עבור לתוכן

Battlefield - נכון שהתגעגתם לכותר חדש?

Featured Replies

פורסם

כתבתי כיף לך ,כי אני מאלה שיש להם בתפריט רק X1 .

תבדוק את זה בשרת ישראלי , ואולי אתה מששחק על רזולציה גבוהה מאוד ופלוס AA גבוה -זה כבד.

עדכנת את הדרייבר ? יצא גם למשחק - 196.34 .

טוב , אתה יודע שקשה לפעמים להבין באיזו נימה מישהו רושם דברים , זה לא אתה זה אני... :lol:

בינתיים , אני מוצא את עצמי נהנה מסגנון המשחק השונה מMW2 (כלומר יותר קבוצתי) אבל מאכזב אותי נורא איך שהמשחק עצמו מתפקד ואני לא מדבר על באגים.

הכבדות הבלתי מוסברת של המשחק ממש מפריעה לי כרגע להיכנס ולהזמין אותו.

אני ממש מקווה שזה רק הבטא ושהמוצר הסופי יהיה הרבה יותר טוב.

כמו שמקסים אמר לי , אני אחכה שבוע ,שבוע וחצי ואראה מה המצב במשחק , אם הוא ישתפר אז אני אזמין אותו....

אני משחק על 1680X1050 , לא , לא עדכנתי את הדרייבר כי הוא בטא אם אני זוכר נכון...

יכול להיות שאני אתקין אותו לבדוק אם יש שיפור...

דווקא שיחקתי איתך רוני היום , רואים את זה בתמונה שהעלת לפני 5 דפים או משהו כזה , זה היה המשחק השני שלי בסה"כ וסיימתי עם 1400 ומשהו נק' , אני די גאה בעצמי כי כולם חרשו עליו כמה ימים....

דרך אגב , למי שלא זיהה , במשחק אני XTZ-Mike עם [s6] לפני בלי רווח, בטיפשותי , לא ידעתי שיש מקום להוסיף קלאן טאג אחרי שבוחרים שם...

למי שבא , תוסיפו אותי (אני פשוט לא בבית עד יום חמישי...)

• תגובות 2.2k
  • צפיות 159.6k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה

משתתפים בולטים בדיון

פורסם

אם בא לך להתחיל מחדש אתה יכול ליצור עוד שם משתמש למשחק :lol:

פורסם
  • מחבר

ד"א איך להסיר דרייברים בצורה הכי נקיה? יש תוכנה כלשהי שמוחקת עד הסוף נכון? מהי?

Driver Sweeper

http://www.guru3d.com/category/driversweeper/

פורסם

ריפרפתי על ההודעה שלך, לא ממש קראתי

רק עכשיו ראיתי שרק התחלת לשחק

פורסם

:s05:

כי בשביל לאכלס בה קופסאות תחמושת/עזרה ראשונה בגודל של 0.5/0.5/0.2 מטר צריך תעלה אנאלית מפותחת

אחרת מאיפה הם מוציאים את הקופסאות הנ"ל?

פורסם

טוב , אתה יודע שקשה לפעמים להבין באיזו נימה מישהו רושם דברים , זה לא אתה זה אני... :lol:

בינתיים , אני מוצא את עצמי נהנה מסגנון המשחק השונה מMW2 (כלומר יותר קבוצתי) אבל מאכזב אותי נורא איך שהמשחק עצמו מתפקד ואני לא מדבר על באגים.

הכבדות הבלתי מוסברת של המשחק ממש מפריעה לי כרגע להיכנס ולהזמין אותו.

אני ממש מקווה שזה רק הבטא ושהמוצר הסופי יהיה הרבה יותר טוב.

כמו שמקסים אמר לי , אני אחכה שבוע ,שבוע וחצי ואראה מה המצב במשחק , אם הוא ישתפר אז אני אזמין אותו....

אני משחק על 1680X1050 , לא , לא עדכנתי את הדרייבר כי הוא בטא אם אני זוכר נכון...

יכול להיות שאני אתקין אותו לבדוק אם יש שיפור...

דווקא שיחקתי איתך רוני היום , רואים את זה בתמונה שהעלת לפני 5 דפים או משהו כזה , זה היה המשחק השני שלי בסה"כ וסיימתי עם 1400 ומשהו נק' , אני די גאה בעצמי כי כולם חרשו עליו כמה ימים....

דרך אגב , למי שלא זיהה , במשחק אני XTZ-Mike עם [s6] לפני בלי רווח, בטיפשותי , לא ידעתי שיש מקום להוסיף קלאן טאג אחרי שבוחרים שם...

למי שבא , תוסיפו אותי (אני פשוט לא בבית עד יום חמישי...)

מה הכוונה שלך כבדות?

