עבור לתוכן

מחפש נתב אלחוטי עם לחצן\מפסק לכיבוי\הפעלה של הרשת האלחוטית.

Featured Replies

פורסם

האם קיים דבר כזה ? עדיפות לנתב draftN.

פורסם

בWRT54GL עם עידכון firmware יש אפשרות להגדיר את לחצן הSES פחות או יותר למה שאתה רוצה..

פורסם
  • מחבר

אני מבין כי זה לא נתב התומך ב-DRAFT N ? האם הוא מומלץ בכללי ? האם ישנן עוד אופציות ?

פורסם

רגע, אפשר להפוך ראוטר עם תקן G לתקן N ?

פורסם

רגע, אפשר להפוך ראוטר עם תקן G לתקן N ?

לא

אני מבין כי זה לא נתב התומך ב-DRAFT N ? האם הוא מומלץ בכללי ? האם ישנן עוד אופציות ?

בכללי הוא נתב מומלץ, אם כי כיום הוא לא משתלם בעליל. אני לא הייתי מציע לאף אחד לקנות אותו.

ד"א, היה דיון על זה לא מזמן, חבל לא לחפש.

בכל מקרה, הנתבים היחידים שאני מכיר שיש להם כפתור כיבוי לאלחוטי ונמכרים בארץ הם הBR-6204WG (החדשים), שהוא גם תקן G, והנתבים של TRENDNET. הבעיה היא שמהטרנדנט ניתן למצוא בארץ רק את הTEW-631BRP שהוא לא נתב שהייתי ממליץ עליו.

פורסם

אמנם יש draft n והכל, אבל אני עדיין הייתי ממליץ על ה Linksys WRT54GL .

פורסם

אני אמנם לא חולק על העובדה שזה נתב מצויין, במיוחד בשימוש עם קושחות צד שלישי, אבל כשתקן N צריך לצאת עוד שנה כל נתב שתקנה יהיה "למשוך" את הזמן הזה. במצב הזה לא הייתי משקיע 350 ש"ח בנתב G, כאשר יש נתבי draft N זולים ממנו עם נתונים טובים יותר.

פורסם

לא

בכללי הוא נתב מומלץ, אם כי כיום הוא לא משתלם בעליל. אני לא הייתי מציע לאף אחד לקנות אותו.

ד"א, היה דיון על זה לא מזמן, חבל לא לחפש.

בכל מקרה, הנתבים היחידים שאני מכיר שיש להם כפתור כיבוי לאלחוטי ונמכרים בארץ הם הBR-6204WG (החדשים), שהוא גם תקן G, והנתבים של TRENDNET. הבעיה היא שמהטרנדנט ניתן למצוא בארץ רק את הTEW-631BRP שהוא לא נתב שהייתי ממליץ עליו.

רק על מנת למנוע בלבול -- הנתב עם המפסק בחומרה הוא BR-6204WLg. נא לא להתבלבל עם ה-BR-6204Wg (כלומר בלי ה-L) שאין לו את המפסק הזה. מבחינה חיצונית הם די דומים -- לשניהם יש אנטנה אחת אבל הדגם ללא המפסק הוא לבן כולו וזה עם המפסק הוא לבן בחלק העליון ושחור בחלק התחתון.[br]פורסם בתאריך: 30.01.2009 בשעה 18:30:00

אני אמנם לא חולק על העובדה שזה נתב מצויין, במיוחד בשימוש עם קושחות צד שלישי, אבל כשתקן N צריך לצאת עוד שנה כל נתב שתקנה יהיה "למשוך" את הזמן הזה. במצב הזה לא הייתי משקיע 350 ש"ח בנתב G, כאשר יש נתבי draft N זולים ממנו עם נתונים טובים יותר.

לטעמי, ה-LINKSYS הזה רלוונטי רק למי שרוצה לשחק עם קושחות צד שלישי -- למי שמתכוון לקנות את הנתב ולהשאר עם הקושחה המקורית שלו, הייתי ממליץ ללכת על תקן N של EDIMAX, DLINK או NETGEAR שעולה כמעט אותו דבר.

פורסם

רק על מנת למנוע בלבול -- הנתב עם המפסק בחומרה הוא BR-6204WLg. נא לא להתבלבל עם ה-BR-6204Wg (כלומר בלי ה-L) שאין לו את המפסק הזה. מבחינה חיצונית הם די דומים -- לשניהם יש אנטנה אחת אבל הדגם ללא המפסק הוא לבן כולו וזה עם המפסק הוא לבן בחלק העליון ושחור בחלק התחתון.

צודק

I stand corrected :)

פורסם

רק על מנת למנוע בלבול -- הנתב עם המפסק בחומרה הוא BR-6204WLg. נא לא להתבלבל עם ה-BR-6204Wg (כלומר בלי ה-L) שאין לו את המפסק הזה. מבחינה חיצונית הם די דומים -- לשניהם יש אנטנה אחת אבל הדגם ללא המפסק הוא לבן כולו וזה עם המפסק הוא לבן בחלק העליון ושחור בחלק התחתון.

לבן? שבוע שעבר קניתי את הBR6204WG וקיבלתי את זה:

446c807f88de067a3874fea71ab64317.gif

רומתי? הרי כתוב על הקופסא עצמה BR6204WG

פורסם

זו הגירסא עם המארז הישן -- פנימית הוא זהה לחלוטין לחדש. EDIMAX שינו את עיצוב על המוצרים שלהם ואתה קבלת אחד מהעיצוב הישן אבל מבחינת התכונות אין הבדל.

פורסם

שווה להתלונן בחנות שקיבלתי דגם ישן?

פורסם

אני אגיד את מה שצ'יף אמר רק במילים אחרות:

זה לא דגם ישן, הוא זהה בכל בחינה טכנית. השוני היחידי הוא בעיצוב החיצוני של המוצר.

פורסם

אני הבנתי את מה שהוא אמר. אני אעשה כבר את השיקול בעצמי, תודה.

פורסם
  • מחבר

הייתי ממליץ ללכת על תקן N של EDIMAX, DLINK או NETGEAR שעולה כמעט אותו דבר.

אין הבדל בין כל אלה ?

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים