פורסם 2009 בפברואר 316 שנים אני אדייק ואומר,שאם הרעש או\ו צריכת החשמל שלו אינם מפריעים לך,אני כלל לא רואה סיבה להחליף אותו.מדובר בסה"כ על ספק בסיסי, בעל מתח יציב, עשוי חלקים באיכות בסיסית, וממותג באותה צורה.במחיר הוגן ביחס לביצועיו.אם כל הפרמטרים במשוואה מסתדרים שלך, אתה אכן לא צריך לקנות ספק אחר.
פורסם 2009 בפברואר 316 שנים מחבר אין לי עדיין את המערכת הזותי.יש לי קצת שונה.אז אני שואל אם זה יחזיק את מה שהבאתי.כשאני יחבר את החלקים החדשים.יש איזה סיכוי שהספק הזה מאי יציבות או מאי חשמל ישרוף לי את אחד החלקים?
פורסם 2009 בפברואר 316 שנים את המושג "אי יציבות" אני מכיר. על המושג "אי חשמל" עדיין לא שמעתי. (או קראתי)ולא, אין סיכוי שהספק ישרף לך את המחשב או חלקו.כמו שאמרתי, מדובר על ספק שממותג באיכות לא גובה,אך בהחלט לא מדובר על חברה עלומת שם, מדובר על מוצר בסיסי.אם תגיד לנו מה ההפרש שאתה משלם עליו לעומת ה-Enermax 425 או ה-Corsair 450VXנוכל להגיד לך מה עדיף.
פורסם 2009 בפברואר 316 שנים מחבר יש לי כבר את ה EZCOOL .אני חושב שלא הבנתה אותי.עכשיו יש לי מערכת:AMD ATHLON 4400+ @ 2.8OCZ GOLDEDITION 800MHZ 2GHD4850 700/1300EPOX MF4 J3CM6904 FANSואני ישדרג את הלוח ואת המעבד ל E7400 ו P43 .אז כמובן זה שאני ישדרג אז יקח יותר חשמל ממה שעכשיו.והאם הספק שיש לי עכשיו יחזיק.או שאצטרך להחליף.
פורסם 2009 בפברואר 316 שנים את המושג "אי יציבות" אני מכיר. על המושג "אי חשמל" עדיין לא שמעתי. (או קראתי)ולא, אין סיכוי שהספק ישרף לך את המחשב או חלקו.כמו שאמרתי, מדובר על ספק שממותג באיכות לא גובה,אך בהחלט לא מדובר על חברה עלומת שם, מדובר על מוצר בסיסי.אם תגיד לנו מה ההפרש שאתה משלם עליו לעומת ה-Enermax 425 או ה-Corsair 450VXנוכל להגיד לך מה עדיף.אני יכול להגיד לך על הEZCOOL שלי, שהוא שבק חיים בבת אחת (עם הרבה ריח מסריח בבית). ובמזל לא לקח איתו כלום.קניתי במקום את הENERMAX 425 וההבדל ברעש הבוקע מהמחשב עצום.זה נסיון שלי אישית עם הספק הזה...אולי נפלתי על אחד דפוק במקרה.
פורסם 2009 בפברואר 316 שנים כבר שמעתי על מספיק ספקים של איזיקול שהתקלקלו אחרי זמן קצר. אם אתה יכול להרשות לעצמך ספק חדש, זה מצוין. תוכל גם לקחת סיסוניק 400W אם המחיר טיפה גבוה, והוא עדיין איכותי הרבה יותר מהאיזיקול.
פורסם 2009 בפברואר 416 שנים מחבר טוב תודה בנתיים אני ישאר אם האיזיקול.ואם אני יחליף זה ל VX450 .רגע אם הספק נהרס,אז רק הספק נהרס?או שהוא הורס עוד משהו מהמערכת?
פורסם 2009 בפברואר 416 שנים שני המקרים אפשריים, אתה לא יכול לדעת מה יקרה. בגל זה לא קונים ספק זול למערכת רצינית...
פורסם 2009 בפברואר 416 שנים מחבר מה הסיכוים שמשהו כזה יקרה?(שישרף חלק במערכת?)דווקא עכשיו אם המערכת הנוכחית AMD 4400 @ 2.8 וכרטיס 4850 700/1300 מחזיק מעלוה בלי בעיות ואפילו בלי נפילת מתח אחת עד עכשיו(חודשים ככה)אז אם זה מחזיק את המערכת שלי עכשיו זה יחזיק גם את השידורג?
פורסם 2009 בפברואר 416 שנים אנחנו לא יכולים לדעת...בעיקרון הוא אמור להחזיק. עדיין מומלץ להחליף את הספק אם אתה יכול.
פורסם 2009 בפברואר 716 שנים לי היה ספקאיזיקול במחשב הקודם והוא שרף לי את הבורד עברתי לפיסי פאוור אנד קולינג
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.