תראה המשחק רץ לי מאוד טוב [ואת זה בדקתי בשרת ישראלי -שכך הפינג נמוך]

אם ההגדרות שהביאו -חשבתי שיהיה יותר כבד.

כל ההגדרות על הכי גבוה ,AFX8 AAX1 רזולציה [לפעמיים כמו שאתה שם] אבל לרוב 1024 1280 [בכל זאת-זה רשת וכדאי כמה שיותר יזרום].

בשרת הישראלי ממש נהנתי [אתמול] ,אבל שנכנסתי אז לשרת בחול לא היה כל-כך משחק קבוצתי.

וכולם שם צלפים -איאפשר לזוז.

אז טוב שנכנסת אתמול ישר לישראלי ומצאת חברה מהפורום פה ולא ממקומות אחרים שמחכים רק למסוק.

תוסיף אותי לחברים IL-RROONNII [מי שלא יודע IL זה -ISRAEL ]

אני כמעט בטוח שבמשחק המלא כל המשתמשים ימחקו

אז שהמשחק המלא יצא נעשה רשימת מסודרת של משתמשים.

פורסם

אולי יצא דרייבר לATI שייתקן ולא 10.1?

פורסם

מה הכוונה שלך כבדות?

תראה המשחק רץ לי מאוד טוב [ואת זה בדקתי בשרת ישראלי -שכך הפינג נמוך]

אם ההגדרות שהביאו -חשבתי שיהיה יותר כבד.

כל ההגדרות על הכי גבוה ,AFX8 AAX1 רזולציה [לפעמיים כמו שאתה שם] אבל לרוב 1024 1280 [בכל זאת-זה רשת וכדאי כמה שיותר יזרום].

בשרת הישראלי ממש נהנתי [אתמול] ,אבל שנכנסתי אז לשרת בחול לא היה כל-כך משחק קבוצתי.

וכולם שם צלפים -איאפשר לזוז.

אז טוב שנכנסת אתמול ישר לישראלי ומצאת חברה מהפורום פה ולא ממקומות אחרים שמחכים רק למסוק.

תוסיף אותי לחברים IL-RROONNII [מי שלא יודע IL זה -ISRAEL ]

אני כמעט בטוח שבמשחק המלא כל המשתמשים ימחקו

אז שהמשחק המלא יצא נעשה רשימת מסודרת של משתמשים.

ברזו' שאתה משחק יש משקל יותר גדול על המעבד.

ברזו' שלי (שהיא לא ממש גבוהה אבל בכל זאת) , עם אותן הגדרות כמו בMW2 והמשחק זורם פחות חלק מMW2 , לזה אני מתכוון ב"כבדות".

פורסם
  • מחבר

התייאשתי סופית מלנסות לשחק בביטא.

זה פשוט מביך שאני כל יום משקיע כמה דקות טובות רק בלנסות להכנס לחשבון

פורסם

אני מניח שחשבת על זה אבל ניסית להתקין מחדש?

רוני, אני לא זוכר איפה קראתי את זה, אם זה היה באתר של המשחק או מקום אחר אבל זכור לי משפוט בסגנון: beta users will reserve their nicknames for retail

פורסם

יש הבדל בין לשמור על המשתשמ לשם החייל שלך ;)

רוני התכוון שכל המשתמשים יתאפסו, הן הסטטיסטיקה והן הunlocks והכל למעשה.

פורסם

סימון עכשיו נכנס חלק [בשעות האלה]

תראה שאני מתכוון להכנס לשרת ישראלי אז פעמיים הוא לא נותן לי ורק בפעם השלישית [קבוע] נכנס לי.

תנסה ככה בכל שרת .

אני רואה שכתבת שבכלל לחשבון לא נכנס לך -זה מוזר.

כי כולם פה מצליחים להכנס.

יואל נו נהנת מהמשחק הרגע ? :silly:

ברזו' שאתה משחק יש משקל יותר גדול על המעבד.

ברזו' שלי (שהיא לא ממש גבוהה אבל בכל זאת) , עם אותן הגדרות כמו בMW2 והמשחק זורם פחות חלק מMW2 , לזה אני מתכוון ב"כבדות".

נכון, אבל המעבד מספיק חזק -המשחק רץ לי טוב מאוד.

אולי יותר כבד לך מMW2 -כי הגרפיקה במשחק יותר כבדה.

פורסם

היה כיף.

שחקתי עם האקדח של חצי הסימון, הוא עוזר אבל לא משהו מטורף.

זה עוזר רק עם ירית ממש על המטרה גם היא תזוז קצת אז הטיל בכל מקרה יפגע, אבל הוא לא עוזר שאתה יורה רק בכיוון כללי

של המטרה.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים