עבור לתוכן

ספק ומארז שכלולים בתוך חבילת מחשב זולה מאוד יחסית-האם הם איכותיים?

Featured Replies

פורסם

הוסף את התקציב שלך לכותרת ורק אחר כך נוכל לדבר

פורסם
  • מחבר

זה לא התקציב.. אלה מארז וספק הכלולים בתוך חבילת מחשב אחת ולא במערכת "בנה מחשב", ובגלל זה אני רק שואל אם הם טובים,ולא אוכל להגיד תקציב מוגדר

פשוט ראיתי אותם בתוך חבילה מאוד מאוד זולה יחסית, ואת המארז והספק האלה אני לא מכיר, כך שלא יצא בלוף או משהו לא איכותי

[עריכה]-הם נמצאים במערכת הזו:

http://www.skypc.co.il/pl_product~sky126~88~0.htm

זו הסיבה לכך שאני לא יכול לתת תקציב מוגדר..

פורסם

לא מצאתי ביקורות על הספק הזה (או על כל הסדרה) אבל זו סדרה חדשה והנתונים נראים לא רעים בכלל (יעילות וכו') ככה שלא חושב שזה ספק גרוע - מקס' לא באותה רמה של Corsair/Enermax.

לגבי המארז - אין לי ניסיון איתו והוא המארז הפשוט ביותר שלהם אם אני לא טועה, אבל זו Lian-Li ואני בספק אם הם בכלל יחשבו להוציא מארז שהוא לא טוב - לכן פה היתי קונה בעיניים עצומות

פורסם
  • מחבר

בוא נסכם: האם המארז יותר טוב (בערך, לפי הערכתך) מ CM690?

פורסם

אין ממש מה להשוות.

CM690 נועד להיות מנהרת רוח קטנה במחיר זול מאוד. הוא לא איכותי יותר מדי (מבחינת בנייה) ולא שקט יותר מדי. המארז הנ"ל אמור להיות פחות קריר (אבל עדיין קריר מספיק בישביל כל מערכת לדעתי) אבל איכות הבנייה צריכה להיות טובה פי כמה, מארז מאלומיניום קל ושימוש נרחב בגומי וכו' כדי להפחית ויברציות.

אין ממש מה להשוות ולמי שלא מחפש מנהרת רוח אלא מארז איכותי ושקט יחסית ה-LL לוקח בגדול

פורסם
  • מחבר

טוב תודה

אגב נראה לי אני אקח את ה-LL ואוסיף איזה מאוורר 120mm למעלה

נ.ב

מה זה מאוורר exhaust? מאורר שפועל רק שהמחשב מתעייף או משהו?

פורסם

זה מאוורר שפולט אוויר.

כלומר, מוציא אוויר חם.

פורסם

טוב תודה

אגב נראה לי אני אקח את ה-LL ואוסיף איזה מאוורר 120mm למעלה

לא נראה לי שיש מאוורר מלמעלה

פורסם
  • מחבר

זה מאוורר שפולט אוויר.

כלומר, מוציא אוויר חם.

אהה טוב

אגב איך מצטטים שני אנשים ומעלה? כי ניסיתי ולא הצלחתי (כבר כמה פעמים)..

פורסם

כשאתה בא לרשום הודעה אתה רואה את התגובות למטה, ויש לך שם "הכנס ציטוט" בדיוק מעל ההודעה של הבנאדם. פשוט תלחץ על כמה ציטוטים שאתה רוצה

פורסם

גם המארז וגם הספק חדשים מאוד.

המארז ניראה כמו המארזים האחרים של LIAN LI, דומה מאוד לדגמים הזולים האחרים שלהם והשינוי הוא יותר בעיצוב ובמאווררים.

הספקים של HYPER בדרך כלל בסדר גמור וזה עם נתונים טובים יותר מהשאר כך שלא אמורה להיות בעיה.

פורסם
  • מחבר

כשאתה בא לרשום הודעה אתה רואה את התגובות למטה, ויש לך שם "הכנס ציטוט" בדיוק מעל ההודעה של הבנאדם. פשוט תלחץ על כמה ציטוטים שאתה רוצה

אהה טוב תודה

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים