עבור לתוכן

המלצה לבחירת מחשב נייד עבור סטודנט לארכיטקטורה עד 5,000 ש"ח

Featured Replies

פורסם

אהלן אנשים, יום טוב שבוע טוב! הייתי שמח לקבל המלצה לבחירת מחשב נייד חזק ואמין שיוכל לתפעל בקלות תוכנות גרפיקה ושרטוט במקביל עם אינטרנט בלי לקרוס באמצע עבודה. עדיפות למקלדת נוחה ומסך 14 עד 15.4 אינץ', עוד דרישות: משקל של עד 2.5 קילו ומחיר של עד 5,000 ש"ח. (עדיפות ל2GB זכרון ומעלה, מעבד Core 2 Duo, גודל דיסק 250GB ומעלה וכרטיס מסך חזק).

מקווה שיש חיה כזו (במיוחד בגלל הדרישות מול המחיר) אבל.. אם צריך אפשר קצת להתפשר... (על הדרישות) ( :

תודה מראש!

עידו

פורסם

ברוך הבא לפורום, סטודנט לארכיטקטורה.

תערוך בבקשה את הכותרת כדי שתכיל את התקציב שלך.

כשאתה אומר "כרטיס מסך חזק" - לאיזה סדר גודל אתה מתכוון?

פורסם

בתור הנדסאי אדריכלות ומבין קצת במחשבים...

אתה לא צריך שום כרטיס מסך חזק...

כמה שיותר זיכרון לפחות 4GB ומעבד חזק P8XXX

יספיקו להריץ את כל התוכנות שיש באדריכלות...

אני עובד על REVIT , AUTOCAD, SKETCHUP 3DMAX וכו' עם מעבד T3200 + 4 GB והמחשב עובד פיקס

פורסם
  • מחבר

אלו בדיוק התוכנות שאני עובד איתן + פוטושופ וarc+. לגבי כרטיס מסך, אין לי ממש מושג למה אמרו לי שאני צריך אחד חזק, אבל אני מניח שלהדמיות זה קצת חשוב...

אז.. יש המלצות?

פורסם

בתקציב זה תצטרך להתפשר או על כרטיס מסך ממש חזק, או על האיכות הכללית של המחשב.

לי נראה, במיוחד לאור הדברים שנאמרו, שעדיף להסתפק בכרטיס מסך שהוא סביר, ולא להתפשר על הדברים האחרים.

ה-Latitude E6400 בחריגה של כמה מאות שקלים שקלים נראה ממש תפור עליך:

http://www.notebookclub.co.il/prod-dell-latitude-e6400-led-200.htm

* מעבד מהיר

* דיסק קשיח מהיר. אמנם 200GB ולא 250GB, אבל המהירות תשחק פקטור משמעותי יותר מהגודל פה. בכל מקרה לשדרג דיסק קשיח אפשר תמיד. אפשר לקנות 320GB 7200RPM במחיר נמוך בהרבה ממה שהם מציעים באתר.

* כרטיס מסך מקצועי שמותאם ספציפית לעבודות בתוכנות מסוג זה שתיארת, ולכון על אף שביצועיו הכלליים לא בשמיים, לדעתי הוא ייתן לך את המענה הדרוש. בכל מקרה, מדובר בכרטיס מסך עדיף משמעותית על כרטיס מובנה.

* זיכרון 2GB שאפשר להרחיב ל-4GB כמעט בכלום כסף

* משקל נמוך (1.95KG זה שקר, אבל בכל זאת מדובר ב-2.3KG).

* מסך ברזולוציה גבוהה

* איכות בנייה של מחשב עסקי, תמיכה בתחנת עגינה

* אחריות ל-3 שנים

פורסם
  • מחבר

אחלה, כנראה שבאמת כרטיס מסך פחות חשוב כרגע אבל כן חשוב לי מחיר קצת יותר נמוך עם ביצועים יחסית גבוהים. ראיתי מחשבים של כמה חברות אבל אין לי מושג מעבר למפרט הטכני עד כמה המחשבים האלו באמת עומדים בעומס... אשמח לשמוע עוד רעיונות. תודה

פורסם

קצת יותר זול יש Latitude D630, שהוא הדגם הישן יותר של DELL, זה שקדם ל-E6400.

http://www.notebookclub.co.il/prod-dell-d630-t8100-nvd.htm

גם אותו אתה יכול לקנפג עם דיסק מהיר וכמה זיכרון שאתה רוצה. המעבד T8100 הוא גם חזק, וכרטיס המסך לא מובנה, אם כי קצת יותר חלש.

בפחות מזה אתה יכול למצוא Dell Vostro 1310 (אבל זה כבר מחשב 13.3", אולי קטן מידי עבורך) או Lenovo Thinkpad SL400 (שלא מוצע למכירה בארץ עם מעבד חזק יותר מ-T5670, משום מה, וזה כבר מעבד חלש משמעותית מה-T8100/P8400).

• 2 שבועות מאוחר יותר...
פורסם
  • מחבר

טוב, אחרי בדיקה מעמיקה לגבי הדגמים הנ"ל.. עדיין אני לא בטוח איזה מחשב לקחת. אם למישהו יש עוד דגמים מומלצים שעונים על הקרטריונים של מחיר עד 5000 ש"ח, משקל יחסית נמוך (עד 2.5 ק"ג), מסך גדול (15-15.4), זיכרון של 3-4 GB, מעבד חזק ודיסק קשיח עם 250 GB.

ושוב תודה לכל העוזרים...

פורסם

אם למישהו יש עוד דגמים מומלצים שעונים על הקרטריונים של מחיר עד 5000 ש"ח, משקל יחסית נמוך (עד 2.5 ק"ג), מסך גדול (15-15.4), זיכרון של 3-4 GB, מעבד חזק ודיסק קשיח עם 250 GB.

כאלה אין בכלל.

שלא לדבר על במחיר של עד 5000 שקלים.

תצטרך להתפשר.

• 3 שבועות מאוחר יותר...
פורסם
  • מחבר

אהלן אנשים! אחרי תקופה של עזיבת הנושא (לטובת לימודים) חזרתי לחפש מחשב..

אם אפשר לקבל תגובות על המחשב הבא:

Dell Studio 1537 15.4" LED P8400 320GB

עד כמה הוא טוב לתוכנות גרפיות כבדות, ובכלל מי שמכיר אותו, אני אשמח לשמוע עד כמה הוא מתחמם, כמה זמן הוא עובד על סוללה, ביצועים ועוד...

זה הקישור:

http://www.wallashops.co.il/ws/a/ap.aspx?pi=1JH2825917&af=2051

לא הצלחתי למצוא מחשב עם מפרט דומה מחוץ לאתר של וואלה שופס.. זה אומר משהו?

באתר שם כתוב שיש כרטיס זיכרון ATI Radeon HD3450 אם זה באמת נכון, עד כמה הוא חזק?

תודה!

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים