פורסם 2009 בינואר 3016 שנים ה-sword של TT הוא יותר מ-120 ליטר!!650x240x770 mm^3למצוא אותו בארץ אתה כנראה לא תוכל.. אבל אפשר להזמין אותו מחולהוא עולה שם 400 דולר (אחרי משלוח ומיסים הוא יצא לך משהו כמו 2300-2400 שקל, תלוי במחיר המשלוח)
פורסם 2009 בינואר 3016 שנים ב2200 שקל , לא הייתי קונה שום מארז!שום מארז לא שווה סכום יהיה אשר יהיהב2200 אתה יכול לבנות מארז פי 3 יותר טוב (וישאר עודף)
פורסם 2009 בינואר 3116 שנים מחבר לאחר עשיית קצת שיעורי בית - הכיוון הוא LIAN LI ללא שום ספק, והזמנה מחו"ל כמובן (אני חוזר לצורות הרגילות של המארזים)אין ספק שהמוצארט מיוחד בדרכו שלו, ועם תכנון פנים נכון - אפשר למצות כל סנטימטר פנוי במארז.המארז שיבחר ככל הנראה יהיה V2200 PLUS."המתחרה" שלו היה מארז קובייתי מאותו היצרן.P80, וSWORD, לא רלוונטיים - בעיקר משיקולי יופי (לדעתי כמובן)כאשר זה יהיה יותר רלוונטי - אתם תדעו.תודה רבה לכל אלו שעזרו
פורסם 2009 בינואר 3116 שנים אם אכן תקנה נשמח לתמונות - זה באמת מארז שלא רואים כל יום - יותר נכון להגיד שכמעט ולא רואים בכלל.בכל מקרה, במקרה ביררתי היום על מארזי Lian והובהר לי ש-Skypc היבואנים, אולי שווה לך לדבר איתם - יכול להיות שתחסוך את היבוא מחו"ל
פורסם 2009 בינואר 3116 שנים לדור, אם אכן תקנה נשמח לתמונות - זה באמת מארז שלא רואים כל יום - יותר נכון להגיד שכמעט ולא רואים בכלל.בכל מקרה, במקרה ביררתי היום על מארזי Lian והובהר לי ש-Skypc היבואנים, אולי שווה לך לדבר איתם - יכול להיות שתחסוך את היבוא מחו"לזה חדש לי, וחבל שלא ברררת עימי קודם לכןראה כאןhttp://www.lian-li.com/v2/en/where/where.phpבעבר יבאנו על פי דרישה מארזים שאנו לא מייבאים בסדיר (גם את ה- V2000)וגם עתה, לקראת ההזמנה הבאה, נפנה לגולשים אשר יבקשו לעצמם דגמים ספציפים ונציעם.שבוע טובצביקה
פורסם 2009 בינואר 3116 שנים אוקי, אז כנראה לא הובנתי נכון או שאני לא הבנתי נכון מ-Sky.בכל אופן - טוב שאתה פה וטוב שאתם עדיין מייבאים את המארזים הנהדרים הללו + מביאים ע"פ דרישה מארזים "מיוחדים".אלי,במקרה זה אני אציע לך לפנות לצביקה - אולי כדאי לך כלכלית להביא דרכו ולא באופן עצמאי
פורסם 2009 בפברואר 316 שנים מחבר ^^אני עדיין עובד על זה..אתה יותר ממוזמן לעקוב אחר הפרוייקט שלי "Server of NOD" בפורום יומני פרוייקטים..
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.