגן PPTP ולא כמו שציינת

פורסם
  • מחבר

ללא הצלחה אפילו בעזרת איש טכני בטלפון מבזק :(

למישהו יש את הראוטר של לינקסיס WRT54G גירסת FIRMWARE 4.21.1 שיכול לעזור לי בהגדרת חייגן PPTP בראוטר ?

פורסם

לא הכל ברור אצלך -- אם ספק התשתית שלך הם הכבלים -- אתה צריך להגדיר חייגן L2TP ולא חייגן PPTP. בחייגן אתה מגדיר את שם המשתמש והסיסמא שלך אצל ה-ISP (שאני מניח לפי דבריך שזה בזק בין לאומי -- 014) וכן את כתובת שרת ה-LNS שלך אותו אתה מקבל מבזב"ל או מהמדריך באתר NETCHEIF אילו קבלת LINK.

פורסם
  • מחבר

שלום

ספק התשתית אצלי הוא HOT (כבלים) והאינטרנט הוא 014 בז"בל, כיוון שהיו לי כמה בעיות בחיבור (מעבר לדירה חדשה) הגדירו לי חיבור PPTP דרכו אני גולש יפה בחבילה של 8 ...אני מנסה את כל ההגדרות בראוטר הנ"ל בלי הצלחה, קראתי איפושהוא שהראוטר הזה לא מתפקד כל כך טוב עם PPTP אולי זאת הבעיה , כאמור בזק לא ידעה שעברתי מחבילה של 5 לחבילה של 8 ורק שניסיתי להוריד את החייגן (שיחה טלפונית עם איש טכני) הוא ראה שאני גולש ב-8 ואמר לי שכדי להוריד את החייגן אני צריך לשלם גם לבזק על מהירות 8!! האם זה נכון?? בכל אופן כרגע אני עם חייגן ,לבזק משלם על 5 ולכבלים על 8 ואני מוריד במהירות 8....

פורסם

הבנתי את הסיפור אבל לא הבנתי אם עוד יש בעיה. במקרה הגרוע ביותר, בקש מה-ISP שלך (בזב"ל) לעבור לחיבור ללא חייגן.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים