פורסם 2009 בינואר 3116 שנים המחשב עולה עד למסך של אינטל ונתקע שם, אפילו לביוס אני לא מצליח להגיע. המפרט: (לא יודע למה אבל הוא מעביר אותי לשרת) http://abuse.spd.co.il/index2.php אז העלתי תמונה היה 6600GT והחלפתי לX1950GT מה יכולה להיות הבעיה ?
פורסם 2009 בפברואר 116 שנים כרטיס ישן עובד ?כן ?אזכ חדש דפוק ?לא הרכבת נכון ?עשית נזק ללוח אם ?[br]פורסם בתאריך: 1.02.2009 בשעה 07:58:52כרטיס ישן עובד ?כן ?אזכ חדש דפוק ?לא הרכבת נכון ?לא עובד ישן ?עשית נזק ללוח אם ?
פורסם 2009 בפברואר 116 שנים מחבר Ivan. צדקת זה הכרטיס מסך, חיברתי את ה6600GT והכל עובד.אבל איך זה יכול להיות ? הX1950GT עבד במחשב קודם......
פורסם 2009 בפברואר 116 שנים מחבר ^^^HEC TRT 400 לא מספיק ?אני דיי בטוח שהוא מורכב כמו שצריך, החלפתי כבר הרבה כרטיסים בעבר.בלוח הזה יש כרטיס מסך מובנה ? איך אני מבטל ? לא מוצא את זה בביוסמהManual של הלוחThe AGP connector is keyed for 1.5 V and 0.8 V AGP cards only. Do not attempt to install a legacy3.3 V AGP card. The AGP connector is not mechanically compatible with legacy 3.3 V AGP cards.אולי צריך לשנות שם את הוולט בביוס ? בקונקטר יש 2 חיבורי מולקס אולי יש חוסר תאימות ?לא מאמין שהוא מת עבד לפני יום במחשב אחר, אני יבדוק עוד פעם.....ואם הכרטיס היה דפוק אז בכלל לא היה תצוגה של המסך, לא ?
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.