עבור לתוכן

בנוגע לGTX 285 אשמח לקבל עזרה

Featured Replies

פורסם

שלום,לפני לא הרבה זמן ,קניתי מחשב חדש לא משהו מפציץ אבל משהו נחמד

הוא הולך ככה

מעבד אינטל quad core q9550

לוח אם של ג'יגה בייט EP45-DS3L עם צ'יפסט 45Nm

כרטיס מסך Gigabyte 285 GTX

ויש'לי 6 ג'יגה זיכרון על הלוח אבל בפועל וינדוס משתמש ב3. משהו

ספק 650W של טרמאלטייק

עכשיו המשחק הראשון שהתקנתי היה אסאסנינס קריד,אוקיי נכנסתי למשחק הכל טוב ויפה

הרצתי אותו על ההגדרות הכי גבוהות ומשום מה הייתה שמה הגדרה שקראו לה Multisampling בכלל לא הייתה ניתנת לשינויי והיא הייתה על 1 מתוך 3

ועכשיו שאני בתוך המשחק,כאילו הוא לא נתקע אבל הסביבה מסביב שאני עושה תנועה חדה לא הכל חלק ויציב,עכשיו רציתי לדעת אם זאת העין שלי או שבאמת הכרטיס והמעבד האלה לא מספיקים אפילו בשביל אסאסינס קריד..כאילו זה סבבה אבל לפעמים שעושים תנועה חדה אז הבניינים מסביב טיפה זזים בתיקים ולא בחלקלקות

אולי זאת שאלה טיפשית,אבל רק רציתי לדעת....תודה לכל העונים,כי באמת אני מצפה משהו מכרטיס של 2100 שקל ,אם הוא לא מריץ אסאסניס קריד אז לא שוה היום בכלל לקנות כלום

ומה אתם אומרים על המחשב??משחקים חזקים,חוץ מקרייסיס,הוא יצליח להריץ ברמה של היי אנד הכל על מקס,או צולע ,או בכלל לא?

אגב אם מישהו חושב שהמסך יכול להיות הבעיה אני משתמש ב2408wfp מסך 24 אינץ' עם פאנל s-pva של דל ...לא נראה לי שזה המסך אבל הבעיה

פורסם

זה המשחק עצמו

תוריד לו את הפאץ' ..

פורסם

אתה רציני :kopfpatsch: :kopfpatsch: :kopfpatsch:

קנית מחשב פיצוץ שמריץ הכל על היי אני השתמשתי בכרטיס המדובר על מסך 22" והכל על היי בלי פילטרים ואני מאמין שגם עם פילטרים הוא יכול למרות שאין צורך ברזולוציה המדוברת בהם, אססינס קריד אמור לרוץ חלק על היי כי לי הוא רץ חלק על היי בלי פילטרים על 1680X1050 ב9800GTX וכמו כן גם קריסיס ירוץ לך וכולם יעבדו לך מעולה וכמו שצריך אני לא מבין על מה אתה מדבר בכלל........... :nixweiss: :nixweiss: :nixweiss:

ושים וינדוס 64 ביט...........

אההה ובדוק פרימים עם FRAPS ותודיע לנו מה התוצאה אולי יש לך תקלה בכרטיס כי כמו שאמרתי אני כבר התנסתי איתו והוא לא פחות ממעולה...................

ועדכן דריברים של הכרטיס והלוח + פאצ' למשחק ואם אפשר גם 3DMARK

פורסם

קודם כל תתקין דריבר אחרון אם עוד לא עשית את זה (181.22)

וודא שאתה מפעיל Vsync במשחק או בדריבר, נראה לי שהבעייה שלך זה שה-FPS יותר מדי גבוה ויש קריעת תמונה עצבנית כי הכרטיס לא מסונכרן עם המסך :)

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים