עבור לתוכן

שאלה:מה החיבור הכיי מהיר שיש בארץ

Featured Replies

פורסם

כתוב שהמהירות הורדה היא 430KB/S.. זה לא כזה נדיר..

זה מה שהוא בעצם מעלה, זה מאוד גבוה למשתמשים בארץ

• תגובות 30
  • צפיות 3.1k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

מאוד גבוהה ביחס למשתמש פרטי. קו תמסורת עסקי יכול להיות גם גס"ש סימטרי.

פורסם
  • מחבר

מאוד גבוהה ביחס למשתמש פרטי. קו תמסורת עסקי יכול להיות גם גס"ש סימטרי.

השאלה שלי האם יש כזו תשתית בכלל ולמי ?

לפי מה שידוע לי לא לHOT \בזק אני כזה מהירות [br]פורסם בתאריך: 30.01.2009 בשעה 19:46:52

השאלה שלי האם יש כזו תשתית בכלל ולמי ?

לפי מה שידוע לי לא לHOT \בזק אני כזו מהירות

פורסם

רשת עם חיבור עסקי לאינטרנט, רוחב פס גבוה (ולא כמו שיש לך בחיבורים פרטיים ביתיים)

שנועד לשרת המון תחנות קצה ושרתים שקיימים בארגון.

שוב - גם לבזק וגם להוט יש חיבורים בקצבים גבוהים מאוד שנועדו ללקוחות עסקיים, ולא למגזר הפרטי.

פורסם

sahargt, תפנה לאחת החברות ותבקש להיצטרף כלקוח עסקי עם חיבור תמסורת בקסב שאתה מעוניין בו.

אם יש לך את התקציב אף אחד לא יגיד לך לא.

פורסם

כמה עולה חיבור שכזה?

פורסם

ממאות ועד אלפי שקלים, תלוי ברוחב הפס, סוג החיבור ועלות הקמת החיבור. יש סיבה שזה ללקוחות עיסקיים.

פורסם

המחירים מאוד דינמיים.

תרים טלפון ל 1800-800-800 לבזק או -6939 להוט או 1-800-052-052 לסלקום ותשאל.

יש גם תשלומים נוספים על רמות שונות של QOS ואבטחת שרידות.

פורסם

כשתברר ותקבל תשובות תעדכן כאן, גם אותי זה מעניין

פורסם

אני משלם 400 + ש"ח בחודש על חיבור של 10 מגה ולא מקבל יותר מ 8 מגה. הייתי מוכן לשלם גם 700 ש"ח בשביל אינטרנט של 20/2

פורסם

זה ממש לא אחד המהירים בארץ, אבל לדעתי זה מכובד:

חיבור 5mb adsl וחיבור 5mb cable במצב load balance.

בעקבות המיתון אני מבטל מחר את אחד מהחיבורים, אז לפחות שתהיה מזכרת.

[attachment deleted by admin]

פורסם

לא חבל על הכסף בשביל 2 ספקים 2 תשתיות? ואני מניח שאתה גם צריך 2 כרטיסי רשת.. או אחד רשת אחד USB

ותגיד לי , איך אתה מנהל את המשימות ? אתה יכול להגדיר איזה יישומים ילכו לLAN1 ואיזה לLAN2? או שהכל עובד על שתיהם לפי LOAD BALANCE?

או שאפשר חלק על אחד וחלק על שתיים?

פורסם

שני חיבורים זה לא בשביל הקצב, אלא בשביל היתירות. עד לא מזמן היו לי מלא צרות, כל פעם אחד לא עבד.

כמובן שהמחשב לא מחובר ישירות לשום דבר חוץ מלרשת. זה הראוטר/פיירוול:

http://www.checkpoint.com/products/safe@office/index.html

הload balance הוא לפי IP. ברגע שמתחילה התקשרות בין שתי כתובות ההתקשרות משוייכת לאחד מהחיבורים (לפי העומס על כל חיבור). זה אומר שאני תמיד מוגבל ל5MB בהורדות HTTP או FTP, אבל בביטורנט אני לא כי זה לא רק המחשב שלי מול שרת אחד, אלא מול הרבה משתמשים שכל התקשרות מול אחד מהם מנותבת דרך אחד החיבורים.

כמו שאמרתי, אני כבר לא צריך את זה. מחר אני מתנתק מהADSL או מהכבלים, תלוי מה יהיה יותר זול.

פורסם

כמו שנאמר זהו חיבור עיסקי, אני הצלחתי מהעבודה להעלות קובץ 250MB במהירות של 600Kb/s

פורסם

המחירים בארץ סתם יקרים רצח

דיברתי עם חבר בחו"ל ויש לו קו של 16 מגה , הוא משלם עבור זה 7.5 פאונד (בחישוב גס 45 שקל)

לעומת זאת פה בארץ שוחטים אותנו לדוגמא אני עם 5 מגה עןלה לי 100 ש"ח לספקית (ללא התחייבות)

אז לחשוב כמה עולה עיסקי זה בכלל שחיטה, למרות שאני יכול לדעת מחירים (בבזק בינלאומי עיסקי) יש חברים שעובדים שם.

אני משלם 400 + ש"ח בחודש על חיבור של 10 מגה ולא מקבל יותר מ 8 מגה. הייתי מוכן לשלם גם 700 ש"ח בשביל אינטרנט של 20/2

רק שתדע שחבל על הכסף שלך בחיים הם לא יספקו לך 10 מגה (אני לא זוכר מי נותן תשתית במהירות כזאת)

אבל אל תדאגו הנה בזק עובדת על קו של 50 מגה (לפי מה שהבנתי מטכנאי של בזק שאיתו אני בקשר זה עובד והם מנסים להגדיל את הטווח מהמרכזיה כרגע9

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים