פורסם 2009 בפברואר 816 שנים ניסיתי לצרוב גם דרך המדיה פלייר וגם דרך הנרו 8בנרו הוא לא נותן לי בכלל אפשרות ללחוץ BURN וגם לבחור את אפשרות מהירות הצריבהובמדיה פלייר הוא רושם לי להכניס דיסק ריקלמרות שיש בפנים דיסק ריק לצריבהאחר כך בדקתי תזה במחשב השני שלי ושם אותו דיסק נצרב בהצלחה...אבל כשאני מנסה לצרוב דיסק DVD הוא צורב אותו ללא בעיותאו שאני מחליף כמה דיסקים רגילים לצריבה ואז פתאום הוא צורבאבל בדרך כלל הוא לא בסדר כאילו הוא לא מזהה תדיסק שבכונןמה יכולה להיות הבעיה נראה לכם שזה הצורב עצמו נדפק?
פורסם 2009 בפברואר 816 שנים אולי הוא לא תומך בשיטת צריבה של הדיסק..הכוונה שלי היא שיש CD-R ו CD+R השאלה היא במה הוא תומךאתה אומר שכאשר אתה מחליף דיסקים הוא צורב אז יכול להיות שזו הבעיה
פורסם 2009 בפברואר 816 שנים מחבר אולי הוא לא תומך בשיטת צריבה של הדיסק..הכוונה שלי היא שיש CD-R ו CD+R השאלה היא במה הוא תומךאתה אומר שכאשר אתה מחליף דיסקים הוא צורב אז יכול להיות שזו הבעיהכשאמרתי שאני מחליף דיסקים אני משתמש באותו סוג של דיסק אני פשוט מחליף מהחבילההכל אותו דבר...עכשיו לדוגמא זה כן צורב לי אחרי שהחלפתי איזה 3 דיסקים וכולם תקינים
פורסם 2009 בפברואר 816 שנים לנסות דיסקים אחרים אבל מחברה טובה.צורב שמגמגם זה סימן של סוף חיים שלו. אפשר לנסות עם דיסק נקוי, אולי יחיה קצת יותר זמן.
פורסם 2009 בפברואר 816 שנים מחבר לנסות דיסקים אחרים אבל מחברה טובה.צורב שמגמגם זה סימן של סוף חיים שלו. אפשר לנסות עם דיסק נקוי, אולי יחיה קצת יותר זמן.נראה לי אני אקנה צורב חדש כבראבל נראה לכם שזאת הבעיה?
פורסם 2009 בפברואר 916 שנים מחבר בנירו:Recorder-> Choose Recorderותבחר את הצורב שלך.בדקתי הוא מופיע שם..אבל למטה באפשרויות ראיתי שיש אפשרות לבחור ב- BOOK TYPE SETTINGזה נמצא על אוטומט ככה זה צריך להיות?
פורסם 2009 בפברואר 916 שנים מחבר כן.נשמע לי יותר כצורב דפוק, אם יש לך עדיין אחריות עליו אז תממש אותה.צורב ישן כבר איזה 3 שנים יש לי אותו.. דווקא עשה עבודה טובה מאוד!! LGיש איזה צורב שאתם ממליצים עליו?
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.