עבור לתוכן

Battlefield - נכון שהתגעגתם לכותר חדש?

Featured Replies

פורסם

"הוא העדיף לבלוע סמטקס רק לא לקנות את זה בבאג. סיימון סיימו--ן,הוא לא שכב כמו קמפר הוא קם מהמיטה,הוא לא סיבסד את קוטיק גם לא את המדינה סיימון סייימון" יותר בכוון? זהו יש מחירים טובים בחול,אולי לא צריך קבוצתית,נראה אולי נפטר מהתרד שפתחתי.היתרון של קבוצתית זה שהרבה אנשים קונים בבת אחת ואז יש עם מי לשחק.מאשר לקנות מחול שהרבה מאוד אנשים כמוני למשל,פוחדים לקנות בנתיים.אבל אהבת ממון>פחד מקניה בחול.

• תגובות 2.2k
  • צפיות 160.8k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה

משתתפים בולטים בדיון

פורסם

הזמנה קבוצתית בטיפול.

פרטים בהמשך

(קרציות :pissed: )

צריך לעשות הזמנה קבוצתית כמה שיותר מהר, כך שנוכל להנות מהבטא. ;)

עריכה: עכשיו ראיתי פרסומת בסטים של ה-BF החדש, שזה אומר שבאטלפילד יהיה בסטים כמו MW2?

פורסם

אולי דווקא לנסות להתארגן על הזמנה קבוצתית של המהדורה המוגבלת .

אמורה להוסיף עוד כמה פיצ'רים למשחק

פורסם

^^

היא לא מוסיפה פיצ'רים שלא תוכל לפתוח בגירסה הרגילה , זה פשוט חוסך לך זמן בUNLOCKS.

פורסם

אם כך זה באמת מיותר

פורסם

מיותר? לא יודע אם זה מיותר או לא אבל בכל מקרה היא אמורה לעלות בדיוק כמו הגירסה הרגילה...

פורסם

יש כאלה שכל החוויה לפתוח את זה לבד.

פורסם

בדיוק רוני אתה צודק למשל אני מעדיף גם כן לקנות את הגרסה הרגילה ולא את המיוחדת כי זה לא תוספת אחרי הכל זה משהו שיחסיר וייקח לך קצת מהחוויה ומ"אורך חיים" של המשחק אז ככה שאני לא חושב שכדאי לקנות את הגרסה המיוחדת.

ד"א נראה לי שהולך לצאת דמו לPC ב4 בפברואר (יכול להיות שזאת סתם שמועה) סה"כ שבוע אחרי תאריך היציאה של הבטא הסגורה ובעצם לא צריך בכלל למהר ולהזמין אפשר לחכות עוד שבוע, למשחק הזה חיכיתי כבר משהו כמו שנה ולא תהיה לי בעיה גדולה לחכות עוד שבוע.

פורסם

ל PC לא יצא דמו.

דמו לקונסולות יוצר כנראה ברביעי לפברואר.

מה שאתה אומר על הנשקים היה יכול להיות נכון..

אלא שבמשחק יש קרוב ל50 אנלוקים.

מאנשים ששיחקו כבר במשחק, נשמע כאילו הנשק המשני של הטנק זה הדבר הכי מעצבן במשחק ושזה נפתח אחרון :x

פורסם

אז מה אתה בא לומר? שמבאס עד שפותחים הכל?

פורסם

מוזר כי זכור לי איפשהו שדייס רשמו באחד הבלוגים שלהם שיהיה דמו בסוף אחרי הבטא לכל הפלטפורמות כולל PC,

זה גם יותר הגיוני כי בדרך כלל (אולי תמיד) כשיש דמו למשחק וידאו אז יש לו דמו בכל הפלטפורמות.

פורסם

קיבלתי באן מCT על זה שאמרתי whats up niggers בTS חחחחחחחחחח

העביר אותי איזה אדמין לחדר איתו ואמר לי שצריך לכבד אחד את השני ובסוף נותן לי באן על גזענות

בכל מקרה נרשמתי שוב ממחשב אחר , אם אני אקבל את הKEY הם יוצאים מושפלים.

פורסם

TS3 סיבך אותי לגמרי :kopfpatsch:

אני לא מצליח להתחבר לTS שלהם :silly:

אני בפנים ורשום :xyxthumbs:

פורסם

לא שווה להיות קומבט טסטר הם באמת הגזימו בהתחלה חשבתי שהם פשוט מבקשים לשלוח להם פרטים בסיסיים והסבר (motivations) זה מה שעשיתי אבל התברר לי שצריך אפילו לדבר בteam speak זה פשוט לא שווה את זה כמו שחלק כבר רשמו פה, אני מעדיף לשחק בחופשיות בבטא בלי שום התחייבות.

(כמובן שאם ייצא לי לראות באגים אני ישלח רפורט אבל לא יותר מזה)

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים