פורסם 2009 בפברואר 516 שנים אהלן.קיבלתי היום מחשב חדש שקניתי..עם הלוח אם הנ"ל.. התקנתי וינדוס ושמתי לב שבהתקנה כשההתקנה עושה RESTART , אני מקבל מסך שחור ושום דבר לא קורההפעלתי מחדש את המחשב אבל לאחר שהוינדוס הותקן, גם הבעיה חזרה על עצמה כשאני עושה RESTART ידני.נכנסתי למצב ההגדרות של הביוס וגם שם, כששומרים CMOS זה מציג מסך שחור ולא עושה כלום - בעוד המחשב דולק.יש לציין כי פעולה של כיבוי המחשב כן פועלת.יכול להיות שאולי כשהרכבתי משהו במחשב בטעות הוצאת איזשהו כבל של רגל RESTART או משהו כזה?מה אפשרות לעשות? אולי להחזיר הגדרות DEFAULT בביוס?תודה
פורסם 2009 בפברואר 616 שנים לפי החוברת של הלוח מאתר Gigabyte הפין אמור להיות עם מסגרת ירוקה מעליו רשום RES על הלוח
פורסם 2009 בפברואר 616 שנים מחבר אוקיי. הצלחתי חלקית לפתור את הבעייה.הלכתי לביוס והחזרתי להגדרות יצרן.מסתבר שקיבלתי את המחשב מהחנות עם OC למעבד ולזכרונות.המוכר טען שהOC הולך טוב, הוא גם בדק טמפרטורות.כשהחזרתי להגדרות יצרן פתאום ה RESTART עובד...מה הייתי הבעייה? התחממות יתר אולי?
פורסם 2009 בפברואר 716 שנים מעצבן שחנויות עושות אוברקלוק מבלי ידיעתך(תקן אותי אם אני טועה והמקרה שלך שונה). ואחרי זה אנשים לא מבינים מה יש למחשב.
פורסם 2009 בפברואר 716 שנים מחבר מדובר בביוס שהגיע עם הMOBO.. לא החלפתי כלום.החנות עשתה OC למרות שלא ביקשתי, אבל הוא אמר לי על זה כשקיבלתי את המחשב.יכלתי להגיד לו להוריד את זה , אבל הוא אמר שהוא בדק טמפרטורות ושהכל עובד תקין.
פורסם 2009 בפברואר 716 שנים חנות שעושה OC כשאין מערכת הפעלה דומה למכונאי שמרים רכב על LIFT ונוסע 220קמ"ש..וטוען שהכל תקין.אמרתי ואני חוזר: יציבות OC היא לעולם עם תוכנה ייעודית כשיש מערכת הפעלה! והיו שאלות ששאלתי כאן נציגי חנויות והם מתעלמים. למה? כי זה גימיג שיווקי זול!
פורסם 2009 בפברואר 816 שנים מחבר היא עשה את הOC והריץ לי הרבה BENCHMARK כל הלילה תחת מערכת הפעלה WIN XP.אני די סומך עליו.. הייתי רוצה להחזיר את הOC שהוא עשה, אני רק לא מבין את מהות הבעיה של הRESTART.
פורסם 2009 בפברואר 816 שנים מחבר אוקיי. אז עשיתי OC למעבד E7400 - 3GHZ במקום ה 3.2 GHZ שהוא עשה.ועכשיו נראה שהכל בסדר. אין בעיות.בכל זאת מוזר שככה הלוח אם הגיב.
פורסם 2009 בפברואר 816 שנים אחת הבעיות היא שאפשר לעבוד על אנשים ככה די בקלות, מעבד של "3GHZ" נניח הוא לא כמו "2GHZ" ולכן אפשר לקחת יותר כסףאחרת למה שהחנות תשקיע ב OC בשביל הכיף?
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.