פורסם 2009 בפברואר 316 שנים שאני מעלה את המחשב יש לי שגיאה a disc read error occurred בבקשה תעזרו לי תודה לעוזרים
פורסם 2009 בפברואר 316 שנים שנה כותרת לאינפורמטיבית בבקשה.http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=350509.0
פורסם 2009 בפברואר 316 שנים ערכתי עבורך את הכותרת, בפעם הבאה כתוב כותרת תקינה מלכתחילה.הדיסק מזוהה בביוס?באיזה דיסק מדובר והאם הוא כולל מערכת הפעלה?
פורסם 2009 בפברואר 316 שנים שים את האוזן על ההרד-דיסק עצמו בזמן שהוא עולה (או מנסה לעלות), אתה שומע תקתוק?
פורסם 2009 בפברואר 316 שנים מחבר כן אני שומע תיקטוקים קצת.... הבעיה נוצרה אחרי ניסיון איחוד כוננים בתןכנה פרטישיון מגיקשחיברתי אותו ךמחשב של אח שלי הוא הראה תקבצים שלו אך בניסיון איחוד נתן שוב שגיאה... הקשיח ראשון בבוט ואין דיסק או דיסקט בפנים
פורסם 2009 בפברואר 316 שנים מחבר ניסיתי לעשות התקנה חוזרת אך כשהוא מפעיל מחדש הוא שוב עושה תבעיה...אני דיי בטוח שאם אני יפרמט זה יעזור אבל אני מעדיף שלא.דרך אגב עשיתי לו גם צקדיסק ולא עזר....
פורסם 2009 בפברואר 316 שנים אמרתי "אולי זה יצילח".........איחוד מחיצות זה ניתוח מסובך ומסוכן. אם לא מצליח- פצינט מת. לפעמים גםשזה מצליח - פצינט מת.לא עושים זה בלי שקודם יש גיבוי מלא.אולי אם קשיח שלך מחובר במחשב אחר אתה מצליח להציל חלק מחומר שלך.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.