עבור לתוכן

מה הספק השקט, המודולרי והלא ג'נרי הכי זול? 400W

Featured Replies

פורסם

שלום,

אני החלטתי שנמאס לי מזבל סיני במחשב שלי, בכל זאת זה הדבר שאני משתמש בו הכי הרבה... מגיע לי קצת השקעה בו.

מבחינת חומרה מה שיש לי כרגע מספיק (אתם יכולים לראות את המפרט בצד) מסך/מקלדת/רמקולים כבר שדרגתי לכאלה שהם 200%, עכשיו תור המארז והספק.

עכשיו אני מתכנן לקנות ספק איכותי והכי חשוב שקט. אני רוצה שהמחשב יהיה מספיק שקט כדי שאם אני יכבה את המסך אז לא ישימו לב שהמחשב דלוק ממרחק סביר.. ושלא יחפור לי כל היום.

אני גם מתכנן לקנות מארז חדש וגדול (כרגע החוטים של הספק נכנסים במאוורר של המעבד מרוב שאין מקום) עם דלת שקופה, אני כבר דיי נעול על NZXT Alpha בגלל העיצוב (היחיד שאהבתי את האמת) והמחיר, אלא אם כן תביאו לי סיבות ממש טובות למה לא, ולכן אני מעדיף ספק מודולרי כדי שמהדלת השקופה אני יראה סדר ולא כמו שזה עכשיו (תרחיקו ילדים קטנים ונשים בהריון מהמסך כי אני מצרף תמונה :screwy:)

[img width=800]http://i41.tinypic.com/4hzc0m.jpg

הספק צריך להיות 400W ומעלה.

אני מקווה להשקיע על הספק עד 350¤. אני לא רוצה לשלם על שם של מותג אלה על מוצר שיעשה את העבודה כמו שצריך.

על מה אתם ממליצים? (ולמה?)

תודה!

פורסם
  • מחבר

הקפצונת..

חפרתי קצת באינטנרט ובזאפ והבנתי שבתקציב שלי אני לא ימצא ספק מודולרי.

אז איזה ספק לא מודולרי של 500w עד 350¤ אתם ממליצים?

שיהיה של חברה מוכרת כלשהיא ושיהיה הכי שקט שאפשר

תודה

פורסם

לא חיפשת מספיק טוב ידידי ;)

http://tms.co.il/product/5123

ספק מומלץ ביותר!

יש לי אחד כזה - פשוט תענוג.

פורסם

מודולרי של 400W זה די דבילי, שכן בכל מקרה צריך לחבר את כל הכבלים (חוץ מאולי אחד).

ומצד שני, הסיסוניק M12 430W הוא ספק מצוין ומומלץ ביותר בלי שום קשר להיותו מודולרי. לך על זה.

פורסם

Enermax MODU82+ 425W

:xyxthumbs:

פורסם

שאלה... מה רע בספק שיש לך עכשיו? אני שואל רק מסקרנות.

לגבי שקט, מנסיון הספק הכי שקט הוא הספק שאתה בעצמך תרכיב לו מאוורר, היה לי נסיון עם לא מעט ספקים איכותיים, וכן הם שקטים מאוד, אבל אפאחד לא היה שקט יותר ממה שיש לי כרגע, ספק דלתא (מבחנת איכות זה כמו FSP ככה שזה לא ספק רע) והוא זול. שמתי בו מאוורר scythe s-flex ומאיפה שאני יושב לא ניתן לשמוע אותו.

לצערי מה שעושה עכשיו רעש זה הדיסק הקשיח ואותו כבר אין לי כסף להחליף.

פורסם
  • מחבר

הספק שיש לי עכשיו ממש ממש רחוק מאוד מלהיות שקט. אני לא מדבר פה על פרטים קטנים.. אם המחשב שלי יהיה מספיק שקט ככה שאני ישמע את ההרדיסק כמו שאתה שומע אז זה יספיק לי :xyxthumbs: וזה שהוא ג'נרי לא עוזר לו

ראיתי בביקורות על ספקים איכותיים שהם שקטים ולא שומעים אותם...

בקשר למודולארי או לא, מה כדאי לי? למשל HEC כזה, נראה לי ספק נחמד דווקא למדי:

http://www.skypc.co.il/pl_product~WIN-550UB~24~0.htm

יש פה ביקורת ממש טובה עליו:

http://www.pcstats.com/articleview.cfm?articleid=1818&page=1

איך החברה הזאת? הספק יותר חזק (550W) ויותר יפה ( יהיה דלת שקופה) אבל ממה שכותבים על הספק הזה פה בפורום אני מתלהב ממנו פחות.

השאלה היא כמה חוטים מיותרים ישארו לי במפרט כמו שלי עם ספק לא מודולרי ואם יהיה מקום להסתיר אותם במארז NZXT Alpha שאני יקנה.

אין לי נסיון עדיין עם מארזים וספקים איכותיים אז אם יש משהו להגיד אל תחסכו..חח

או שעדיף לקחת את הSeasonic M12II-430 שהוא נראה קצת יותר איכותי ויחסוך חוטים, אבל גם יותר חלש במידה ניכרת..?

אם עכשיו הייתם קונים ספק לעצמכם מה הייתם קונים? עזבו מודולרי או לא. אני כבר מוותר על זה

עכשיו אולי 400w יספיק לי, אבל אני לא רוצה נגיד בעוד שנה שאני יקנה איזה כרטיס מסך חדש או מעבד, לקנות עוד פעם ספק... אני רוצה ספק ומארז להרבה שנים, ולכן אני מעדיף 500w (זה כבר נראה לי יספיק לי, חומרה עם צריכת חשמל מטורפת ממש אני לא יקנה)

אז איזה ספק של 500w+ הייתם קונים עד 350¤ (אם צריך חריגה אז עד 399) ומאיזור המרכז, ואם לא מאיזור המרכז אז שהמשלוח יתאים עם מחיר הספק לתקציב.

תודה

פורסם

מודולרי של 400W זה די דבילי, שכן בכל מקרה צריך לחבר את כל הכבלים (חוץ מאולי אחד).

למה? בmodu 425w שלי לא הכל מחובר.

פורסם
  • מחבר

הזמנתי enermax modu82+ 425w :silly::yelclap::jump:

"קצת" מעל התקציב אבל לא נורא. זה בטח יהיה שקט :P

פורסם

חבל שלא שאלת אותי אבל לא נורא, הוא שקט מאוד וגם בחירת העורך בanandtech...

פורסם

המודו באמת טוב

אבל יש לך גם את הקרוסאייר 450 שהוא ביכלל לא רע אבל הוא לא מודולרי

ויש לך גם OCZ 500 מאוד איכותי באותו מחיר......

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים