עבור לתוכן

מחפש ספק עד 350 ש"ח לטובת כרטיס מסך חדש

Featured Replies

פורסם

עקב המלצה חמה של פורום כרטיסי מסך להחליף את הג'נרי שלי לפני השידרוג אני מחפש הלצה לספק בתקציב של עד 350 ש"ח

הספק צריך להחזיק

מעבד: AMD Athlon 4200+ 64 x2

לוח אם: asus m2n-mx

זכרון פנימי: 2X2gb ddr2 800mhz

דיסק קשיח: Seagate 160gb 7200 rpm sata2 (עם הוספה עתידית של עוד דיסק קשיח 320-500 ג'יגה)

כונן אופטי: SONY DVD RW AW-G170A

מאווררים: 2 מאווררים של 8 אינצ' ומאוורר אחד של 4 אינצ'

כרטיס מסך: GIGABYTE 9800GT OC 512MB Zalman Fansink או Sapphire ‎HD 4830 512MB

תודה לעוזרים..

:xyxthumbs:

פורסם

^

מחזק בהחלט, והיתי הולך על 4830 במקומך.

פורסם
  • מחבר

אני עדין לא ממש מבין בספקי כוח.. רשום אבל בדרישות של שני הכרטיסים שהם צריכים ספק של 450..

אז הנה באה השאלה המתבקשת.. 400 זה לא מעט מידי?

*ולמה ה4830 ולא ה9800?

פורסם

כי ה4830 יותר חזק מ9800GT.

אתה לא באמת צריך 450W, רב החברות לוקחות מרווח ביטחון ("כיסוי תחת") כי רב האנשים קונים ספקים ג'נריים. הSeaSonic 400W ET יספיק בהחלט. מצד שני יש את הCoolerMaster Extreme Power שהיו מצוין, מגיע בRetail ויש Sleeving לכבלים, מה שאין בSeaSonic ET. אני הייתי הולך על הקולר מאסטר :).

פורסם

אין סליבינג לכבלים, יש סליבינג לכבל ה 24 פין הראשי בלבד. בנוסף, מדובר בספק פחות איכותי.

ה 400W של סיסוניק יותר ממספיק, מנסיון- הוא מחזיק בלי בעיה E8400 באוברקלוק ל 3.8GHZ ו 4850, בלי להיות בעומס יותר מדי.

אני מחכה שמישהו כבר יכניס לארץ את ה Real power pro 460W של קולרמאסטר, לפי המחיר שלו בחו"ל הוא אמור להיות בסביבות ה 350 ש"ח בארץ, ולתת מענה הולם לקטגוריה.

פורסם
  • מחבר

מה עם Enermax ELT400AWT Liberty 400W Active

365 שקלים שזה טיפה חורג מהתקציב שלי אבל ממה שידוע לי הוא ספק איכותי ביותר ועם סליבינג לכבלים (אם אני לא טועה)

פורסם
  • מחבר

השאיפה זה להישאר בגבול של התקציב ואולי רק לחרוג בקצת ממנו ועדין לקבל משהו איכותי שירים לי את כל המערכת הנ"ל עם אפשרות לאוברקלוק למעבד ולכרטיס מסך (שדרך אגב אני הולך בסוף על ה4830)

פורסם

ספק זו השקעה טובה וחשובה. אין שום סיבה לחרוג בשביל הליברטי שמיושן ונותן הרבה פחות מהפרו. אם לחרוג אז בשביל משהו ששווה את החריגה.

פורסם
  • מחבר

אוקיי מקובל לחלוטין...

אז איזה עוד ספקים יש לי חוץ מהסיסוניק 400 והקולרמאסטר 500 בהתחשב במה שציינתי?

פורסם

האמת שכרגע אין יותר מדי. מהשניים הייתי הולך על הסיסוניק, אם כי אני עדיין חושב ששווה לשלם את האקסטרה על יותר חיבורים, קבלים יפניים, שקט וחמש שנים אחריות (אבל זה אני).

פורסם
  • מחבר

ילקח בחשבון

תודה על העזרה :xyxthumbs:

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים