פורסם 2009 בפברואר 716 שנים צריך עזרה - פירמטתי את המחשב ואיתחלתי את החלונות מחדש, אני מנסה להתחבר לאינטרנט ולא מצליח, אני מתחבר דרך נתב אז בדקתי בipconfig את כתובת ה IP שלי ואני לא רואה שום כתובת, מה יכולה להיות הבעייה? איך אתקן זאת?
פורסם 2009 בפברואר 816 שנים חסרים המון פרטים.זה נראה כאילו אתה פשוט לא מקבל כתובת מהשרת DHCP.כשאתה מריץ את ה IPCONFIG מה אתה רואה בדיוק?דבר כזה:Ethernet adapter Wireless Network Connection: Media State . . . . . . . . . . . : Media disconnectedאו כזה:Ethernet adapter Local Area Connection: Connection-specific DNS Suffix . : IP Address. . . . . . . . . . . . : 0.0.0.0 Subnet Mask . . . . . . . . . . . : 0.0.0.0 Default Gateway . . . . . . . . . : 0.0.0.0אם אתה רואה משהוא אחר אז תעלה snapshot.באייקון של החיבור רשת אתה רואה שזה מחובר, מחובר עם בעיה או איקס אדום?אם אתה רואה חיבור (לא משנה אם זה עם קונפליקט או לא) אז תבדוק גם את הראוטרתכנס לתוך ההגדרות TCP/IP של הכרטיס ותקנפג את הכתובת ידנית, אל תשכח גם את ה Default GW.
פורסם 2009 בפברואר 916 שנים מחבר קודם כל תודה,בדקתי את כל הפרטים וראיתי שאין לי שום דבר כמו שציינתם - תחת ה ipconfig קיבלתי רק windows ip config וזהו.התקשרתי גם לתמיכה באינטרנט שלי והם טענו שה LAN adapter שלי לא מותקן, למרות שהוא חלק מהלוח אם...כמובן שאין לי את הדיסק אז אני לא יכול להתקין את הדרייבר והיות ואני לא רואה אותו ב system אני לא יודע איזה דרייבר לחפש ברשת.מה עושים?
פורסם 2009 בפברואר 916 שנים הם טענו ובצדק, זה שהוא חלק מלוח האם לא אומר שאתה לא צריך להתקין לו דרייבר.דרייברים לכרטיסי רשת שהם onboard בד"כ תמצא בדיסק ההתקנה של לוח האם \ באתר היצרן של לוח האם, יחד עם חבילת הדרייברים של הלוח.בהצלחה.
פורסם 2009 בפברואר 916 שנים מחבר תודה - אבל איך אני מוצא את שם הדרייבר שאני צריך אם אין לי את דיסק ההתקנה?
פורסם 2009 בפברואר 916 שנים אתה לא יודע איזה לוח אם יש לך? בקר באתר היצרן של לוח האם שלך וחפש דרייברים לדגם שברשותך.אם אתה באמת לא יודע איזה לוח זה, אתה יכול להעזר בתוכנות זיהוי חומרה כמו למשל Everest (חפש בגוגל).
פורסם 2009 בפברואר 1316 שנים מחבר עבר קצת זמן - אבל תודה - Everestבאמת גילתה לי בדיוק את מה שהייתי צריך - תוכנה מגניבה
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.