עבור לתוכן

יש פה קונצנזוס ש GTX295 הוא ביזבוז כסף, ואינני מבין מדוע...

Featured Replies

פורסם

מסך 24'', רזולוציה של לפחות 1920X1200 ובשאיפה ליותר, הגדרות מקסימאליות במשחקים הכי כבדים שיש, ואני לא מחליף מחשב יותר מפעם ב3-4 שנים ולא מתעסק בלמכור ולשדרג. אם כן אולי בשבילי זה כדאי. יש בנועה ב2490 ש"ח.

• תגובות 46
  • צפיות 3.9k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

אם אתה כולכך רוצה אותו תרכוש אותו :)

הסבלנות משתלמת.

פורסם
  • מחבר

אני לא סתם רוצה לרכוש אותו, אני מנסה לעשות את הדבר הנכון ביחס לצרכים שלי. למה זה לא נכון. ומה כוונתך ביחס לסובלנות?

פורסם

ירידת מחירים וכניסת דגמים חדשים לשוק.

הביזבוז מתבטא באי סובלנות ובאמת חבל כי אתה תשקיע 2.5K בכרטיס מסך שתצטרך למכור אותו בעוד שנה ב1000ש"ח ואפילו פחות

פורסם
  • מחבר

הנה רשמתי את רשימת הצרכים שלי לעיל. תמליץ לי בבקשה על כרטיס שיימלא אותה לטווח של שנתיים שלוש.

אודה לך מאוד...

פורסם

זה מה שאני בעצם אומר...אין דבר כזה לשנתיים-שלוש על ההגדרות הגבוהות ביותר,הטכנולוגיה משתנה

ככה גם התנאים משתנים.

פורסם
  • מחבר

בגלל מה שכבודו אומר, האם אין ההגיון מכריח כי כרטיס כבד ככל היותר ישמש לזמן מרובה יותר?

פורסם

כמו שנאמר

נגיד תיקח 295

הוא יחזיק לך פצצה לשנה נגיד

אחרי זה כבר חבל על הזמן תצטרך לרדת בהגדרות בפילטרים וכו'...

כי כל הזמן מפתחי המשחקים משנים את המנוע הגרפי של המשחקים וככה כרטיסים ישנים יותר לא יעשו את העבודה כמו שהם עשו לפני שנה

קח לדוגמה 8800ULTRA 2900XT שנמכרו במחיר אסטרונומי אבל עכשיו הם כבר לא מציגים ביצועים טובים בהשוואה לכרטיסים של היום שאפשר לקנות 800-1000 שקל.

אבל אני רק מייעץ ולא אומר לך אל תקנה

אם בא לך תקנה ותהנה עם הכרטיס :)

פורסם
  • מחבר

האם אתה טוען, שלמעשה ה295 ימלא את המשבצת המקסימאליסטית אותה אני מבקש ללא יותר מאשר שנה?

פורסם

כרטיס מסך לא משתלם בכלל...

אם אתה לא מהאנשים שמשדרגים כל הזמן וטחונים אין לך למה לקנות אותו... רק אנשים שי שלהם כסף וזמן וכוח לקנות כרטיס כל הזמן כדי לשחק על הכי גבוהה כל הזמן אז זה הכרטיס בשבילם אם אתה מתעסק ככה יותר פשוט ועדיין רוצה להנות מכל העולמות קונים כרטיס כל שנה או שנה וחצי ...

ואז יוצא שקונים כרטיס כמו 260 אם 216 ליבות או 4870 וזהו

פורסם

האם אתה טוען, שלמעשה ה295 ימלא את המשבצת המקסימאליסטית אותה אני מבקש ללא יותר מאשר שנה?

לא ממש, לדוגמא, 9800GX2 שוחרר לפני כשנה והוא עדיין מספק ביצועים טובים, אפילו משותווה ועוקף GTX280 במס' משחקים.

אם נסיק מסקנה בהתבסס על הנתון הזה בלבד, בעוד שנה ה-GTX295 יספק ביצועים ברמה של כרטיס החד ליבה הכי חזק בשוק...

(בהנחה שמשחקים מנצלים SLI כמו שצריך).

פורסם

קודם כל בנועה הכרטיס נמכר ב 2780 ש"ח שזו הוצאה דמיונית לכרטיס מסך.

HD4870 מתקרב בביצועיו ל GTX280 ועולה חצי מה GTX295.

תאמין לי שהכרטיס הזה אמנם עולה חצי אבל יתן הרבה יותר מחצי GTX295. זו נקראת קניה משתלמת וחכמה.

תשחק שנה שנתיים עם כרטיס כזה ואז בעוד שנתיים בטח יצאו כרטיסים מוטרפים אחרים ואז תוציא עוד 1300 ש"ח על כרטיס מצוין ולא תתבאס שרצת לקנות את הכרטיס היקר ביותר בעולם ועכשיו יש כרטיסים שעוקפים אותו בסיבוב בחצי מחיר.

הכרטיס הכי מהיר והכי יקר מעולם לא היה הקניה המשתלמת והחכמה. מי זוכר את HD3870X2 או את 8800GTX ? עלו המון לפני שנה והיום?

פורסם

אם יש לך את היכולת לך על זה אין היום כרטיס אחד שנשחב OVERKILL למשחקים הכבדים

אם אתה לא מתפשר על גרפיקה על תמנע מעצמך.

זה נכון שזה לא הכרטיס הכי משתלם יחס עלות לביצועים אבל 4870 ודומיו לא מצליח כבר עכשיו להחזיק

את המשחקים הכבדים אז מה הקטע.

פורסם

הבחירה החכמה היא כמובן GTX 260 216 או HD4870 1GB שאפשר לקנות ב 1250-1350 ש"ח.

אבל אם אתה ממש שונא להתפשר אפשר ללכת על משהו חזק יותר כמו ה - HD4850X2 2GB שעולה 1875 ש"ח ושעדיין מציג יחס עלות/ביצועים גבוה בהרבה מ - GTX 295 ובוודאי מ - HD4870X2.

לינק - http://www.p-see.co.il/product.asp?productid=1344

פורסם

הבחירה החכמה היא כמובן GTX 260 216 או HD4870 1GB שאפשר לקנות ב 1250-1350 ש"ח.

אבל אם אתה ממש שונא להתפשר אפשר ללכת על משהו חזק יותר כמו ה - HD4850X2 2GB שעולה 1875 ש"ח ושעדיין מציג יחס עלות/ביצועים גבוה בהרבה מ - GTX 295 ובוודאי מ - HD4870X2.לינק - http://www.p-see.co.il/product.asp?productid=1344

דניס בפעם המיליון... CF/SLI דרייברים מתחת לכל ביקורת! במיוחד של ATI.

אנשים בוכים בפורומים שלא מצליחים לסיים שלבים במשחק, פשוט ביזיון.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים