פורסם 2009 בפברואר 616 שנים שלום חברים הראוטר שלי הוא LINKSYS WRT54GL אני רוצה להגביל את הOUTLOOK EXPRESS במחשב השני כשהוא שולח האינטרנט שלי איטי.... ויש לי FIRMWARE TOMATO איך עושים זאת?
פורסם 2009 בפברואר 716 שנים ב Applications & Gamingיש לשונית QOSשם ם תגדיר את הMac address שלהמחשב שאותו אתה רוצה להגבילתגדיר מה שצריך שם ותחת Specific Port תציין 25
פורסם 2009 בפברואר 716 שנים מחבר ב Applications & Gamingיש לשונית QOSשם ם תגדיר את הMac address שלהמחשב שאותו אתה רוצה להגבילתגדיר מה שצריך שם ותחת Specific Port תציין 25אוקי ומשם... איך להגדיר אחי?אני רוצה להגביל לו את הOUTLOOK EXPRESS
פורסם 2009 בפברואר 716 שנים אתה לא מגביל תוכנה סוימת.אתה מגביל את הכתובת MAC דהיינו את המחשב הספציפי של אותו MAC
פורסם 2009 בפברואר 716 שנים מחבר אתה לא מגביל תוכנה סוימת.אתה מגביל את הכתובת MAC דהיינו את המחשב הספציפי של אותו MACאיך מגבילים אז?ואיפה אני שם את הMAC ADDRES?
פורסם 2009 בפברואר 716 שנים אם אפשר להגדיר PORT אז בעצם אתה יכול להגדיר גם תוכנה בעקיפין.אם מדובר על גישת POP3 אז שליחה מתקיימת ב PORT 25 וקבלה ב פורט 110אגב למה להגביל תוכנת דואר ?אתה שולח כל כך הרבה דואר ?
פורסם 2009 בפברואר 716 שנים מחבר אם אפשר להגדיר PORT אז בעצם אתה יכול להגדיר גם תוכנה בעקיפין.אם מדובר על גישת POP3 אז שליחה מתקיימת ב PORT 25 וקבלה ב פורט 110אגב למה להגביל תוכנת דואר ?אתה שולח כל כך הרבה דואר ?אבא שלי שולח מלא דואר...וזה מאיט לי תגלישה
פורסם 2009 בפברואר 716 שנים שאלה שקשורה.כשמגבילים את הפורט בנתב הזה, אז איפה אני מקצה את מקסימום הקילובייט שהפורט ידרוש?, איך זה הולך בדיוק?, כלומר אנחנו מגבילים למשל אץ פורט 25 אבל כמה מגבילים??תודה
פורסם 2009 בפברואר 816 שנים כל מה שרציתם לדעת על TOMATO ו-QOS ב-LINK הזה -- http://www.wi-fiplanet.com/tutorials/article.php/3800416
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.