עבור לתוכן

איך לעשות 1080P??

Featured Replies

פורסם
  • מחבר

בוא נתחיל מחדש.

אתה מנסה להגדיר רזולוציה של 1080P?

חבל, זה לא יעבוד לך. המסך שלך לא מכיל מספיק פיקסלים. תגדיר את המחשב לרזולוציה הטבעית של המסך.

אתה מגדיר רזולוציה נמוכה מ-1080X1920 והמסך חתוך?

נסה לאפס את הגדרות המסך ואם זה לא עוזר - תסיר את הדרייבר של NVIDIA ותתקין מחדש.

ניסיתי הכל למחוק לצמיתות את הדריבר לוהתקין מחדש....

הרזולוציה שלי היא 1050X1680 והמסך שלי עכשיו קולט ב- 1080P ורואים נהדר אבל זה חתוך...

חבל שבמסך אין אפשרות כיוון גודל..[br]פורסם בתאריך: 21.02.2009 בשעה 22:18:59

זה כאילו יותר מידי רחב וארוך ויש כזאת אפשרות ב- NVIDIA לשנות אבל רק בפיקסלים אחרים חוץ מ- 1080P שאין שם וזה הבעיה

הבנת....

• תגובות 87
  • צפיות 6.5k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

1080P זה רזולוציה 1920x1080. אתה מנסה להגדיר רזולוציה 1920x1080 למסך עם רזולוציה של 1680x1050 ?? בטח שיהיה "חתוך"

תגיד תודה בכלל שהדריבר מאפשר לך שטות שכזאת.

פורסם
  • מחבר

אבל ככה ראיתי עד לפני חודש בלי חיתוכים.

ורק שתדע כשאני מפעיל את המחשב מחדש אני רואה מעולה בלי חיתוכים וגם במסך רשום 1680X1050 1080P וגם בחוברת הפעלה אני לא יודע מה הסיבה שהדרייברים רק מקלקלים את התצוגה אבל אני כבר מיואש מזה....

פורסם

הבנתי ממה שרשמת בהודעה הראשונה שלך שחברת את המסך עם כבל DVI ל HDMI .

היה לי חבר שגם חיבר ככה וגם אצלו היו בעיות עם הרזולוצייה - הדרייבר לא נתן לו לבחור כל רזולוצייה שהוא רצה.

גם כשהוא בחר רזולוצייה שכן עבדה - המסך היה מתאים את הפיקסלים אחד לאחד - בלי שום מתיחה. זאת אומרת שאם רזולוציית המסך שלו היה 1360X768 והוא בחר ב 1280X720 - אז התמונה היתה במרכז המסך כשאת כל ההפרש מילא פשוט שחור.

בקיצור ידידי, אני ממליץ לך לחבר את המסך שלך עם DVI-D רגיל, בלי שום מתאמים ובלי כלום ותראה מה המצב אצלך. אצלו זה פתר המון כאב ראש ותסכולים.

*נ.ב - אין לך טעם אפילו לנסות להגדיר רזולוצייה של 1920X1080 , גם אם כן תצליח בסוף איכשהו. זה פשוט לא הגיוני. החדות הגבוהה ביותר והצבעים הטובים ביותר מתקבלים כאשר מגדירים למסך את הרזולוצייה הטבעית שלו בלבד. אצלך זה 1680X1050.

עריכה - שמתי לב שמה שיש לך זו בעצם טלויזיה LCD עם שילוב למסך מחשב (או הפוך זה לא משנה) ואין לה כניסת DVI אלא רק כניסת D-SUB. אז את המחשב שלך תחבר דרך ה D-SUB .

פורסם

נתחיל מזה שהוא יבין מה זה 1080P בכלל...

פורסם

אתה לא מבין שאתה מנסה להכניס את הקוביה לחור של המשולש?

פורסם
  • מחבר

הבנתי ממה שרשמת בהודעה הראשונה שלך שחברת את המסך עם כבל DVI ל HDMI .

היה לי חבר שגם חיבר ככה וגם אצלו היו בעיות עם הרזולוצייה - הדרייבר לא נתן לו לבחור כל רזולוצייה שהוא רצה.

גם כשהוא בחר רזולוצייה שכן עבדה - המסך היה מתאים את הפיקסלים אחד לאחד - בלי שום מתיחה. זאת אומרת שאם רזולוציית המסך שלו היה 1360X768 והוא בחר ב 1280X720 - אז התמונה היתה במרכז המסך כשאת כל ההפרש מילא פשוט שחור.

בקיצור ידידי, אני ממליץ לך לחבר את המסך שלך עם DVI-D רגיל, בלי שום מתאמים ובלי כלום ותראה מה המצב אצלך. אצלו זה פתר המון כאב ראש ותסכולים.

*נ.ב - אין לך טעם אפילו לנסות להגדיר רזולוצייה של 1920X1080 , גם אם כן תצליח בסוף איכשהו. זה פשוט לא הגיוני. החדות הגבוהה ביותר והצבעים הטובים ביותר מתקבלים כאשר מגדירים למסך את הרזולוצייה הטבעית שלו בלבד. אצלך זה 1680X1050.

עריכה - שמתי לב שמה שיש לך זו בעצם טלויזיה LCD עם שילוב למסך מחשב (או הפוך זה לא משנה) ואין לה כניסת DVI אלא רק כניסת D-SUB. אז את המחשב שלך תחבר דרך ה D-SUB .

יש לי HDMI במסך ואני לא רוצה לעשות רזולוציה 1920X1080 אין לי כניסה DVI במסך אלא VGA ו- HDMI שיראו בו פחות טוב....

פורסם

אני אישית כבר ממש מבולבל, מה אתה רוצה בדיוק?

פורסם
  • מחבר

לעשות 1680X1050 בלי חיתוכים זה הכל....

פורסם

אני אישית כבר ממש מבולבל, מה אתה רוצה בדיוק?

להכניס את הקוביה לחור של המשולש

פורסם
  • מחבר

לעשות 1680X1050 בלי חיתוכים זה הכל....

פורסם

כשאתה עושה 1680X1050 זה יוצא חתוך?

פורסם
  • מחבר

כן

פורסם

ואתה מחובר בכבל HDMI?

נסה לאפס את ההגדרות במסך עצמו. אולי הוא מכוון למתוח את התמונה.

פורסם
  • מחבר

אי אפשר לכוון במסך...

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים