פורסם 2009 בפברואר 616 שנים שבת שלום המקלדת לא מזוהה עקב הבעיה במקלדת אנני מצליח להיכנס למחשב זה נתקע לי על המסך הזה בעת הצגה המסך הזה הוא משמיע ציפצוף קבוע מקלדת תקינה קניתי מתאם usb to ps/2 הנחתי שזה יפתור את הבעיה אנני מצליח להיכנס לביוס לשנות ההגדרות בביוס .כיצד ניתן להיכנס לביוס הוצאתי את הבטריה +איפוס לביוס [attachment deleted by admin]
פורסם 2009 בפברואר 616 שנים לא בטוח שזו רק בעיה במקלדת.שים לב שקיימת גם השגיאה: "bios ROM checksum error" שעלולה להעיד על בעיות אחרות בלוח או בזכרון. אולי עידכון ביוס לא מוצלח.
פורסם 2009 בפברואר 616 שנים מחבר שלום זה מה שמפליא אותי מקלדת חדשהמתאם usb חדש שנקנה אתמול.ועדיין אותה בעיה תודה
פורסם 2009 בפברואר 1316 שנים מחבר שבת שלום בקשר לעידכוןהביוס -לא בוצע שום עידכון .מה הכוונה בעיה עם הזיכרונות -ניסתי עם זכרונות אחרים עדייו אותה בעיה .לוח האמם כיצד ניתן לבדוק (בדקתי קבלים נפוחים לא נמצא ).יש רעיונות כיצד אני פותר את הבעיה תודה מראש
פורסם 2009 בפברואר 1316 שנים ניסית בחיבור USB ובחיבור PS 2 ?שני מקלדות שונות ניסית ?למסך ביוס אתה יכול להגיע ? (מניח שלא)כנראה בעיה בלוח אם...תנסה להוציא את הסוללה על הלוח אם ולהחזיר...
פורסם 2009 בפברואר 1316 שנים למה ממשיכים להתייחס למקלדת כאשר ישנה בעיה בלוח האם. הביוס "התחרבש" וללא החלפתו (פיסית או עדכון FLASH) דבר לא יעזור.גם הוצאת סוללה לא תעזור כי אין בעיה בערכי הביוס אלא בביוס עצמו.
פורסם 2009 בפברואר 1316 שנים מחבר האם במצב הזה אנייכול ל עדכון FLASH .האם לפי הדגם של הלוח הזה ניתן להחליף http://www.pcpartner.com/pcpartner/support/man/via/p258e.pdfתודה
פורסם 2009 בפברואר 1416 שנים לא.מנסה ככה:תוציא ביריה ולעשות CMOS CLEAR עם גמפר שיש בלוח. ציור יש לךבע 6 של חוברת של לוח שלך.אחרי CLEAR לחזיר גמפר לרגיל ולהחזיר בטריה של לוח.
פורסם 2009 בפברואר 1416 שנים מחבר בהודעה המקורית ציינתי שהוצאתי את הבטריה +איפוס הביוס איפוס הביוס זה מה שהתכוונתה שאני אבצע בעמוד 6האם לבצע עוד הפעם תודה
פורסם 2009 בפברואר 1416 שנים תנסה שוב.לנתק חשמל, להוציא בטריה לזיז גמפר.תשאיר גמפר לכמה דקות במצב איפוס.
פורסם 2009 בפברואר 1716 שנים כן, תשנה בביוס use usb legacy settings אולי זה יפתור את הבעיה(קשה לי להאמין לאור העובדה שיש לך בעיות אפילו דרך המתאם)
פורסם 2009 בפברואר 1716 שנים הוא לא יכול לשנות כלום בביוס כי הוא לא יכול להכנס לביוס!!!הצעתי אליך, חפש לוח יד שניה תואם. אני מניח שאפשר למצוא ב 200 ש"ח.כמובן שבהתאם למפרט שלך, כדאיות ההשקעה בלוח חליפי.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.