פורסם 2009 בינואר 3016 שנים ישלי כרטיס של sandisk מסוג sd card ושאני בא להעביר שירים הוא כותב לי "the disk is write protected"איך אני מבטל את זה??
פורסם 2009 בינואר 3016 שנים יש מצב שהוא נעול בנעילה תוכנתית דרך קורא כרטיסים אחר?כי אם כן, אז לא תוכל לשחרר אותו חוץ משם.
פורסם 2009 בינואר 3016 שנים כרטיס אחר כן עובד ?כרטיס המקולקל עובד במקום אחר ?זה הצופציק שמזיזים זה סתם פלסטיק. ה SWITCH נמצא בקורא ולא על הכרטיס SD .
פורסם 2009 בינואר 3016 שנים מחבר כן כרטיס אחר עובד.גם הכנסתי אאת הכרטיס החדש למצלמה והוא מלם הככול טוב ויפה אבל שאני מכניס אותו למחשהה אני לא מצליח למחוק תתמונות מהכרטיס, רק דרך המצלמה זה נותן למחוק.
פורסם 2009 בינואר 3016 שנים תנסה לשים צופציק באמצע של דרך שלו - לא למעלה ולא למטה.לפעמים לעטוף כרטיס וצופציק בסלוטייפ 2 3 פעמים גם עוזר.
פורסם 2009 בינואר 3116 שנים יש מצב שהכרטיס נעול דרך התוכנה של המצלמה...תחפש במצלמה אופציית נעילת כרטיס זכרון.
פורסם 2009 בינואר 3116 שנים מחבר שמתי עליו סלוטיף על הצ'ופצ'יק וזו השגיאה שאני מקבל שאני מנסה להעביר קובץ כל שהו
פורסם 2009 בינואר 3116 שנים אם יש לך מידע להוסיף להודעה הראשית/אחרונה, עשה שימוש בכפתור העריכה שמעל להודעה שלך: אסור להקפיץ דיון לפני שעברו 24 שעות מפתיחתו/מההודעה האחרונה שלך בו. זו האזהרה הראשונה שלך. אנא קרא את חוקי הפורום והמנע מלעשות זאת שוב בעתיד: http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=301391.0 הקפצת דיונים:הקפצת דיונים הינה פרסום שתי הודעות ברצף במטרה לקדם את הת'ראד במעלה הרשימה (הודעות מסוג "UP" וכדומה). הקפצה שכזו מותרת אך ורק לאחר 24 שעות מפרסום התגובה הראשונית! כל הקפצה שכזו לפני הזמן המותר תזכה את פותח הת'ראד באזהרה אלא אם כן הוסף מידע חדש ורלוונטי. נא לא להגיב להודעה זו. שאלות/טענות או כל דבר אחר בעניין יש לעשות בהודעות פרטיות בלבד.
פורסם 2009 בפברואר 116 שנים הבעיה להערכתי היא בקורא הכרטיסים. החיישן שלו שמזהה אם בחרת להגן על הכרטיס כנראה דפוק.סתם לידע כללי: המתג נעילה בכרטיס הוא סתם חתיכת פלסטיק שלא משפיעה על הכרטיס עצמו אלא רק אומרת לקורא כרטיסים אם הוא נעול או לא.בדיוק כמו הדיסקטים הישנים
פורסם 2009 בפברואר 116 שנים תנסה לבדוק את הכרטיס בקורא כרטיסים אחר...אם זה נעול גם שם, המצלמה נעלה את הכרטיס כדי שלא יהיה אפשר למחוק במקום אחר.במידה והכרטיס עובד שם, הקורא כרטיסים שלך דפוק.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.